Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433327
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Byłam. Widziałam. Pozachwycałam się. Coś około 30 zł, jeśli chodzi o koszty. Nie wiem czy plakat jest dostępny wszędzie, ale w warszawskich Domach Centrum jest jak najbradziej ;) ...

ocenił(a) film na 8
Kaileena_Farah

"Byłam. Widziałam. Pozachwycałam się. Coś około 30 zł, jeśli chodzi o koszty. Nie wiem czy plakat jest dostępny wszędzie, ale w warszawskich Domach Centrum jest jak najbradziej ;) ..."
Który dokładniej :D ??

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

W Krakowie w Empiku,a dokładniej mówiąc w tym przy Galerii Kazimierz też już jest,to i pewnie w ryneczku także.A tak przy okazji plakat z JD też można tam nabyc,chociaż szczerze mówiąc fajniejszy 1000razy jest jednak ten z filmu

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Ja spróbuje plakat zdobyć z kina. No bo co oni robią z plakatami? Na pewno wyrzucają. Jak nie dadzą to wezmę kupię :D

roksinka

Ja też tak zrobię. U nas w kinie można kupić plakaty za coś koło 1zł. Jak będą mieli to kupię na 100%. :)

ocenił(a) film na 10
anetaa_2

U nas są za 5 zł jak wogóle to puszczą ale chyba tak...jak nie to pedze do wrocka.Ja kupie nawet 5.Byle z Johnny'm:)

ocenił(a) film na 6
brawurka_4

ja mam plakat z pierwszej części z Jack`iem i na razie mi wystarczy...

ottak

Ja mam plakat z części pierszej. Kupiłabym ten z dwójki, ale nie mam gdzie powiesić bo całą ścianę mam zarzuconą podobiznami muzyków Red Hot Chili Peppers, a miejsce na równoległej ścianie ma skromny plakat Johnny'ego z Empiku właśnie ...