Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433358
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Jest ukryta scena!!!

użytkownik usunięty

Wytrwałość się opłaciła. Obsługa kina patrzyła krzywym okiem, ale wysiedziałem. Jest po napisach ukryta scena. Swoją drogą ciekawe, że wielu deklaruje się jako fanatycy Piratów z Karaibów, w pierwszej części była scenka za napisami, a i tak zostałem sam na sali. Czyżbym tylko ja wpadł na to, że skoro była w pierwszej, to logiczne jest, że i w drugiej będzie? Tak czy inaczej, warto zostać na napisach. Może scenka nie jest porażająca, ale jest dość zabawna. I pozostawia wiele do myślenia na temat trzeciej części. Nic więcej nie powiem. Pozdrawiam fanatyków. ps. A może ktoś jednak widział scenę, o której mowa?

użytkownik usunięty

no tak ale cóż scena z psem może dac do myślenia nad 3 częścią??nierozumiem prosze o wyjaśnienia :] nom to pozdro i cya :)

Scene widziałam i wiedziałam że ma się pojawić, ale nie wiedziałam co ma przedstawiać. Powiem szczerze... nie tego się spodziewałam...

Ja też posiedziałam do końca napisów (jako jedyna, wraz z bratem) i opłaciło się. Miałam dziką wręcz satysfakcję, że wszyscy inni nie dali rady, a ja zobaczyłym psa siedzącego na tronie ;) LoL

użytkownik usunięty
Kaileena_Farah

I naprawdę nikogo nie zastanowiło, że nie opisałem tej sceny i "ciekawe dlaczego..."? Mały quiz:
Nie opisałem tej sceny:
a. żeby innym nie psuć zabawy,
b. przez niedopatrzenie,
c. z innych powodów (złośliwość etc.)...

ocenił(a) film na 8

tu co niektórzy mają problemy z rozwiklaniem takich trudnych zagadek :D
Ale teraz, po obejrzeniu filmu, chętnie bym skorzystała z linka na youtube, bo z Multi.. wszyscy wylezli za wczesnie :/

Hehe. Ja się dowiedziałem wczoraj o tej ukrytej scenie, ale dziś jak byłem w kinie to nie chciało mi się czekać do końca napisów. A co do części pierwszej - to dopiero teraz się dowiedziałem o tej scenie :P. Czy ktoś się może orientuje, czy na DVD jest ta ukryta scena, bo jakoś nie widziałem, bo nie czekałem do końca napisów :). Jeśli jest to jutro ją sobie obejrzę.

ocenił(a) film na 6
Polish

Tak, na DVD pierwszej części jest pod koniec scenka :)

ocenił(a) film na 10

W moim ukochanym kinie to się nie sprawdza. Gdy tylko zaczynają się napisy, projektor jest wyłączany. :/ W rezultacie zarówno zakończenie Piratów jak i X-men 3 obejrzałem na youtube.com :/ Kocham te moje Ognisko, ale, gdy ma się do wyboru jeszcze Piasta (dźwięk z 2, słownie: DWÓCH, głośników) to niestety - wybór pada na Ognisko.

ocenił(a) film na 8
Marat_Sade

Vampire, czy możesz dać linka na youtube ?

ocenił(a) film na 5
Marat_Sade

Jak ja byłem w Lublinie (kinio ,,Wyzwolenie") to też wyłączyli projektor zaraz po ostatniej scenie. No i też zobaczyłem na youtube.

ocenił(a) film na 8
JaszczurXP

szkoda, że linka nie dałeś...

ocenił(a) film na 10
Aintha

http://youtube.com/watch?v=A2taLxUdzc8&search=Pirates%20of%20the%20Caribbean%3A% 20Dead%20Man%27s%20Chest [youtube.com/watch?v=A2t...]

Proszę. :) Nie pomyślałem po prostu. To normalne w taką pogodę. :P

ocenił(a) film na 8
Marat_Sade

dzięki serdeczne :)

ocenił(a) film na 10

ja pierwszej części nie oglądałam, więc nie spodziewałam się nawet ukrytej sceny. Zresztą jak tylko zaczweły sie napisy, ludzie sie porozchodzili i obsługa wyłączyła projektor :/ a co było na tej ukrtej scenie?

ocenił(a) film na 8
m_a_d_z_i_a

hm.. jak można było isc na 2 czesc nie ogladajac 1??

ocenił(a) film na 8
Aintha

hehe, a jak można bylo nakręcić "Kod da Vinci" ? to tak jakby zacząć od środka, bo pierwsze były "Anioły i demony" ;)
Ale faktycznie, głupio tak bez jedynki iść na dwójkę ..

Tigercub

ja też widziałam tą ukrytą scenę! jako jedyna na sali zostałam! o mało co mnie przez to nie zamknęli w tym kinie! a gościu z obsługi prawie mnie zabił wzrokiem, że tak długo siedze! napisy się ciągnęły i ciągnęły... ale była świetna muzyka więc wytrwałam! spodziewałam się tylko że ta scenka troche inaczej będzie wyglądała ale cóż... pies fajną kość miał! ^_^

ocenił(a) film na 8
_Anika_

Vampire, dzieki za linka :] scenka ok, ale krótka ;)

ocenił(a) film na 10

Nie widziałam tej scenki w kinie, bo zaraz po zakończeniu seansu przyszedł jakiś gościu zobaczyć czy nikt przypadkiem nie został na sali ;-P no a chwilę później włączyli światła :/

A ma ktoś moze link do tej sceny po napisach ale z pierwszej części?:)

ocenił(a) film na 10

Jak ja byłam na premierze to dość dużo osób czekało na ostatnią scenkę :) Ja oczywiście też.