...wszyscy ci którzy tak jak ja nie mogą się tego filmu doczekać XD Bym wiedziała, że nie jestem jedyna.
Ja też nie mogę się doczekać. Podobnie jak większość osób które widziały pierwszą część.
Ja nie mogę! Prawie codziennie wchodzę tu i patrze czy czasem nie ma nowego zwiastunu :D Szukam zdjęcia w necie XD Och... ja chcę piratów :D
Racja... :( Ale chciałabym znaleźć jakieś nowe tapety, zwiastuny pewnie pojawią się za jakiś miesiąc. Pożyjemy zobaczymy.
calkowicie sie z wami wszystkimi zgadzam ...zdecydowanie to jeden z lepszych filmow jake widzialam i to nie tylko dlatego ze jest taka super obsada ale fabula jest super ....slowem wszystko na najwyzszym poziomie. a wracajac do podstawowego pytania to jasne ze nie jestes jedyna bo ja osobiscie nie znam osoby, ktorej "piraci z karaibow:klatwa czarnej perly" sie nie podobali i wszyscy czekaja na kolejne czesci i zniecierpliwieni przeszukuja stronki liczac na jakies newsy,tapetki,zwiastuny...
Tapetkę z Jackiem z PzK2 samemu można zrobić XD Tylko trzeba mieć choć trochę łba do grafiki :D
Mnie to czasu brakuje dlatego idę zawsze na łatwizne, ale teraz więcej wolnego, więc może coś skombinuje. Pochwalę się na pewno ;) Pozdrawiam.
Tak... mogę to przyznać. To jest film którego najbardziej oczekuję. I obym się nie zawiódł (a mam nadzieję że tak nie będzie). Sparrow na prezydenta!!!
Ja także nie moge się doczekać 2 części Piratów z Karaibów. To film, na który czekam najbardziej. Napewno będzie hit jak jedynka :D
pewnie znowu standardowo drugą częśc obejże z 20 razy i najlepszy sceny 3 razy więcej hehehhe...
Mam tylko nadzieje że nie bedzie niewypałem tak jka to było np. z Matrixem
No ba... każdy tutaj ma taką nadzieje ;) Ale zwiastun mnie pociesza - z tego może być coś extra!!! :)
Jeżeli druga część będzie utrzymana na poziomie pierwszej to pewnie znów dwa razy się do kina wybiorę xD
Czekam na drógą część już od momentu w którym wyszedłem z kina po obejżeniu pierwszej .
Ps. Szkoda że Keith Richards nie zagra ojca Jack'a Sparrow'a ,ale co am obsada i tak świetna:)
oł yea!zarąbisty filmik :D tak samo nie moge sie juz doczekac :D moim zdaniem najlepiej zagrał tu Johny Depp :D
A moim zdaniem cała obsada była świetna :D Gdyby kogoś zastąpili w PzK2 nie wiem czy bym to ścierpiała :D
Cała obsada świetna... ale naprzód zdecydowanie wysuwał się rewelacyjny Johnny Depp i charyzmatyczny Geoffrey Rush!! :P W tym filmie nie mieli sobie równych... gdy oni byli na ekranie - wszyscy inni aktorzy gaśli. Taka prawda. Tym niemniej - obsada jest nadal dobra. Tylko Bloom mi tam nie pasuje, ale dobra - już się nie odzywam ;).
Miejmy nadzieje, że Bloom zagra lepiej w drugiej częście. Chyba się czegoś nauczył ? ;) W końcu teraz będzie piratem, a nie kowalem - wymoczkiem. No zobaczymy, zobaczymy. Miejmy nadzieje, że będzie lepiej. Choć i tak nie było źle ;)
Nie było źle bo gdyby było to bym chyba mu list z bombą wysłała (i z pozdrowieniam też, pytanie czy by zdążył przeczytać?). Mimo, że nie lubię go - także liczę na to, że jakoś sobie poradzi.
