Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433336
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Chciałam założyć ten temat, żeby każdy kto wie pisał tutaj w jakich gazetach ostatnio ukazały się artykuły na temat Piratów lub aktorów grających w filmie ;P Wiele ciekawych artykułó przegapiłam dlatego chciałam stworzyć tutaj taką bazę wiadomości o Piratach... Mam nadzieję, że nie tylko mi się przyda i będzi estale uaktualniania ;P Miłego czekania na premirę =] Pozdr

użytkownik usunięty
Kreseczka

bardzo bardzo bardzo bardzo dobry temat :D

ocenił(a) film na 10

zgadzam sie ;p jak widzicie w gazetach cokolwiek o PzK albo JD to piszcie ;D ja tez bede

Kreseczka

czy gazety zagraniczne tez wchodza w gre?? bo musze z przykroscia stwierdzic ze w naszych za duzo nie ma. albo w pieciu jest napisane praktycznie to samo, albo walna kilka zdjec na cala strone i nazwa to artykulem (pamietam ze mialam ten problem przy pierwszej czesci piratow, tez kupowalam sterty gazet gdzie zobaczylam ze pisza cos o piratach z karaibow a pozniej okazywalo sie ze nic ciekawego tam nie ma:(...)

użytkownik usunięty
john_galt

no jasne ;] przynajmniej dla mnie sie licza ;P qpie sobie ;]

john_galt

Jeśli chodzi o gazety zagraniczne to uwarzam, że jak najbardziej wchodzą w grę. I myślę, że jak ktoś z nas już kupi jakąś gazetę to może króko opisać, czy warto było ;P

ocenił(a) film na 10
Kreseczka

O_o dopry tyemat. Ja będę kupować gazetę nawet dla małego zdjęcie z PzK2 XD

roksinka

No właśnie ja też bym chciała, ale nie zawsze trafię na taką gazetę... Teraz z pewnością nie ma wielu takich gazet, ale moim zdaniem razem z początkiem lipca zacznie się lawina artykułów, bo to w sumie dość znany film :))

ocenił(a) film na 10
Kreseczka

dobrze by było, może gazeta młodzieżowa B***O (wszyscy wiedza o co chodzi, nie bede robic reklamy ;p)) by przestała drukować w każdym numerze plakaty Tokio Hotel o_O tylko np. Johnny'ego Deppa... ;D

ocenił(a) film na 10
BadGirL_2

nie wiem czy gdzies juz to widzieliscie, ale znalazlam jedną fote z PzK 3 ;pp podobno...

oto link:
http://i75.imagethrust.com/i/486524/skypotc3sign.jpg [i75.imagethrust.com/i/4...]

BadGirL_2

Uuuu... temat dobry.

A to nademną wygląda jak Jack w stroju... chińskiego pirata?...

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

może trzecia część bedzie sie nazywac "Piraci z Karaibów vs. piraci z Chin" ? ;D lol

ocenił(a) film na 10
BadGirL_2

Ja B**** przestałam kupować ze względu na ciągłe mordy TH na okładce. Aż soię wymiotować mi chciało :/ Zamiast dać coś z Piratów to nie :/ A co do fotki to już wiem w końcu w 3 części zagra Chińczyk. Będzie kapitanem statku z którym będzie rywalizował Jack. ( wiecie to tylko domysły) No ,ale J.S. wygląda komicznie w tym stroju :D Pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 10
Kreseczka

Może to niewiele,ale znalazłam fotke JD wprawdzie niedużą i wśród innych ludzi w Życiu na gorąco str 45

wera086

A ja ostatnio w ogóle gazet nie czytuje, więc nie mam pojęcia czy coś się ukazało czy nie xD

wera086

A kiedy było wydane to Życie na gorąco? Może jeszcze zdążę kupić...

ocenił(a) film na 10
Kreseczka

Nie mam bladego pojęcia ,ale czy na pewno opłaca się kupować ;-) Ja tam wolę foty z PzK2 :D

Kreseczka

Hej znalazłam ostatnio w gazecie (nie wiem ale to chyba bylo Bravo) artykul co prawda nie o PzK ale o orlando bloomie. Piasza ze orlando podczas jazdy z nadmierna predkoscia potracil czlowieka, ktory se jechal motorkiem. bylo to w londynie. a jakby tego bylo malo to okazalo sie ze poszkodowanym byl polak! slawomir szydlowski. i na koniec dostal on orlanda tylko kartke z przeprosinami o tresci " "slawomir, sorry mate! orlando bloom." :/ ale orlando i tak jest spox :p Aha a artukul zatytuowany jest czy orlando jest piratem drogowym :p pozdro 4l

użytkownik usunięty
1992ewka

Orlando w ogole mi nie pasi...wiem, czytalam to juz... nie wiem czy to prawda, ale watpie w ta informacje..

ocenił(a) film na 10
1992ewka

Ja w to nie wierze. Głupoty w bravo piszą xP Dajcie mi jakieś wiarygodne źródło informacji XD

Kreseczka

Powiem wam że w "Cinemie" (taki miesięcznik filmowy) w nr 3/2006 był wspomniane o "Piratach... 2". Ale to tak tam tylko 1/3 stronki zajeli, troche mało... :P Jak ktoś by chciał to moge zeskanować i wysłać :D

Pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 10
malpiszonek

Zeskanuj i wyślij mi na mojego e-maila roxy_15@wp.pl XD Będę wdzięczna.

roksinka

Ja też bym bardzo prosiła: anetaa333@interia.pl. Z góry dziękuję!

