...wszyscy ci którzy tak jak ja nie mogą się tego filmu doczekać XD Bym wiedziała, że nie jestem jedyna.
Ja nie mogę się doczekać, ale nie mam zbyt wiele nadziei dla tego filmu. Seqele są gorsze a preqele... Sytuację bzdurnego scenariusza będzie mi rekompensować genialny Johnny!
Ja sie nie moge doczekac:P Zwlaszcza, ze to zajebsicie dlugo robia:P Pamietam, jak ogladalam rozdanie nagrod, Depp wteyd mowil, ze nie ma go na ceremoni bo kreca druga czesc "Piratow..."- to bylo dawno, a w zeszlym roku juz myslalam, ze pojde sobie na to zima... Ale musialam zaczekac i dalej czekam.
Ja tam wole ,żeby długo robili i aby było fajne ,a nie na szybko byle g. Więc jakoś poczekam. Przemęczę się :D Pozdro.
Nie mogę uwierzyć że się dotychczas nie wpisałam. Oczywiście ja też czekam!!! (już zaczęłam planować wypad do kina ze szczegółami:P)
pozdrawiam
PS. Kaileena, udało ci się stworzyć b. popularny temat. Jestem pewna, że będzie tu jeszcze ogromnie dużo wpisów, bo fani Piratów to silna ekipa:)
Witajci!
Ja też się niemogę doczekać tak wspaniałego filmu akcji widac na zwiastunie że humarQ niezabraknie.
PS: pozdro for Kalieena :D
Pozdrawiam
Tak, tak... za latem za piratami... XD XD XD Och, chciałabym już znaleźć się w kinie... na premierze oczywiście ;)
Ja bym chciała by się w tym kinie film ciągnął i ciągnął i ciągnął ,ale żebym cały czas się dobrze bawiła XD