Chciałam założyć ten temat, żeby każdy kto wie pisał tutaj w jakich gazetach ostatnio ukazały się artykuły na temat Piratów lub aktorów grających w filmie ;P Wiele ciekawych artykułó przegapiłam dlatego chciałam stworzyć tutaj taką bazę wiadomości o Piratach... Mam nadzieję, że nie tylko mi się przyda i będzi estale uaktualniania ;P Miłego czekania na premirę =] Pozdr
zgadzam sie ;p jak widzicie w gazetach cokolwiek o PzK albo JD to piszcie ;D ja tez bede
czy gazety zagraniczne tez wchodza w gre?? bo musze z przykroscia stwierdzic ze w naszych za duzo nie ma. albo w pieciu jest napisane praktycznie to samo, albo walna kilka zdjec na cala strone i nazwa to artykulem (pamietam ze mialam ten problem przy pierwszej czesci piratow, tez kupowalam sterty gazet gdzie zobaczylam ze pisza cos o piratach z karaibow a pozniej okazywalo sie ze nic ciekawego tam nie ma:(...)
Jeśli chodzi o gazety zagraniczne to uwarzam, że jak najbardziej wchodzą w grę. I myślę, że jak ktoś z nas już kupi jakąś gazetę to może króko opisać, czy warto było ;P
No właśnie ja też bym chciała, ale nie zawsze trafię na taką gazetę... Teraz z pewnością nie ma wielu takich gazet, ale moim zdaniem razem z początkiem lipca zacznie się lawina artykułów, bo to w sumie dość znany film :))
dobrze by było, może gazeta młodzieżowa B***O (wszyscy wiedza o co chodzi, nie bede robic reklamy ;p)) by przestała drukować w każdym numerze plakaty Tokio Hotel o_O tylko np. Johnny'ego Deppa... ;D
nie wiem czy gdzies juz to widzieliscie, ale znalazlam jedną fote z PzK 3 ;pp podobno...
oto link:
http://i75.imagethrust.com/i/486524/skypotc3sign.jpg [i75.imagethrust.com/i/4...]
może trzecia część bedzie sie nazywac "Piraci z Karaibów vs. piraci z Chin" ? ;D lol
Ja B**** przestałam kupować ze względu na ciągłe mordy TH na okładce. Aż soię wymiotować mi chciało :/ Zamiast dać coś z Piratów to nie :/ A co do fotki to już wiem w końcu w 3 części zagra Chińczyk. Będzie kapitanem statku z którym będzie rywalizował Jack. ( wiecie to tylko domysły) No ,ale J.S. wygląda komicznie w tym stroju :D Pozdrawiam :D
Może to niewiele,ale znalazłam fotke JD wprawdzie niedużą i wśród innych ludzi w Życiu na gorąco str 45
Nie mam bladego pojęcia ,ale czy na pewno opłaca się kupować ;-) Ja tam wolę foty z PzK2 :D
Hej znalazłam ostatnio w gazecie (nie wiem ale to chyba bylo Bravo) artykul co prawda nie o PzK ale o orlando bloomie. Piasza ze orlando podczas jazdy z nadmierna predkoscia potracil czlowieka, ktory se jechal motorkiem. bylo to w londynie. a jakby tego bylo malo to okazalo sie ze poszkodowanym byl polak! slawomir szydlowski. i na koniec dostal on orlanda tylko kartke z przeprosinami o tresci " "slawomir, sorry mate! orlando bloom." :/ ale orlando i tak jest spox :p Aha a artukul zatytuowany jest czy orlando jest piratem drogowym :p pozdro 4l
Orlando w ogole mi nie pasi...wiem, czytalam to juz... nie wiem czy to prawda, ale watpie w ta informacje..
