Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433354
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Wiem, że Jack ma najwięcej fanów/fanek, ale chyba Norringtona też ktoś lubi(oprócz mnie;-)
Swoją drogą, kto widział(a raczej słyszał)komentarz Keiry Knightley i Jacka Davenporta do "Klątwy Czarnej Perły"? Jest bardzo zabawny, choć Keira rzadko dopuszcza Jacka do głosu.
Od razu muszę wspomnieć, że jak ktoś wstąpi do tegoż klubu, nie znaczy to od razu, że nie będzie mógł znaleźć się w klubie Jacka. Zawsze można zawrzeć sojusz między klubami:-)
Pozdrawiam:-)

ocenił(a) film na 10
Veda12

Ja proponuję sojusz, ale poczekajmy, aż chociaż jedna osoba się wpisze.

Arwena_2

Jestem za, ale na razie rzeczywiście nie mam środków;-)

ocenił(a) film na 10
Veda12

Norringtona nikt nie lubi? Nie, tak nie można. Drugoplanowe postacie też muszą brać udział w zabawie!

ocenił(a) film na 8
Veda12

a ja się wpisuje. wolę Norringtona od Williama:P

Veda12

Ja się wpisuje do klubu. Uwielbiam go :) A tak wogóle, to jak brzmiał ten komentarz?

ocenił(a) film na 10
Karolina_31

Chodzi o ten cały komentarz Keiry Knightley i Jacka Davenporta do filmu. Pokazują sceny z filmu, a oni je komentują. Można się na tym pośmiać:-)

ocenił(a) film na 10
Veda12

Aye! :)
Jestem z Wami! :)
James Norrington to dla mnie niemal ideał mężczyzny...
Bardzo zaimponował mi jego upór,poczucie honoru,szacunek do prawa,wierność własnym zasadom,ambitność i to,że ważniejsze jest dla niego szczęście ukochanej osoby od własnego.
Ponadto-myślę,że jest naprawdę przystojnym facetem... :) ;*
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Erika_2

Ja taż się wpisuję myślę, że Norrington zasługuje na miano pozytywnej postaci podobami sie ta jego metamorfoza w drugiej części i to,że umiał przechytrzyć nawet Jacka Sparrowa.

ocenił(a) film na 6
Veda12

Zapisuję się :) Fajnie, że nie jestem sama

ocenił(a) film na 10
sunny_5

Też się zapisuję. Mam nadzieję, że w 3 części nie będzie wygladał tak jak w 1 , bo w drugiej wygląda świetnie. Idę drugi raz do kina, to sobie jeszcze popatrzę. ;-)

Veda12

wpisuje sie. Norrington tez mi sie podobal, zaraz po Jack'u. Na plycie dvd z 1 czescia mam cos takiego jak komentarze ale nie chce sie to wlaczyc, klikam i ciagle to samo menu. Norrington sprytny byl w drugiej czesci. Gdybym miala wybierac miedzy Will'em i James'em to wybralabym tego drugiego.

Veda12

wpisuje sie. Norrington tez mi sie podobal, zaraz po Jack'u. Na plycie dvd z 1 czescia mam cos takiego jak komentarze ale nie chce sie to wlaczyc, klikam i ciagle to samo menu. Norrington sprytny byl w drugiej czesci. Gdybym miala wybierac miedzy Will'em i James'em to wybralabym tego drugiego.

tusiula

Ja lubie i Jacka i jego:)) Fajnie, ze wreszcie go ktos docenil:))

zgelka

Cieszę się, że choć kilka osób lubi Jamesa:-)
Oczywiście Jacka nikt nie pobije, ale po prostu wkurza mnie to, że tyle osób tak bardzo lubi Willa, a tak mało Norringtona, który jest ciekawszą postacią i na pewno bardziej atrakcyjnym facetem(a konkretniej-Norrington jest facetem, a Will chłopcem;-)
Naprawdę polecam ten komentarz na DVD, jest bardzo zabawny. I jeszcze bardziej polecam serial "Każdy z każdym", jak ktoś lubi się pośmiać.
Pozdrawiam:-)

ocenił(a) film na 10
Veda12

Nie może mnie tu zabraknąć :D:) wpisuję się!!!!