Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433309
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

...wszyscy ci którzy tak jak ja nie mogą się tego filmu doczekać XD Bym wiedziała, że nie jestem jedyna.

ocenił(a) film na 5
Kaileena_Farah

Ja też nie mogę się doczekać. Podobnie jak większość osób które widziały pierwszą część.

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Ja nie mogę! Prawie codziennie wchodzę tu i patrze czy czasem nie ma nowego zwiastunu :D Szukam zdjęcia w necie XD Och... ja chcę piratów :D

roksinka

To podobnie jak ja, ale niestety nic nowego o "Piratach" w sieci nie ma... Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

zawczesnie jest mamy dopiero kwiecien, by mozna znależć cosik...

pyzy

Racja... :( Ale chciałabym znaleźć jakieś nowe tapety, zwiastuny pewnie pojawią się za jakiś miesiąc. Pożyjemy zobaczymy.

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Ja tez nie moge sie doczekac następnej czesci PzK :D

ocenił(a) film na 9
Kaileena_Farah

calkowicie sie z wami wszystkimi zgadzam ...zdecydowanie to jeden z lepszych filmow jake widzialam i to nie tylko dlatego ze jest taka super obsada ale fabula jest super ....slowem wszystko na najwyzszym poziomie. a wracajac do podstawowego pytania to jasne ze nie jestes jedyna bo ja osobiscie nie znam osoby, ktorej "piraci z karaibow:klatwa czarnej perly" sie nie podobali i wszyscy czekaja na kolejne czesci i zniecierpliwieni przeszukuja stronki liczac na jakies newsy,tapetki,zwiastuny...

parker_ka

Ja jestem spragniona tapety z Jackiem ^_^. Ale takiej jeszcze nie ma z PzK 2 ...

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Tapetkę z Jackiem z PzK2 samemu można zrobić XD Tylko trzeba mieć choć trochę łba do grafiki :D

roksinka

Mnie to czasu brakuje dlatego idę zawsze na łatwizne, ale teraz więcej wolnego, więc może coś skombinuje. Pochwalę się na pewno ;) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Kaileena_Farah

Tak... mogę to przyznać. To jest film którego najbardziej oczekuję. I obym się nie zawiódł (a mam nadzieję że tak nie będzie). Sparrow na prezydenta!!!

użytkownik usunięty
Matt_2

Ja także nie moge się doczekać 2 części Piratów z Karaibów. To film, na który czekam najbardziej. Napewno będzie hit jak jedynka :D

Czy na pewno? Zobaczymy :) Mam nadzieje, że masz racje ;) ;) ;)

Kaileena_Farah

pewnie znowu standardowo drugą częśc obejże z 20 razy i najlepszy sceny 3 razy więcej hehehhe...
Mam tylko nadzieje że nie bedzie niewypałem tak jka to było np. z Matrixem

Cpt_Jack_Sparrow

No ba... każdy tutaj ma taką nadzieje ;) Ale zwiastun mnie pociesza - z tego może być coś extra!!! :)

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

A może będzie lepiej od jedynki. Kto wie , kto wie :)

ocenił(a) film na 6
Kaileena_Farah

Jeżeli druga część będzie utrzymana na poziomie pierwszej to pewnie znów dwa razy się do kina wybiorę xD

Leiko

Heh, myślę, że jeśli im się uda... każdy z fanów da im wszystkim podwójnie zarobić ;)

Kaileena_Farah

Faktem jest że zapowiada się całkiem sympatycznie,dlatego ja również nie mogę się już doczekać.

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Czekam na drógą część już od momentu w którym wyszedłem z kina po obejżeniu pierwszej .
Ps. Szkoda że Keith Richards nie zagra ojca Jack'a Sparrow'a ,ale co am obsada i tak świetna:)

PAWELCHMIELEWSKI

Świetna obsada + świetni twórcy = świetny film :)

mikesz

oł yea!zarąbisty filmik :D tak samo nie moge sie juz doczekac :D moim zdaniem najlepiej zagrał tu Johny Depp :D

ocenił(a) film na 10
Madzys

A moim zdaniem cała obsada była świetna :D Gdyby kogoś zastąpili w PzK2 nie wiem czy bym to ścierpiała :D

roksinka

Cała obsada świetna... ale naprzód zdecydowanie wysuwał się rewelacyjny Johnny Depp i charyzmatyczny Geoffrey Rush!! :P W tym filmie nie mieli sobie równych... gdy oni byli na ekranie - wszyscy inni aktorzy gaśli. Taka prawda. Tym niemniej - obsada jest nadal dobra. Tylko Bloom mi tam nie pasuje, ale dobra - już się nie odzywam ;).

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Miejmy nadzieje, że Bloom zagra lepiej w drugiej częście. Chyba się czegoś nauczył ? ;) W końcu teraz będzie piratem, a nie kowalem - wymoczkiem. No zobaczymy, zobaczymy. Miejmy nadzieje, że będzie lepiej. Choć i tak nie było źle ;)

roksinka

Nie było źle bo gdyby było to bym chyba mu list z bombą wysłała (i z pozdrowieniam też, pytanie czy by zdążył przeczytać?). Mimo, że nie lubię go - także liczę na to, że jakoś sobie poradzi.

