Słuchajcie ,zakochałam sie w johnym Deppie już od trzech lat go kocham!! nie iwem co robić! Mam jego adres ale niewiem jak mam to napisać nawet nie znam dobrze angielskiego!! prosze pomóżcie mi naprawde jestem okropnie zagubiona!
KOCHAM CIE JOHNY DEPP KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!
e-mail:Betka04@buziaczek.pl
zapomnij onim
bo to raczej nie realne
a po co tracic czas na coś co mogłoby ci sie wkrótce znudzic
to ja kocham Jonnego deppa i o odczep sie od niego to ja go bardzo kocham .........i nigdy nie przestane i jak bys mi mogla dac terz adres do niego
wierna fanka johnnego deppa ...
Johny Depp juz jest zajety... przykro mi ale mnie wybral na meza :P Chcesz to za 100 zl namowie go, by pogadal z Toba :D
matko! Dziewczyny czy wyście powariowały?................no coments))))))))))............. ................?????????????? @_@
moge ci pomoc,pod warunkiem,ze mi dasz jego adres./....kasia(pisz na gg 1421307)albo kasiunia.kicia@buziaczek.pl
Wiesz co ? Ja się z tobą zgadzam ! Johnny jest taki super że nie da sie tego wypowiedzieć..... i nie słuchaj co mówią inni - jesli masz adres to napisz do niego- kto wie, moze bedziesz miec szczescie i on ci odpisze?
PS odezwij sie do mnie
Po pierwsze - co nas to obchodzi, że Ty go kochasz? - To ejst strona filmu "Piraci z karaibów 2"
Po drugie - on Ciebie nie kocha, ma żone i rozwalanie małżeństwa to grzech w stanie czystym
Po trzecie - urzekła nas Twoja historia
Boshe - zabij ją i nerwów ludziom oszczędź (Deppowi też ;)
Zgadzam sie z albertino! wy chyba jestescie jakies popieprzone. czy wy nie macie za grosz rozsądku. ja rozumiem, ze mozna oceniac aktorow za to jak graja, czy za wyglad chociaz to juz troche chamskie bo ja na przyklad nie chcialabym zeby kto ocenial moj wyglad, ale... chce cie go na meza? chcecie miec z nim dzieci? jak dla mnie jedynym usprawiedliwieniem waszym moze byc wiek jesli macie 10 lat lub mniej, chociaz to i tak wiek, w ktorym powinno sie troche myslec co sie mowi i robi a nie.... to co wy tu robiecie to po prostu zenada!
mam prożbe mogłabyś dać mi ten adresik bardzo mi zależy .... prosze czekam napisz mi coś czy tak czy nie a to moje gg karolina : 3842732 prosze odpisz mi to bardzo ważne ...... :)
te wpisy są tu rewelacyjne. hahahahhaha. Ubawiłem się strasznie czytajać te brednie nastolatek
zapomnij.... przeciez on ma zone i dzieci! napisz najwzyej ze jest dla ciebie najleprzym aktorem i ze go uwielbiasz a nie ze kochasz : Johnnyy, u know, you're the best actor in the world for me and i like u very much!!!!!! :D
@@@@@@@@@ LUDZIE POWARJOWALIŚCIE!!!!! halloooo!!! och aktora mozna lubić za jego grę a nawet wygląd.. ale jak mozna sie zakochac... dzicinada.. owszem bardzo lubie Deppa.. mam nawet prawie jego wszytskie filmy, ale nie rozpisuje, ze go kocham... dziewczyny uspokujcie się!!! JOHNNY ma dwoje dzieci i VANESSE a o waszym istnieniu nawet nie wie...
