Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433354
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Skoro Jack i Elisabeth mają już swoje kluby, to ja zakładam klub Will'a. Will wbrew pozorom jest również interesującą postacią. Sierota, wychowywał sie bez rodziców, spotkawszy Jack'a odbywa podróż w której powoli poznaje historię swojej rodziny, uczy się i zdobywa doświadczenia, a także się zmienia. Rozbrajająca jest jego nieśmiałość wobec Elisabeth, jaką przejawia na początku "Czarnej Perły" i ujmująca gotowość z jaką pragnie jej pomóc, gdy została porwana przez piratów.
Osobiście to właśnie Will'a, a nie Jack'a wybrałabym na swoja drugą połowę. Chociaż Jack jest postacią barwniejszą, to jednak wciąż bym się zastanawiała dla czego tak długo przesiaduje na Tortudze. Jakoś mnie nie kręci poślubienie pirata mającego po kilka dziewczyn w każdym porcie:-) Takich obaw nie miałabym wobec Willa, ponieważ byłabym bardziej pewna jego uczuć niż w przypadku Jack'a.

Arjuna

hej. Jestem w Klubie Jacka i zalozylam klub Elizabeth...mimo wszystko zglaszam sie do klubu Willa gdyz go bardzo lubie;)

ocenił(a) film na 10
Hermioneczka

Chcecie sojusz z moim klubem?

Arwena_2

Jasne!!!
Jo Ho! Jo Ho! Piratem pragnę być!..

ocenił(a) film na 10
Arjuna

Zapisuje sie, bo lubie Willa. Ma duzo zalet, zeby go lubic.

ocenił(a) film na 10
Arjuna

Kolejny sojusz!

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

Skoro jest sojusz z klubami Jack'a i Elizabeth to się wpiszę. Lubię Will'a (jest bardzo pozytywną postacią), ale kocham Jack'a.

PS:Jak tak dalej bedziemy zawierać sojusze z innymi klubami to nie będzie żadnej rywalizacji. He, he. :)

ocenił(a) film na 10
Arjuna

Zapisuje się do klubu :D Normalnie także bym wybrała Willa *_*