Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433358
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Jack Sparrow

ocenił(a) film na 10

Ktoś może mi powiedziec, czy Jack Sparrow w trzeicej cześci będzie żył ?? bo spać nie umiem xDD! bo pisało w opisie o filmie że Will Terner i Elizabeth Swann wyruszą w podróż by odnaleźć i uratować Duszę Kapitana Jack'a Sparrowa....O co chodzi ?! ^^" Jack Sparrow ma dusze na latajacym Holendrze i Oni mu chcą pomóc xD?

ocenił(a) film na 10
MiluS

Będzie żył!! Nie wiem może raz będą pokazywać sceny poszukiwań Jacka prze Willa, Elizabeth i Barbossę a raz sceny z Jackiem, np. Kraken "wypluje" go lub "wyżyga" na jakiejś bezludnej wyspie i Jack będzie musiał sobie radzić np. będzie rozniecał ogień, wybuduje sobie szałas, będzie polował na małpy albo wypłynie na tratwie w morze:D Przyznaj, że byłoby ciekawie... a tak w ogóle to na pewno będą sceny z nim bo ma mieć romans z Tią Dalmą;) Pozdrawiam:*

ocenił(a) film na 10
Czarna_Perla

Romans z ta murzynką... O.o" no cóż...Ona jest nawet fajna tylko dziwaczna, ale ja ją lubię ;);).Ale będzie ciekawie, moja ulubiona postac ma romans :D:D:D:D:D:D:D:D.No,ale dzięki,grunt że będzie zył bo to by bylo tragedia jakby nie przeżył O.O" jakbyś miała nowe informacje(jak o tym romansie)prosze,poinformuj mnie bo to dla mnie ważne.Pozdro :*

ocenił(a) film na 10
MiluS

No ja odrazu wiedziałam że Jack Sparow bęzie żył :D:D:D:D tylko to jest troche dziwne że on będzie miał romans z tia dalmą przecierz ona jest taka okropna (fuj) no ale co poradzisz zapraszam na moją stronke :D:D pozdro :D:D:D:D

ocenił(a) film na 10
MiluS

Nie mam stałego dopływu informacji na ten temat:( Ale zgadzam się w filmie Tia Dalma wygląda okropnie (ucharakteryzowali ją na wampira;) ale aktorka jest chyba nienajbrzydsza (przynajmniej pod względem zachowania pasuje do Jacka;) Ja też ją lubie bo fajnie mówi;P Pzdr:*

ocenił(a) film na 10
MiluS

Nie mam stałego dopływu informacji na ten temat:( Ale zgadzam się w filmie Tia Dalma wygląda okropnie (ucharakteryzowali ją na wampira;) ale aktorka jest chyba nienajbrzydsza (przynajmniej pod względem zachowania pasuje do Jacka;) Ja też ją lubię bo fajnie mówi;P Pzdr:*

ocenił(a) film na 10
MiluS

Nie mam stałego dopływu informacji na ten temat:( Ale zgadzam się w filmie Tia Dalma wygląda okropnie (ucharakteryzowali ją na wampira;) ale aktorka jest chyba nienajbrzydsza (przynajmniej pod względem zachowania pasuje do Jacka;) Ja też ją lubię bo fajnie mówi;P Pzdr:*

ocenił(a) film na 10
MiluS

ocenił(a) film na 10
MiluS

ocenił(a) film na 10
MiluS

ocenił(a) film na 10
MiluS

ocenił(a) film na 10
Czarna_Perla

Nie mam stałego dopływu informacji na ten temat:( Ale zgadzam się w filmie Tia Dalma wygląda okropnie (ucharakteryzowali ją na wampira;) ale aktorka jest chyba nienajbrzydsza (przynajmniej pod względem zachowania pasuje do Jacka;) Pzdr:*

ocenił(a) film na 10
Czarna_Perla

sory że tak dużo odp ale komp mi nawala:\

ocenił(a) film na 10
Czarna_Perla

nie no, spoko i dzięki :D:D.Ja lubię Tia Dalmę bo to taka swiruska jak Ja xDDD.Ale nie spodziewałam się że będzie miała z moim piratem romans o.O" przynajmniej będzie ciekawie :D:D:D:Dno i Jackuś będzie żył *.*.Ok,ale jakbys miała informacje to proooosze powiedz mi bo to dla mnie wazne!nie umiem się juz doczekać trzeciej części ;););). pzdr:*:*

MiluS

Wejdź na ten link: http://www.youtube.com/watch?v=ZB4zNhgUyJM&mode=related&search [www.youtube.com/watch?v...] i obejrzyj sobie filmik. To ostatnie 10 minut filmu.

Jack Sparrow zostanie uratowany :)

użytkownik usunięty
From_Hell

Błagam, niech nikt na razie nie daje linków do ciekawostek czy urywków z PzK3, bo ja ostatkami sił próbuję się teraz powstrzymać żebyh nie kliknąć na ten link!