Zapraszam tu wszystkich fanów kapitana Sparrowa. Jak ktoś chce pogadać o innej postaci, proszę założyć oddzielny klub. Po pewnym czasie możemy wziąć pod uwagę sojusze :-) Im więcej postaci będzie miało swoje kluby, tym ciekawiej :D
Możemy też wypowiadać wojny innym klubom.
Kto uważa, że Jack jest najwspanialszą postacią w POTC, niech się wpisze.
Pozdrawiam
Od kiedy tu zagladalam po raz ostatni, przybylo sporo fanow Kapitana Jack'a Sparrow'a. To bardzo dobrze, ale z innymi klubami juz nie jest tak wspaniale. Pozdrawiam wszystkich klubowiczow. Kocham tego faceta (czyli Johnny'ego Depp'a i Jack'a w jednym). ;PPP
No coz Jack jest na pierwszym miejscu wiec nic dziwnego ze nie w innych klubach jest malo osobek :) Jack rządzi :*
Jak wszyscy, to wszyscy... Choć temat już stary, ale co tam... Ja też się dołączam!
Oczywiście ja też się wpisuję. Jestem wielką fanką tej postaci, a jeszcze bardziej samego aktora:)
P.S. Wiecie, że wczoraj miał urodziny??
Ja też się wpisuję na listę ! Depp jest genialny a jego rola Sparowwa jest obłędna.
Jack Sparrow jest najlepszą postacią PzK :)Super gość! Podpisuję się i pozdrawiam :)
Yo ho ho kamraci ....:)
Heja! :D Kocham kapitana Jacka Sparrowa, a w sumie to Aktora, który zagrał tą piękną rolę!!! :D Pozdrawiam fanów Johnny'ego Deppa... :D
jak wszyscy to i ja!
i jak to moja młodsza siostra napisała: "Dżek Sparoł żondzi!!!" hehe..xD