A jeśli kto inny sp****** PzK2? Taki np. Depp albo Bill Nighy , który zagra Jonsa? O jeny boje się, boje o ten film ,ale czekam. Najwyżej wyjde z kina rozczarowana.
Jejku, to się już powoli robi KULTOWE! :)
Ale mnie się to osobiście podoba...
Fajnie, że nie istnieje tylko LOTR czy tam Gwiezdne Wojny!
To super że PzK cieszy się takim uznaniem... :)
Ja osobiście oczywiście też czekam na PzK:SU ;))
Jeżeli Verbinski nadal będzie robił filmy tak dobre jak "Piraci z..." to wróżę mu świetlaną przyszłość.
Do Roksinki: akurat co do Deppa nie mam żadnych obaw. Nawet jeśli film sam w sobie będzie kiepski czy coś (boshe, tylko nie to!) to on zagra w nim dobrze. Taka prawda, że on spartolić roli nie spartoli ;)
Ja również czekam na maksa na ten film :) Mam nadzieję że zobaczę jakoś w październiku albo w listopadzie.
Ja również czekam, i czekam, już od zeszłego roku.Kiedy tylko dowiedziałam się że będzie kontynuacja. I mam jeszcze nadzieję że potem będziemy czekać razem na kolejną część, bo ta będzie taka za....fajna :*
Jak zobaczyłam takie temat to od razu domyśliłam się kto go założył ;P Więc nie jesteś sama ;)) Ja też czeeekam i jeszcze trochę to potrwa. łączę się z Wami fanami i życzę cierpliwości :))
(nieśmiało podnosi ręke do góry) jaaaa! xD jak to możliwe, że jeszcze się nie dopisałam do listy oczekujących?...oczywiście podpisuję się pod tym czterema kończynami :) wręcz usycham z tego czekania...
pozdrawiam cieplutko
Ja tez nie moge sie doczekac i odliczam dni do premiery
ps.pozdrowionka dla wszystkich:)
iz nów się muszę tu wpisać ... nie mogę się doczekać - mam imieniny 27 lipca - więc razem z moim chłopakiem pójdziemy na premiere - tylko jeszcze tyle czasu ...
:(
aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ja się nie moge doczekać!!! ale czas zleci szybko ;) jeszcze tylko 78 dni do premiery światowej, a 92 ,do premiery polskiej :D
Pozdrawiam :D
No, no... zleci! Tym bardziej, że teraz dużo wolnego, dużo świąt. Zakończenie tego okropnego roku szkolnego też już bliżej niż dalej. A jak wiadomo - czas biegnie nieubłaganie do przodu, więc myślę, że nim się obejrzymy: będziemy siedzieć wygodnie w kinie z kubłem popcornu i coca-colą (ewentualnie proszę tu wstawić swój ulubiony napój XD). Nic tylko czekać...ech... niecierpliwić się! :D
No niestety to jest okropne - czas shybko leci! Shybko zleci nam czas do piratów, a jeshcze shybciej podczas piratów i nim się obejrzymy będziemy wychodzić z kina z pustym pudełkiem po popcornie i kubkiem coca-coli (ewentualnie proszę tu wstawić swój ulubiony napój XD) z niczym w środku... :(( I będziemy zaprzątać sobie głowęi forum FW pytaniami i oczekiwaniem na 3 część...
Ale będzie już po fakcie ;) Wiesz z czym masz do czynienia... to chyba świetnie, że zaspokoisz chociaż pierwszy głód. Cóż - przyznaje, że kolejny rok oczekiwania będzie się dłużył, ale w gruncie rzeczy i ten czas zleci. Gorzej później - pozostaną nam Piraci na DVD...
Piraci na DVD... oby dodali jakieś fajne dodatki ;P Ja najbardziej lubię oglądać sceny usunięte, jak tworzono film i komentarze moich ulubionych aktorów ;)