Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433327
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Ludzie ja wiem ze to temat niezwiazany z filmem, ale z aktorka ktora w nim gra.

http://www.chinadaily.com.cn/entertainment/2006-07/05/xin_490703050914884769816. jpg [www.chinadaily.com.cn/e...]

Naprawde przerazilem sie kiedy zobaczylem te zdjecia w gazetach i necie. Zawsze lubilem Keire Knightley, to moja ulubiona aktorka, i naprawde zaniepokoilem sie. Co wy o tym sadzicie? Czy wedlug Was media robia niepotrzebnie afere?? Ja uwazam ze jednak z Keira Knightley jest cos nie tak, zobaczcie jak ona wyglada!!! nie wiem moze sie myle, ale jesli ona faktycznie jest chora, to prace nad PzK3 moga sie przedluzyc ze wzgledu na Keire tzn na okres leczenia, mam racje?

ocenił(a) film na 10
AzuR_the_ASG_Soldier

Keira sama kiedyś przyznała, że miała problemy z odżywianiem się. Ale nie sądziłem, że do tego doszło.

ocenił(a) film na 6
AzuR_the_ASG_Soldier

Nie jest tak źle. A poza tym to ona tak wyglądała w Pzk2 i jest dobrze. Na twarzy i rękach jest ok, a jeśli będzie jeszcze chudsza to mogą dać jej wypełniacze z gymy albo jakiegoś innego materiału i zakryją ubraniem. I o co tyle krzyku. Tylko jeśli by miał grać w scenach rozbieranych nie dało by się tego ukryć. :)

ocenił(a) film na 8
AzuR_the_ASG_Soldier

nie pamiętam w jakiej gazecie, ale czytałam kiedys wywiad z Keirą, w którym zapytano ją czy cierpi na anoreksję. Jednak stanowczo zaprzeczyła. Przyznała, że jest bardzo chuda, ale nie jest chora. Mówiła, iż jest ostatnio narażona na stres, a poza tym pochłania ja praca i trochę się zaniedbała.