Gratuluje naukowej i jakże długiej przemowy która ma bardzo głebokie przesłąnie które poruszyło mna tak że nie mogę się ruszyć:/
Po co to)?
Po co to? a chodzby po to aby warazic swoje niezadowolenie z powodu poziomu ktory tu panuje . zawsze wchodze tu bo lubie poczytac co inny mysla
o danym filmie i ocenic na swoj sposob , bo nie lubie recenzji "profesjonalistow" ktorzy staraja sie byc '' subiektywni'' . Wiec jesli niepodoba
ci sie wyrazanie wlasnej opinii na temat czegos to twoj problem. Czasem dobrze jest cos wyrazic doslownie.
Wiesz co? Po raz kolejny zgadzam się z brawurką bo czepiasz się nie wiadomo czego! co ci pszeszkadzają gierki? To jest forum i ludzie mogą się popisać pomysłowościa. Ja szanuję innych ludzi i nie oczerniam tych któży zachowują się inaczej niz ja ewentualnie mają inne zdanie. Bo po co? Masz zły humor to włącz se Postala i zabij w tej grze 20 kotów to humor ci sie wyżyjesz.
I po raz kolejny zapraszam do mnie na bloga~!
Jezeli Postal to twoja ulubiona gra to gratuluje , poraz kolejny raz okazuje sie
ze wyrazanie wlasnej opinii czasem sprzecznej z wiekszoscia jest kontrowersyjne. Pamietaj ze z pradem plyna tylko smiecie . jezeli gierki ci sie
podobaja ok szanyje to ale czy napisanie wlasnej opinii jest zle?
Jezeli Postal to twoja ulubiona gra to gratuluje , poraz kolejny raz okazuje sie
ze wyrazanie wlasnej opinii czasem sprzecznej z wiekszoscia jest kontrowersyjne. Pamietaj ze z pradem plyna tylko smiecie . jezeli gierki ci sie
po przeczytaniu twoich wypowiedzi nasuwa mi sie tylko jedno pytanie: po jakiego grzyba jeszcze jestes uzytkownikiem tego portalu skoro nic ci sie tu nie podoba?
Odpowiedz dla mnie jest jedna: za wszelka cene popsuc innym humor!
Nie jestes tu jedyny! Wiec nie narzucaj innym swojego zdania- ktore jest dalece nie na miejscu.
Pomyliles forum!
Gosc prawde napisal , a nie narzuca komus swojego zdania, to jest forum o filmach!!!!!!! ale za trudne jest zalozenie swojego to i 10 latkow od cholery i o samym filmie gdzie gra depp nie mozna nic przeczytac