Johnny Deep jest paskudny jak noc listopadowa! Ble i fuj! Podjarane panienki! Opanujcie sie!
Hmm...no coz moze Johnny Deep jest paskudny,tego nie wiem bo takiego nie znam:Dnatomiast Depp jest przystojny:) ale widze tu dosyc dużą prowokację z twojej strony:D tylko jak sam wiesz to juz sie stalo nudne no i oklepane;D a i swoja droga to ciesze sie ze ci sie Johnny nie podoba bo sądząc po twoim nicku jestes plci męskiej a to by juz bylo chyba niezbyt zdrowe;) takze dalej uwazaj ze Johnny "Deep" jest paskudny jak noc listopadowa (ktore sa naprawde piekne czasem:D) zycze ci milego dnia;)
Sądząc po tym co tu napisałeś wnioskuję, że masz naprawdę duże problemy ze sobą. Co ci przeszkadza, że J.D. podoba się dziewczynom? Sam żadnej nie masz? Nie oceniaj nas tak oschle. Zyczę ci powrotu do zdrowia.
Pozdrawiam :)
Haha. Johnny jest ładny, ale jak się bujać, to się bujam w jego grze aktorskiej :))
uuu chyba jakis kompleks? ;) twoj obiekt westchnien woli jacka sparrowa niz ciebie? ;)
ps. johnny depp jest aktorem absolutnym - przytojny, uroczy, fantastycznie wciela sie w swoje role, lub po prostu się nimi staje. bo ja tam nie powiedzialabym ze edward nozycoręki, sparrow i wonka to ten sam facet ;)
więc uszy do góry kolego, bo on i tak jest nieosiągalny i mozemy tylko podziwiac jego grę aktorską ;)
nie powiedzialem ze grac nie umie tylko ze jest brzydal , czytajcie uwaznie , nie musi mi sie on podobac malolaty najarane
no tak powiedzialEs ze jest obrzydliwy:D ale musze stwierdzic ze przemawia przez ciebie zazdrosc zazdrosny GowNiarzu:) ty nas obrazasz to mozesz nie:)jasne a i znajdz sobie lepiej dziewczyny;) wtedy ona ci powie jaki ty jestes "sliczny"
to chyba Ty wlasnie jestes malolatem najaranym jak sie ekscytujesz swoimi dyrdymalami, ktore tu wypisujesz :]
Depp jest przystojny i diabelnie zdolny aktorsko.
Proste.
Jeśli się tu mówi o jego wyglądzie to nie powinno sie dyskutować bo każdy ma inny gust ale ok.Wg. mnie Johnny nie jest wcale obrzydliwy.Wręcz przeciwnie,jest bardzo przystojny i uroczy.
O jego grze aktorskiej juz nie wspomne bo jest wspaniała.Nikt tak nie umie wcielać się w postacie przez siebie grane jak ON.
Pzdr.
;) brawo dla wszystkich tutaj wypowiadających sie no oprocz naszego "uroczego,przystojnego i najcudowniejszego" kolegi Burzuma ktory pod kazdym względem (wygląd,talent itd itp) przewyzsza tak
"marnego" "brzydkiego" aktora jakim jest Johnny Depp!!:)
;) brawo dla wszystkich tutaj wypowiadających sie no oprocz naszego "uroczego,przystojnego i najcudowniejszego" kolegi Burzuma ktory pod kazdym względem (wygląd,talent itd itp) przewyzsza tak
"marnego" "brzydkiego" aktora jakim jest Johnny Depp!!:)
MOIM ZDANIEM, BURZUM, JOHNNY DEPP JEST PRZECIĘTNIE PRZYSTOJNY (NAJLEPIEJ WYGLĄDA Z KRÓTKO ŚCIĘTYMI WŁOSAMI - JAK W "ŻONIE ASTRONAUTY"), ALE Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ JEST ZNAKOMITYM AKTOREM.