jest jeszcze jedna sprawa..czy wy naprawdę myzlicie, ze to JOHNNY czyta te wszystkie listy, ktore sie do nie go pisze... oczywiscie, ze NIE!! od tego sa zatrudnieni ludzie ( oni tez tego nie czytaja) ale na wybrane adresy odsylaja autografy lub fotki DEPP'a
swoją drogą to chamstwo że nie czytaja...fanki się pocą, ryczą nad listami, a oni wszystko do kosza, do kosza! poszanowania nie maja dla miłości :DD
oj dajcie spokoj...wiesz jeśli sie w ni kochasz od trzech lat to może cza szmienić Go sobie..no np. obejzyj sobie Piratów z innej perspektywy np. z perspektywy Orlanda...wmawiaj sobie ze jest piękny i takie tam to ci moze przejdzie...albo najlepiej zacznin sobie wmawiać ze podoba ci sie Marcin z 3 b to w końcu w to uwierzysz:)
cześć to ja Depp, Johny Depp zdobywca damskich pip, to nie problem że nie znasz angielskiego ja znam polski a i tak nie będziemy wiele gadać.
Super. Johny ale ty jestes uroczy. I jaki wykształcony, nawet polski znasz. Spotkajmy się w kawiarence pana Józefa o 19.00.
Boże co za idiotyzm...
idiotyzmem jest fanatyzm a jak chcesz się spotkać z super Johnym to musisz wyjąć wałek z dupy bo to jest idiotyzm , jak można chodzić z wałkiem w dupie?????????
hahahah zaraz zejde ze śmiechu :DDDDDD ludzie ale wy jestescie rozbrajacy!!!!!!!!!!
słowa idiotyzm można użyć w tym przypadku bardzo, ale to bardzo eufemizując :) ja nie wiem, czy naprawdę ludzie nie zdają sobie sprawy, na jakie pustaki wychodzą pisząc takie commenty? ( a właściwie posty)... zaburzenia samooceny-delikatnie rzecz ujmując
pozdrawiam
ej no ale dlaczego sie tak rzucacie, nie moga dziewczyny sobie powzdychac? kazdemu wolno :) tylko bez paniki, nie dajmy sie zwariowac...Byłby wstyd gdyby Johnny to przeczytał :D
Dziweczyno albo jesteś anemiczna albo shiza ci zrzera muzg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z tego co ona tam napisala nie wydaje mi sie zeby to bylo tylko "wzdychanie" do Deppa. Ona ma jakas obsesje!
Biedny Johnny... taki dobry aktor, a niektorzy cenia go tylko za wyglad... (dobrze chociaz ze nie wszyscy, jeszcze sa dojrzali i rozumni ludzie na tym swiecie :D)
Boshe, to jest ŻAŁOSNE! Ile ty masz lat?:D. Nie chcę Cię brutalne sprowadzać na ziemię wspominając, że on jest od lat związany z Vanessą Paradis, ma z nia 3 dzieci, mógłby być Twoim ojcem i to, że go kohcasz, ma TOTALNIE w dupie. Dlatego, proshe, najpierw pomysl co piszesh, a potem pisz:P.
P.S. Wiesz, że Depp bardzo lubi dzieci? Może się załapiesh na jego ojcowską miłość:D.
Aha, radzę zmienić obiekt westchnień na kogoś bardziej realnego, np.na Orlando Blooma, bo przynajmniej jest młodszy:D:D:D.
Pozdrawiam;)
NIE KOCHAM, ŻADNEGO DEPPA!!!! PROSZE O NIE KOMENTOWANIE TEGO CZYSTEGO KŁAMSTWA BO KTOŚ ZROBIŁ MI GŁUPI ŻART BO JA NA PEWNO TEGO NIE PISAŁAM!!! ;/// ŻAŁUJE ŻE DOPIERO TERAZ TO ZOBACZYŁAM A CAŁKIEM PRZYPADKIEM TO OZBACZYŁAM ;/
To w takim razie masz pecha, bo ktoś zbłaznił cię na forum. Szkoda...tak fajnie sie komentowało...
Pozdrawiam:D
serwis powinien miec ograniczenie wiekowe od 10 lat w gore, albo wg poziomu iq.... tak na 60...