Jack Sparrow jest chyba najbardziej lubianym i znanym bohaterem kina fabularnego. Po wpisaniu jego imienia i nazwiska ukazuje się 8 770 000 stron, przy czym po wpisaniu imienia i nazwiska Johnego Deppa ukazuje się kilkaset tysięcy stron.
Zgadzam sie z tobą Jack Sparrow to postac filmowa na miano nowej ery ;) heh ;) w filmie jest nie do zastąpienia, a ososbiście wydaje mi sie, że Depp zgodził sie wystapić w kontynuacjach "Piratów..." ze wzgledu na dobra zabawę na planie filmowym, skoro film jest tak śmieszny to co dopiero musi być na planie (lol2) pozdrofki
postać boska, aktor boski, całość jeszcze bardziej xD
tylko ta elizabeth ... jakos jej nie lubie ...
Elizabeth... Jeszcze ujdzie, choć nieraz wkurza... :/ A Jack Sparrow to postać najbardziej indywidualna, intrygująca i nieprzewidywalna na tym globie ;)
Ja to kocham Jack'a Sparrowa bo jest super bohaterem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D: D:D:D:D:D śni mi sie po nocach *.*.*.* pozdro ;);););)
Nooom dokladnie on jeste zaje.bisty!!!!!!!!!!!!!!!!Bosk i poprostu!!!A Liz jeszcze Vanessa zęby powybija ;P hehehe
Też bym chciała, żeby mi się śnił po nocach... :D Co wieczór całuję jego plakat na dobranoc i myślę sobie: "Niech mi się dziś przyśni jak sobie razem żeglujemy...." ale nic z tego:(