Nie wszystkim Johnny Depp musi sie podobać. Kazdy przecież ma swoje zdanie ale sadze że on jest naj przystojniejszym aktorem (napewno lepszy od Brada Pita). A więc Johnny Depp górą!!!
Ty...Nie bedę używać tutaj wulgaryzmów, poniewaz jestem osobą kulturalną.Ale..Kazdy ma sój gust! Ja sie przyznaję,ze Depp jest i niezłym przystojniakiem i niezłym aktorem!.Tak samo Ja moge powiedzieć ze najgłupszą drużyną piłkarską jest DYSKOBOLIA :D:D.Poza tym, chyba masz jakiś kompleks,skoro zazdrościsz Johnemu Urody :D:D:D.
Pozdrawiam
Wcale mu urody nie zazdroszcze i w zyciu nie powiedzialem ze jest zlym aktorem. Wrecz przeciwnie, uwazam ze jest w czolowce. A wy najarane malolaty zamiast pisac tu o filmie wymyslacie jakies kompletne bzdury i wystarczy napisac ze Depp ma smierdzaca skarpetke zebyscie sie poplakali. To byl test na wasza inteligencje i obawiam sie ze nikt go nie zdal:D
P.S. Bylo sobie sprawdzic w moich ulubionych filmach to byscie zobaczyli ile tam mam filmow z Deppem:)
P.S.2 A tak na marginesie to od Deppa wole brunetki:D
oj:) a wiec jednak wolisz dziewczyny!! brawo dla ciebie!! wiesz jak tyle osob na ciebie napadlo to probujesz sie bronic piszac ze to byl test na nasza inteligencje...prawde mowiac ty okazales brak inteligencji..ale cozz..owszem bylam u ciebie na tym "blogu" i wiesz jedyne co tam zobaczylam to pustki:D byc moze teraz cos dodales..tego nie wiem.. a i nie jestem najaraną małolatą... Podziwiam Deppa za talent .nie tylko za wygląd...chociaz nie przecze ze jest bardzo przystojnym aktorem...bardzo przystojnym...no to tyle...pozdro dla fanow Deppa
cytat: "Johnny Deep jest paskudny jak noc listopadowa! Ble i fuj! Podjarane panienki! Opanujcie sie! "
O zgrozo..
To Ty się opanuj *śmiech*.
Każdy ma prawo do własnej opini na jego temat, dobrze o tym wiem. Ale jak przeczytałam Twoją i to jakże inteligentną, oraz z dosyć przejrzystymi argumentami *ironia* to aż mi się śmiać zachciało.
Ooo.. masz już nas dość i to po napisaniu po jednym poście w tym temacie?
To też jest śmieszne.
Też niczego innego teraz wymyślić nie potrafisz od wyzwisk. Od razu musisz najeżdżać na kogoś.
ż-a-ł-o-s-n-e
Najlepiej byłoby skończyć ten głupi temat, bo do takich ludzi nie idzie przemówić. Tobie Depp się nie podoba, a innym tak.
O gustach się nie dyskutuje!
jestescie roxy glupsza niz ustawa przewiduje, chybA NAPISALEM ZE WYTRCZY WAM NAPISAC ZE SKARPETKA MU SMIERDZII ZEBYSCIE SKRETU KISZKI DOSTALI POCZYTAJ DOKLADNIE CALY POST
Z łaski swojej PRZESTAN MNIE W KONCU OBRAŻAĆ, BO TO ŚWIADCZY TYLKO I WYŁĄCZNIE O TWOIM WYCHOWANIU I INTELIGENCJI. Przecież na ciebie z wyzwizkami nie najeżdżam, co nie!? [i kto tu się zachowuje jak
A teraz do rzeczy.
Chciałam dodać jeszcze pod moim postem, że owszem - twój czytałam, tylko zapomniałam o nim napisać.
