Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433313
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

...wszyscy ci którzy tak jak ja nie mogą się tego filmu doczekać XD Bym wiedziała, że nie jestem jedyna.

ocenił(a) film na 6
Kaileena_Farah

Ja nie mogę się doczekać, ale nie mam zbyt wiele nadziei dla tego filmu. Seqele są gorsze a preqele... Sytuację bzdurnego scenariusza będzie mi rekompensować genialny Johnny!

Kaileena_Farah

Ja sie nie moge doczekac:P Zwlaszcza, ze to zajebsicie dlugo robia:P Pamietam, jak ogladalam rozdanie nagrod, Depp wteyd mowil, ze nie ma go na ceremoni bo kreca druga czesc "Piratow..."- to bylo dawno, a w zeszlym roku juz myslalam, ze pojde sobie na to zima... Ale musialam zaczekac i dalej czekam.

ocenił(a) film na 10
Tink_2

Ja tam wole ,żeby długo robili i aby było fajne ,a nie na szybko byle g. Więc jakoś poczekam. Przemęczę się :D Pozdro.

Kaileena_Farah

też się nie mogę doczekać, więc się wpisuję :D

pozdrowienia

ocenił(a) film na 9
Kaileena_Farah

widze że nie jestem sama :P tez doczekac sie niemoge
pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Dororta_

Nie mogę uwierzyć że się dotychczas nie wpisałam. Oczywiście ja też czekam!!! (już zaczęłam planować wypad do kina ze szczegółami:P)
pozdrawiam

PS. Kaileena, udało ci się stworzyć b. popularny temat. Jestem pewna, że będzie tu jeszcze ogromnie dużo wpisów, bo fani Piratów to silna ekipa:)

użytkownik usunięty
Margotka

Witajci!

Ja też się niemogę doczekać tak wspaniałego filmu akcji widac na zwiastunie że humarQ niezabraknie.

PS: pozdro for Kalieena :D

Pozdrawiam

Trzymajmy się razem, a w lipcu wszyscy kroczmy szturmem do kina :D

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Ujmijmy to krótko: TĘSKNIĘ ZA PIRATAMI!!!

pink_lady_2

Tak, tak... za latem za piratami... XD XD XD Och, chciałabym już znaleźć się w kinie... na premierze oczywiście ;)

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Ja bym chciała by się w tym kinie film ciągnął i ciągnął i ciągnął ,ale żebym cały czas się dobrze bawiła XD

roksinka

http://img106.imageshack.us/my.php?image=jacksparrow22cr.jpg [img106.imageshack.us/my...]

A wy macie jakieś własne rysunki związane z "Piratami..."??? :D