Ja w to nie wierze. Głupoty w bravo piszą xP Dajcie mi jakieś wiarygodne źródło informacji XD
Powiem wam że w "Cinemie" (taki miesięcznik filmowy) w nr 3/2006 był wspomniane o "Piratach... 2". Ale to tak tam tylko 1/3 stronki zajeli, troche mało... :P Jak ktoś by chciał to moge zeskanować i wysłać :D
Pozdrawiam :D
Proszę bardzo :D A tak jeszcze przy okazji, pewnie w czerwcowej "Cinemie" też coś wspomną. A w lipcowej to może Piraci będą na okładce... :D
Dziękuję. Bardzo możliwe, że w "Cinemie" coś będzie. Też ją kiedyś kupowałam, ale ostatnio przerzuciłam się na "Film". Tam też kiedyś była wzmianka o tym filmie, w zapowiedziach na lipec, ale zbyt wiele to oni tam nie napisali :(. Mam nadzieję, że w czerwcowym i lipcowym "Filmie" będzie dość dużo o "Piratach".
Czy piraci z karaibow licza się w ogóle jeszcze dla kogoś?? Świetna gra aktorska John'y Deep'a, oraz Bloom'a? Mam nadzieje że tak i że będzie o nich coraz głośniej a film nie okaże się porażką:)
Ja oczywiście lipcową "Cineme" kupuje, tą za czasów pierwszej części mam schowaną w tajnej szufaldzie i nikomu nie daje nawet dotknąć ;) Jak chcecie to poskanuje. Numer wrześniowy 2003 rok xD, Jack i Will na okładce oraz kilkustronicowy artykuł...
1) Wiesz wydaje mi się że w sklepie jej już nie kupisz, ale wejdź na stronke www.magazyn-cinema.pl ( albo www.cinema-magazyn.pl :P) i tam możesz zamówić ją jako numer archiwalny w cenie 5 zł. :D
2) Ja bym poprosiła ten artykuł z 2003 r :D malpiszon-12-1992@tlen.pl z górki dzięki :*
Ludzie dajcie co macie XD roxy_15@wp.pl Chętnie zobaczę bo ja nie kupuje tak drgich gazet XD
Kaileena gdybyś mogła mi wysłać to byłabym Ci niesamowicie wdzięczna. Adres: mala_623@o2.pl
całusy dla wszystkich :*
mala
Ja również mogłabym prosić Kaileeno?? Bardzo dziękuję Małpiszonowi za maila :) Mój adres już podawałam, ale jeszcze przypomnę: kasjanne@wp.pl Będę baaaaaardzo wdzięczna :)
Nie ma sprawy KresKa :D
A tak przy okazji - jestem malapiszon pisane przez "l" a nie "ł" ale to tylko taki malusieniuśki szczegułek ;]
o dokladnie ;D tez dziekuje malpiszonkowi, bo teraz sobie przynajmniej moge wydrukowac :D
Także jestem ci wdzieczna :) Gdy będziesz miała coś jeszcze to wiesz wal z tym do mnie ;-)
Ja też bym prosiła o przesłanie tego na e maila tyna.jm@op.pl byłabym bardzo bardzi bardzo X100 wdzięczna Kalineoo :P
pozdrowienia
O, przpraszam malpiszonku.... ;) Cieszę się, że Ty mnie napisałaś przez obydwa duże K ;) Jakby ktoś coś jeszcze miał, to walcie!!! ;) pozdr.:)
Drogie panie - obiecuje, że zamieszczę ów artykuł w najbliższym czasie lub poprzesyłam wam bezpośrednio na maile. Pozdrawiam!
Kaileena, zeskanujesz mi wrześniowy? Oczywiście, jeśli tu jeszcze wejdziesz. Wiem, wiem, lekko się spóźniłam xD, ale ja tak mam. No więc prosiłabym bardzo. Mój e-mail wampirzyca943@wp.pl Z góry wielkie dzięki :)
Panie i Panowie (chociaż głównie Panie ;] ) mam nową Cineme a w niej Piraci 2 jako jeden z Hitów Roku. Tym razem zajęli całą stronke ;) Oczywiście zeskanuje jak ktoś chce :D
Ja też oczywiście poproszę, a email powtórzę: anetaa333@interia.pl
I jeszcze raz dziękuję za poprzedni skan :)
OoO!!!
Ja prosze o wszystko, co macie na temat Piratów!!!
Z góry dziękuję :)))
asia_music@wp.pl