Zresztą spójrz na to z innej strony - takie podniecenia demonstrują na ogół 12 letnie dziewczynki, które są po prostu nim zaślepione. I nie powinieneś mieć do nich o to pretensji - to są tylko dzieci [bez urazy dla tego rocznika]. To jest na tej samej zasadzie co np. z TokioHotel xD (ale przykład dałam..). Dorosną i zrozumieją. A jeśli są to już starsze dziewczyny, to nie powinieneś się tego czepiać, bo przecież każdy ma prawo ślinić się na kogo kolwiek chce. Czy to na ukochanego aktora, czy też na jakiegoś przystojniaka z sąsiedztwa - na jedno wychodzi!
Wybacz, no ale bynajmniej ja z powodu śmierdzącej skarpetki Deppa bym się nie popłakała.
Też mnie to w pewnym stopniu wkurza, lecz patrzę na to z przymrużeniem oka.
Rozumiem cię, ale też się opanuj:/
no hehe Roxy :)rzeczywiscie dalas przyklad:)Porownywac Johnny'ego Deppa do Tokio Hotel (heheh) ale spoko;) powiedzialas prawde;) male dziewczynki sa zaslepione tym zespolem;)trzymaj sie:)
Burzum złotko,a może tak przyznasz się ile to masz latek na swoim koncie skoro uważasz że wszystkie dziewczyny tu piszące to podjarane małolaty?Zdobędziesz się na takie wyznanie?Czy jest w Tobie na tyle odwagi by przyznać się szczerze do własnego wieku?Czy podejmiesz rzuconą właśnie rękawicę?Czy też sprytnie się wymigasz?
Wiesz to bardzo niegrzecznie tak od razu najeżdżać na ludzi, świadczy to tylko o Twoim poziomie inteligencji i kultury osobistej. No ale do rzeczy:
co do tego że niektórzy zakładają bezsensowne tematy albo pisza wypowiedzi: "Boże jaki on jest śliczny" i nic więcejna temat filmu w jakim zagral to zgadzam się że jest to poprostu głupie. Natomiast sama po sobie wiem, że jak się zobaczy film z Deppem to poprostu nie moze na sie opanowac i nie wspomniec jak uroczo wygladał w jakimś filmie i jesli ktos pisze na temat jego wygladu i gry aktorskiej to czemu nie. Inna sprawa jak powiedziałeś "podjarane małolaty" (nieskomentuje tego) poprostu lubia filmy z nim bo jest przysojny i pełen uroku osobistego i sa poprostu DZIEWCZYNAMI! A poza tym kazdy ma inny gust ! Natomiast mogles nie pisac nic na ten temat lub przynajmniej w inny sposob!
P.S Trochę zamąciłam ale mam nadziję ze da się jakoś to zrozumieć.
P.S 2 NIE JESTEM NAJARANĄ MAŁOLATĄ WYMYŚL BARDZIEJ ODPOWIEDNIE OKREŚLENIE DLA OSOBY W MOIM WIEKU, KTÓREJ PODOBA SIĘ JD!
Wiecie co.Po przeczytaniu dokładnym wypowiedzi Burzuma,doszłam do wniosku iż jest on prawdopodobnie niedowartościowanym przez płeć przeciwną młodym człowiekiem.Widocznie więkrzośc jego kolezanek wzdycha na punkcie tego czy tamtego osobnika,a jego poprostu nie zauważają.I nam młodego zazdrość zżera.Ale cóż poradzić,pewien wiek ma swoje prawa.A co się tyczy Pana Deppa to uważam ze na serio jest przystojnym facetem i świetnym aktorem.Bez niego Piraci nie wyszli by tak genialnie.Pozdrowionka
Johnny Depp to brzydal - to mi przypomina skecz kabaretu Ani Mru-Mru, w ktorym dwa wampiry, ojciec i syn, wyrazaja swoja dezaprobate widzac w gazecie zdjecia ludzi powszechnie uwazanych za pieknych/przystojnych. I w takim tonie trzeba rozumiec wypowiedz tego, ktory rozpoczal ten temat. I juz!
