Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433358
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Jack Sparrow

użytkownik usunięty

Jack Sparrow jest chyba najbardziej lubianym i znanym bohaterem kina fabularnego. Po wpisaniu jego imienia i nazwiska ukazuje się 8 770 000 stron, przy czym po wpisaniu imienia i nazwiska Johnego Deppa ukazuje się kilkaset tysięcy stron.

ocenił(a) film na 7

Zgadzam sie z tobą Jack Sparrow to postac filmowa na miano nowej ery ;) heh ;) w filmie jest nie do zastąpienia, a ososbiście wydaje mi sie, że Depp zgodził sie wystapić w kontynuacjach "Piratów..." ze wzgledu na dobra zabawę na planie filmowym, skoro film jest tak śmieszny to co dopiero musi być na planie (lol2) pozdrofki

ocenił(a) film na 10

To chyba normalne:P A postać Jacka Sparrowa jest boska...

Taka_jedna

postać boska, aktor boski, całość jeszcze bardziej xD

tylko ta elizabeth ... jakos jej nie lubie ...

Blaczek

zuzzik nie tylko Ty- wierz mi, ja też jej nie moge znieść!!ale film rewelka:D

majka_117

Elizabeth... Jeszcze ujdzie, choć nieraz wkurza... :/ A Jack Sparrow to postać najbardziej indywidualna, intrygująca i nieprzewidywalna na tym globie ;)

ocenił(a) film na 10

Ja to kocham Jack'a Sparrowa bo jest super bohaterem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D: D:D:D:D:D śni mi sie po nocach *.*.*.* pozdro ;);););)

użytkownik usunięty
MiluS

Nooom dokladnie on jeste zaje.bisty!!!!!!!!!!!!!!!!Bosk i poprostu!!!A Liz jeszcze Vanessa zęby powybija ;P hehehe

ocenił(a) film na 10

Też bym chciała, żeby mi się śnił po nocach... :D Co wieczór całuję jego plakat na dobranoc i myślę sobie: "Niech mi się dziś przyśni jak sobie razem żeglujemy...." ale nic z tego:(

ocenił(a) film na 10
Czarna_Perla

Zgadzam się z wami. Ja też go kocham. Te jego ruchy i głos nie mówiąc o oczach, aaaach... No cóż nic do dodania.