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ten to ja się z Tobą ściepnę na bombę :D

Anga_Nozycoreka

No oki... oki... :D:D:D:D:D:D Ale przemoc tylko w razie potrzeby. Najpierw obejrzę drugą część ;)

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

A jeśli kto inny sp****** PzK2? Taki np. Depp albo Bill Nighy , który zagra Jonsa? O jeny boje się, boje o ten film ,ale czekam. Najwyżej wyjde z kina rozczarowana.

Kaileena_Farah

Jejku, to się już powoli robi KULTOWE! :)
Ale mnie się to osobiście podoba...
Fajnie, że nie istnieje tylko LOTR czy tam Gwiezdne Wojny!
To super że PzK cieszy się takim uznaniem... :)
Ja osobiście oczywiście też czekam na PzK:SU ;))

Pomyluna

Jeżeli Verbinski nadal będzie robił filmy tak dobre jak "Piraci z..." to wróżę mu świetlaną przyszłość.

mikesz

Do Roksinki: akurat co do Deppa nie mam żadnych obaw. Nawet jeśli film sam w sobie będzie kiepski czy coś (boshe, tylko nie to!) to on zagra w nim dobrze. Taka prawda, że on spartolić roli nie spartoli ;)

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

:) Na pewno. A film musi być super! Nie mogę się zawieść

Pomyluna

AAAAAAAAAA ja też już chce zobaczyc Spparowa w nowej czesci....:D

ocenił(a) film na 6
Kaileena_Farah

Ja również czekam na maksa na ten film :) Mam nadzieję że zobaczę jakoś w październiku albo w listopadzie.

Kaileena_Farah

Ja również czekam, i czekam, już od zeszłego roku.Kiedy tylko dowiedziałam się że będzie kontynuacja. I mam jeszcze nadzieję że potem będziemy czekać razem na kolejną część, bo ta będzie taka za....fajna :*

karinka007

Jak zobaczyłam takie temat to od razu domyśliłam się kto go założył ;P Więc nie jesteś sama ;)) Ja też czeeekam i jeszcze trochę to potrwa. łączę się z Wami fanami i życzę cierpliwości :))

ocenił(a) film na 6
Kreseczka

(nieśmiało podnosi ręke do góry) jaaaa! xD jak to możliwe, że jeszcze się nie dopisałam do listy oczekujących?...oczywiście podpisuję się pod tym czterema kończynami :) wręcz usycham z tego czekania...
pozdrawiam cieplutko

ocenił(a) film na 6
bietaaa

Ja tez nie moge sie doczekac i odliczam dni do premiery

ps.pozdrowionka dla wszystkich:)

ocenił(a) film na 10
wikta

iz nów się muszę tu wpisać ... nie mogę się doczekać - mam imieniny 27 lipca - więc razem z moim chłopakiem pójdziemy na premiere - tylko jeszcze tyle czasu ...
:(

NaShI

27? A nie 21-ego? Bo przecież premiera filmu w Polsce to 21.07 ;)

Kaileena_Farah

aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ja się nie moge doczekać!!! ale czas zleci szybko ;) jeszcze tylko 78 dni do premiery światowej, a 92 ,do premiery polskiej :D

Pozdrawiam :D

malpiszonek

No, no... zleci! Tym bardziej, że teraz dużo wolnego, dużo świąt. Zakończenie tego okropnego roku szkolnego też już bliżej niż dalej. A jak wiadomo - czas biegnie nieubłaganie do przodu, więc myślę, że nim się obejrzymy: będziemy siedzieć wygodnie w kinie z kubłem popcornu i coca-colą (ewentualnie proszę tu wstawić swój ulubiony napój XD). Nic tylko czekać...ech... niecierpliwić się! :D

Kaileena_Farah

No niestety to jest okropne - czas shybko leci! Shybko zleci nam czas do piratów, a jeshcze shybciej podczas piratów i nim się obejrzymy będziemy wychodzić z kina z pustym pudełkiem po popcornie i kubkiem coca-coli (ewentualnie proszę tu wstawić swój ulubiony napój XD) z niczym w środku... :(( I będziemy zaprzątać sobie głowęi forum FW pytaniami i oczekiwaniem na 3 część...

Kreseczka

Ale będzie już po fakcie ;) Wiesz z czym masz do czynienia... to chyba świetnie, że zaspokoisz chociaż pierwszy głód. Cóż - przyznaje, że kolejny rok oczekiwania będzie się dłużył, ale w gruncie rzeczy i ten czas zleci. Gorzej później - pozostaną nam Piraci na DVD...

Kaileena_Farah

Piraci na DVD... oby dodali jakieś fajne dodatki ;P Ja najbardziej lubię oglądać sceny usunięte, jak tworzono film i komentarze moich ulubionych aktorów ;)

ocenił(a) film na 10
Kreseczka

jak tak to zostawie po sobie slad hi

pozdro fani piratów:):)

HAL1996

No właśnie... pełno się tu pojawiło oczekujących fanów :) Pozdrowienia dla wszystkich!!!

Kaileena_Farah

Oj coś czuję że ten film będzie świetny, nie jakiś tam Harry Potter;)

alien_2

Harry Potter nigdy nie miał zbyt wiele wspólnego z Piratami, ale co tam XD Hehehe... no na pewno z tych dwóch filmów lepsi są Piraci ;) :P