MOZE MI KTOS ŁASKAWIE WYTŁUMACZYĆ O CO CHODZIŁO W TEJ GRZE W KTÓRĄ GRALI DAVY JONES, WILLIAM JUNIOR I SENIOR NA POKŁADZIE "LATAJĄCEGO HOLENDRA"?! BO NIE LUBIE NIEJASNYCH MOMENTÓW W FILMACH!!!
no własnie ja tez tego nie kumam :( Znaczy... wiem ze cośtam wybierają i sie o coś zakładają ale... nic pozatym.
LUDZIE KTóRZY TO CZYTAJą: WYTłUMACZCIE O CO W NIEJ BIEGA!!!
A o chodzi jak pojawia sie barbossa który zginal w 1 częsci ,albo o co chodzi jak mowia ze ida po jacka mimo ze wpadl do Paszczy potwora?W tym filmie jest wiele zagadek lacznie z gra o ktorej wspomniales,tez jej nie rozumiem,ale i tak film jest cool..))
To zabawne ja też nie mam pojęcia o co chodzi w tej grze....hmm...nie jestem jedyna !!
A tak w ogóle to z dekacza porombana ta gierka!:) :P
hmmm nie wiecie dlaczego jest barbossa
więc wszystko czego szukacie jest w ciekawostkach ułatwie wam :
"# Podczas pierwszej wizyty w domu Tia Dalmy są wskazówki, które zapowiadają zmartwychwstanie Barbossy (małpa, zwłoki, zachowanie zwierzaka)."
więc już wiadomo dlaczego jest barbossa
mimo wszystko dzieki za pomoc. rzeczywiscie to z barbossa i ratunkiem dla jacka tez jest niezbyt jasne. macie racje
Hej :D W tej grze chodziło chyba o to że wszyscy rzucają kubeczkiem z koścmi. Potem każy z graczy obstawia wynik następnego z ludzi lub swój bo już nie pamiętam. Kto trafił mówiąc naprzykład '4 czwórki' albo '5 czwórek' lub ten kto był najbiżej podanego wcześniej wyniku wygrywa. No przynajmniej tak mi sie wydaje.
Co do Barbossy wydaje mi się że jego obecnośc to sprawka Tii Dalmy i że to ona będąc czarownicą jakimś sposobem go ożywiła. No a jeśli chodzi o Jacka to jak ożywiła barbosse to może też ożywic Sparrowa ;D
Takie jest moje zdanie no ale oczywiście moge sie mylic.
Pozdrawiam ;*