Oj tak:] Dzięki za przypomnienie o tym skeczu.Ale z drugiej strony patrząc na wypowiedzi Burzuma dochodzę do moich powyższych wniosków.A ponadto jeszcze kolejny mój wniosek jest taki że nasz Burzumek malutki to poprostu prowokator który nie wie ze takim zachowaniem moze wywołać jedynie głosy politowania nad jego osobą ewentualnie wrogie nastawienie do jego osoby,a nie zainteresowanie się kimś takim jak on.Chyba nikt go nie nauczył że obrażanie kogoś nie sprawi że stanie się popularny.....a wrecz przeciwnie.
Ale spojrz na to, jaka burze wywolal! Pewnie o to mu chodzilo, zeby ludzie komentowali jego temat. Albo jest zwyczajnie zazdrosny o to, ze ktos jest bardziej przystojny od niego :) Tak czy inaczej, niewazne, Deep czy Depp, ten aktor na pewno brzydalem nie jest. Co najwazniejsze, jego poziom aktorski nie spada, a kazda postac grana przez niego jest odrebna... dobra, dosc zachwytow, to nie na temat.
Ale zobacz, jaka burze wywolal! Czyz nie o to chodzilo? Zeby sprowokowac ludzi do pisania na temat podany przez niego?
Tak czy inaczej, Deep czy Depp, ten aktor brzydalem na pewno nie jest. Co najwazniejsze, jego poziom aktorski jest nieustannie bardzo wysoki, a kazda grana przez niego postac jest odrebna od pozostalych. Niepowtarzalna. Ok, dosc zachwytow, bo zaczynam wychodzic poza temat!
Johnny Depp jest wyjątkowo przystojny i czarujący. Ma piękne oczy i uśmiech :] założe sie że ty nie jesteś od niego lepszy (w tym: mądrzejszy, przystojniejszy, bardziej utalentowany, doświadczony). jak taki z ciebie kozak to zobaczymy co powiesz jak napiszę gdzieś, że któraś z twych fav aktorek jest brzydka jak noc listopadowa i byś się opanował? heheheh, zrzedła by ci mina...
mnie sie j.d. podoba ale tylko w "piratach". no bo jemu poprostu pasują takie włosy,strój wogóle to wszystko.
deep jest boski!!może nie dla ciebie ale weź sie schowaj z tym "podjarane panienki" weź ;/ jesteś daremny!!!!!!;/ czy jak tobie sie coś podoba a komuś innemu nie to Ci mówi ze jesteś podjarany??;/
Johnny jest śliczny-to po pierwsze. Ma na nazwisko Depp, a nie Deep-to po drugie. A po trzecie i zarazem najważniejsze, to Johnny jest świetnym, oryginalnym aktorem, a przy tym bardzo wartościowym człowiekiem. Jeśli jesteś facetem, to poprostu jesteś zazdrosny!
Weż człowieku nie zakładaj takich tematów!!DEPP JEST BOSKI i SLICZNY!!A ty siedź cicho!!
Nom cos z tym tematem smierdzi mi brudnymi skarpetkami. A te pomysl na sprawdzenie czy sie zdenerwujemy byl niezly ale nie treba obrarzac "fanek" (no i fanów). Mnie sie JD podoba ale nie bzikuje na jego punkcie.
PS. Skarpetki śmierdzą każdemu ;)
Zgadzam sie z Hermioneczką! Ja tez nie znam Żadnego Johnnego Deep'a ....nie mogę sie wypowiadac na temat nie znanych mi osób. Ale jezeli myślałeś o Jahnnym Deppie to powiem ci jedno. Koles jest przystojny, fakt, zabawny fakt, po czterdziestce fakt (: ale za to gry i ogólnego show jaki robi na scenie nie można mu zarzucic.Ma talent. I dlatego ja go uwielbiam!
