Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433323
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Oj Johnny...

ocenił(a) film na 8

Cholera, mam wrażenie, że jakby Depp ostatnio poszedł na komercję: "Desperado 2", "Piraci z Karaibów" a teraz sequele tego drugiego. Czyżby brakło mu kasy? Oby to Hollywood nie uderzyło mu do głowy.

ocenił(a) film na 6
Thommy

Własnie to jest zastanawiające. Co do Desperado wystąpił i o ile wiem mówił zawsze, że nie występuje w seqelach. Przy 2 części piratów twierdził "że robi to dla dzieci" Ale przy okazji zarobi przecież więcej niz przy niszowych produkcjach.
Zobaczymy. Przecież zabrał się za Shantarama, Rum Diary i Sweeney Todd.
Może to nic takiego. Nie powinnam się skarżyć bo dzięki tej komercji zaiteresowałam sie tym aktorem. Potem przeszłam już na ambitniejsze projekty jak "Co gryzie..." czy "Edward..."
Poczekamy zobaczymy. Bo mimo wszytko wolę go w mniej popularnych filmach.
Wchodzi Rozpustnik. Zastanawiam się czy pójść.

ocenił(a) film na 8
Peacock

Ja też wolę go w mniejszych filmach takich jak "Gilbert" czy "Truposz", to dlatego wyraziłem swoje obawy o jego przyszłość w tym topicu:)

ocenił(a) film na 6
Peacock

Bez przesady! Niech gra w czym chce byle dobrze. Jednak dziwi mnie fakt, że zagrał w Desperado 2, nie spodziewalam się, że aktor znany głównie z ''Edwarda..'' czy '' Co gryzie...'' zagra w tak strasznej komercji! W ''Piratach...'' ma przynajmniej ciekawą rolę. Ja miałam już okazję ogladać ''Rozpustnika'' i stwierdzam jedno. Film nie jest aż tak wspaniały jak myślałam i sądze, że nie wywoła żadnej rewolucji, ale aktorstwo w tym filmie jest niesamowite. Szczególnie Deppa, Morton i aktorki grającej role żony Rochestera.
Jeśli chodzi o inne produkcje deppa, ktore są aktualnie kręcone to widzę, że nie jest źle. Ja jestem zaciekawiona filmem ''Rum diary'', a wy?

Thommy

Mysle ze rola w Desperado 2 bylo jego porazka-tak samo jak film.Co do piratow czesci pierwsze to on wypromowal ten film bez niego slaby bloom nie dal by rady...Co do 2 czesci mysle ze zasluga deepa w tym filmie bedzie tak znaczaca jaki i w czesci pierwszej!Nie oszukujmy sie ja osobiscie bym nie obejzal 2 czesci gdyby on tam nie gral-bo reszta obsady jest cieniutka!

xmagik

zagrał w "Piratach..." dla swoich dzieci...mnóstwo razy mówił o tym w wywiadach..