Wytrwałość się opłaciła. Obsługa kina patrzyła krzywym okiem, ale wysiedziałem. Jest po napisach ukryta scena. Swoją drogą ciekawe, że wielu deklaruje się jako fanatycy Piratów z Karaibów, w pierwszej części była scenka za napisami, a i tak zostałem sam na sali. Czyżbym tylko ja wpadł na to, że skoro była w pierwszej, to logiczne jest, że i w drugiej będzie? Tak czy inaczej, warto zostać na napisach. Może scenka nie jest porażająca, ale jest dość zabawna. I pozostawia wiele do myślenia na temat trzeciej części. Nic więcej nie powiem. Pozdrawiam fanatyków. ps. A może ktoś jednak widział scenę, o której mowa?
no tak ale cóż scena z psem może dac do myślenia nad 3 częścią??nierozumiem prosze o wyjaśnienia :] nom to pozdro i cya :)
Scene widziałam i wiedziałam że ma się pojawić, ale nie wiedziałam co ma przedstawiać. Powiem szczerze... nie tego się spodziewałam...
Ja też posiedziałam do końca napisów (jako jedyna, wraz z bratem) i opłaciło się. Miałam dziką wręcz satysfakcję, że wszyscy inni nie dali rady, a ja zobaczyłym psa siedzącego na tronie ;) LoL
I naprawdę nikogo nie zastanowiło, że nie opisałem tej sceny i "ciekawe dlaczego..."? Mały quiz:
Nie opisałem tej sceny:
a. żeby innym nie psuć zabawy,
b. przez niedopatrzenie,
c. z innych powodów (złośliwość etc.)...
tu co niektórzy mają problemy z rozwiklaniem takich trudnych zagadek :D
Ale teraz, po obejrzeniu filmu, chętnie bym skorzystała z linka na youtube, bo z Multi.. wszyscy wylezli za wczesnie :/
Hehe. Ja się dowiedziałem wczoraj o tej ukrytej scenie, ale dziś jak byłem w kinie to nie chciało mi się czekać do końca napisów. A co do części pierwszej - to dopiero teraz się dowiedziałem o tej scenie :P. Czy ktoś się może orientuje, czy na DVD jest ta ukryta scena, bo jakoś nie widziałem, bo nie czekałem do końca napisów :). Jeśli jest to jutro ją sobie obejrzę.
W moim ukochanym kinie to się nie sprawdza. Gdy tylko zaczynają się napisy, projektor jest wyłączany. :/ W rezultacie zarówno zakończenie Piratów jak i X-men 3 obejrzałem na youtube.com :/ Kocham te moje Ognisko, ale, gdy ma się do wyboru jeszcze Piasta (dźwięk z 2, słownie: DWÓCH, głośników) to niestety - wybór pada na Ognisko.
Jak ja byłem w Lublinie (kinio ,,Wyzwolenie") to też wyłączyli projektor zaraz po ostatniej scenie. No i też zobaczyłem na youtube.
http://youtube.com/watch?v=A2taLxUdzc8&search=Pirates%20of%20the%20Caribbean%3A% 20Dead%20Man%27s%20Chest [youtube.com/watch?v=A2t...]
Proszę. :) Nie pomyślałem po prostu. To normalne w taką pogodę. :P
ja pierwszej części nie oglądałam, więc nie spodziewałam się nawet ukrytej sceny. Zresztą jak tylko zaczweły sie napisy, ludzie sie porozchodzili i obsługa wyłączyła projektor :/ a co było na tej ukrtej scenie?
hehe, a jak można bylo nakręcić "Kod da Vinci" ? to tak jakby zacząć od środka, bo pierwsze były "Anioły i demony" ;)
Ale faktycznie, głupio tak bez jedynki iść na dwójkę ..
ja też widziałam tą ukrytą scenę! jako jedyna na sali zostałam! o mało co mnie przez to nie zamknęli w tym kinie! a gościu z obsługi prawie mnie zabił wzrokiem, że tak długo siedze! napisy się ciągnęły i ciągnęły... ale była świetna muzyka więc wytrwałam! spodziewałam się tylko że ta scenka troche inaczej będzie wyglądała ale cóż... pies fajną kość miał! ^_^
Nie widziałam tej scenki w kinie, bo zaraz po zakończeniu seansu przyszedł jakiś gościu zobaczyć czy nikt przypadkiem nie został na sali ;-P no a chwilę później włączyli światła :/