roksinka

Proszę bardzo :D A tak jeszcze przy okazji, pewnie w czerwcowej "Cinemie" też coś wspomną. A w lipcowej to może Piraci będą na okładce... :D

malpiszonek

Dziękuję. Bardzo możliwe, że w "Cinemie" coś będzie. Też ją kiedyś kupowałam, ale ostatnio przerzuciłam się na "Film". Tam też kiedyś była wzmianka o tym filmie, w zapowiedziach na lipec, ale zbyt wiele to oni tam nie napisali :(. Mam nadzieję, że w czerwcowym i lipcowym "Filmie" będzie dość dużo o "Piratach".

użytkownik usunięty
anetaa_2

blagam :D wyslij mi na szirra@wp.pl :D pliiiis :D

Kreseczka

Czy piraci z karaibow licza się w ogóle jeszcze dla kogoś?? Świetna gra aktorska John'y Deep'a, oraz Bloom'a? Mam nadzieje że tak i że będzie o nich coraz głośniej a film nie okaże się porażką:)

vw90

OOoooooo..... Ja też mogę???? Te z tej gazetki?? Plisssss.... :) kasjanne@wp.pl :D

Kruszi

spoko wyśle ale dopiero tak o 16.00 bo na razie jestem w szkółce ;] ktoś jeszcze??

malpiszonek

No of corse ja ;P gjulia@onet.eu .Będę bardzo wdzięczna... a można jeszcze to gdzieś kupić?

Kreseczka

Ja oczywiście lipcową "Cineme" kupuje, tą za czasów pierwszej części mam schowaną w tajnej szufaldzie i nikomu nie daje nawet dotknąć ;) Jak chcecie to poskanuje. Numer wrześniowy 2003 rok xD, Jack i Will na okładce oraz kilkustronicowy artykuł...

Kaileena_Farah

1) Wiesz wydaje mi się że w sklepie jej już nie kupisz, ale wejdź na stronke www.magazyn-cinema.pl ( albo www.cinema-magazyn.pl :P) i tam możesz zamówić ją jako numer archiwalny w cenie 5 zł. :D
2) Ja bym poprosiła ten artykuł z 2003 r :D malpiszon-12-1992@tlen.pl z górki dzięki :*

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Ludzie dajcie co macie XD roxy_15@wp.pl Chętnie zobaczę bo ja nie kupuje tak drgich gazet XD

ocenił(a) film na 10
roksinka

ja tez bardzo ladnie prosze :) strix@vp.pl

BadGirL_2

Kaileena gdybyś mogła mi wysłać to byłabym Ci niesamowicie wdzięczna. Adres: mala_623@o2.pl
całusy dla wszystkich :*
mala

roksinka

Ja również mogłabym prosić Kaileeno?? Bardzo dziękuję Małpiszonowi za maila :) Mój adres już podawałam, ale jeszcze przypomnę: kasjanne@wp.pl Będę baaaaaardzo wdzięczna :)

użytkownik usunięty
Kruszi

a ja tym bardziej bede wdzieczna :* szirra@wp.pl prosze ;]

Nie ma sprawy KresKa :D
A tak przy okazji - jestem malapiszon pisane przez "l" a nie "ł" ale to tylko taki malusieniuśki szczegułek ;]

użytkownik usunięty
malpiszonek

o dokladnie ;D tez dziekuje malpiszonkowi, bo teraz sobie przynajmniej moge wydrukowac :D

ocenił(a) film na 10
malpiszonek

Także jestem ci wdzieczna :) Gdy będziesz miała coś jeszcze to wiesz wal z tym do mnie ;-)

ocenił(a) film na 9
Kaileena_Farah

Ja też bym prosiła o przesłanie tego na e maila tyna.jm@op.pl byłabym bardzo bardzi bardzo X100 wdzięczna Kalineoo :P
pozdrowienia

F_L

O, przpraszam malpiszonku.... ;) Cieszę się, że Ty mnie napisałaś przez obydwa duże K ;) Jakby ktoś coś jeszcze miał, to walcie!!! ;) pozdr.:)

Kruszi

Drogie panie - obiecuje, że zamieszczę ów artykuł w najbliższym czasie lub poprzesyłam wam bezpośrednio na maile. Pozdrawiam!

Kaileena_Farah

Kaileena, zeskanujesz mi wrześniowy? Oczywiście, jeśli tu jeszcze wejdziesz. Wiem, wiem, lekko się spóźniłam xD, ale ja tak mam. No więc prosiłabym bardzo. Mój e-mail wampirzyca943@wp.pl Z góry wielkie dzięki :)

malpiszonek

ja bym prosiła bardzo o ten skan
z góry wielkie dzięki :*
moj e-mail: dayana@op.pl

Kreseczka

Panie i Panowie (chociaż głównie Panie ;] ) mam nową Cineme a w niej Piraci 2 jako jeden z Hitów Roku. Tym razem zajęli całą stronke ;) Oczywiście zeskanuje jak ktoś chce :D

malpiszonek

Ja bardzo proszę :)

E-mail wiadomy, ale chyba bardziej się wszyscy ucieszą jak zamieścisz tutaj ;)

Kaileena_Farah

Ja też oczywiście poproszę, a email powtórzę: anetaa333@interia.pl
I jeszcze raz dziękuję za poprzedni skan :)

anetaa_2

Ja również bardzo proszę :D mala_623@o2.pl

ocenił(a) film na 8
Kaileena_Farah

OoO!!!
Ja prosze o wszystko, co macie na temat Piratów!!!
Z góry dziękuję :)))
asia_music@wp.pl

użytkownik usunięty
Mandally

ja rowniiez bym prosila na majla ;D szirra@wp.pl