No cóż...tak sobie obserwuje ten temat i dochodze do wniosku że chyba nieco przygasł mi entuzjazm w tej sprawie.Znudziło mi się kłócenie z jakimś niedowartościowanym szczeniakiem o to czy Depp jest ładny czy nie.Kto mi się podoba a kto nie to moja prywatna sprawa.Fakt J.Depp jest niezły,lubię filmy z jego udziałem bo są naprawde dobre i ciekawe.Co do jego wyglądu owszem niesamowity facet,ale to tylko tyle.Jest przedewszystkim aktorem i człowiekiem...No wlaśnie tylko człowiekiem.Dziwi mnie jak niektórzy wynoszą go do rangi bóstwa(hehe przypomniała mi sie scena z POTC)Dobra kochani i kochane możecie mnie teraz zlińczować(czy jak to się tam pisze) lub ukamienować za to że znormalniałam....Wasza szalona..niemal 27 letnia Arienati.
Ja nie chce cię zlinoczowac :) Mysle podobnie jak ty :) Ale Johnny'ego Deppa, jako bóstwo! Jak najbardziej sobie biore!
Ja za stara jestem na takie szaleństwo...chociaż nie powiem mam też swoje wyskoki:D(co z resztą widać po tym w jakich tematach siedzę) Dla mnie jest on poprostu przystojnym gościem i świetnym aktorem:D
no nie jest piękny ale ma talent aktorski i fajnie gra;)Ale nie podoba mi sie io nigdy mi sie nie pododobal!przeciez ja go nawet nie znam-nie wiem jaki jest naprawde więc to nie ma sensu..mnie tam sie ktos inny podoba....;)
Nie zgadzam się z tobą :. Noc listopadowa moim zdaniem jest piękna *_* [zwłaszcza, że w listopadzie przyszlam na świat ;)] a Johnny Depp jak kazdy dobrze wie NIE JEST piękny w przeciwieństwie do nocy listopadowej jest w ręcz odrażający. Moim zdaniem bardzo przystojny jest Jack Sparrow *_* Każdy wie, ze aby J. Depp stał się J.S musial przejść niezłą metamorfozę. Widzialam fotkę J.Deppa bez makijażu [jaki ma J.S] ani bez dredów i w ogóle wyglądał jak nieboskie stworzenie :)
Haha moim zdaniem porazka, BURZUM twoja wypowiedz jest bynajmniej smieszna, a argumenty jakich uzyles dla uwiarygodnienia swojej wypowiedz (Ble i fuj!) sa po prostu powalajace heh. A jako jeden z przedstawicieli meskiej spolecznosci to chyba nawet nie wypada Ci oceniac innych facetow, no chyba ze gust masz jakis wypaczony,ale nie mi to oceniac z reszta:]. A ze dziewczynom sie on podoba to moglbys spytac sie dlaczego, a nie wyskakiwac z tekstem "Podjarane panienki! Opanujcie sie!" Bo na to wychodzi ze to Ty sie bardziej podjarales a nie one, a takimi wypowiedziami tylko psujesz ludziom humor.Pozdro
ozesz w , was naprawde pogielo heeheheheh jak juz mowilem wystraczy powidziec ze ma brzydka skarpetke i was pokreci
Daj już spokój tej skarpetce - biedaczka poczuje obciążenie psychiczne, jakie składasz na jej barki i się bidulka załamie.
Może i Depp to brzydal. Może. Morze długie. Stary człowiek i może jeszcze... Eee, znaczy, nie ma sensu, słoneczko ty moje, obrażać kogoś, komu się ów osobnik podoba! Naprawdę!
No i jeszcze... To prowokacja, ne?
Pozdrowienia i niech kisiel bananowy będzie z Wami ^^
Johnny ma bardzo charakterystyczny typ urodt. Mnie się bardzo podobai nikt mi nie wmówi, że nie jest przystojny.
Jedyne co mi sie w nim podoba to jego oczy. A ogólnie jest paskudny. Jak był młody... To był boski:)