Kojarzycie może motyw muzyczny (niestety nie ma go na soundtracku:( ) w Skrzyni Umarlaka,gdy Jack pojawia się na Perle,zaraz przed swoja śmiercią...? Leci podczas calej akcji ze strzelbą... gdy Jack przymierza sie,aby zestrzeli beczki z rumem (!!!). Nigdzie nie mogę go znależć... Jeżeli ktoś posiada ów utwór,wie jak się nazywa,bądź skąd go ściągnąć... zostawcie notkę. Pomóżcie!! Już mam dosyć oglądania w kółko tego jednego 20 sekundowego fragmentu filmu,tylko po to,zeby posłuchać tego motywu...:D Pozdro dla wszystkich fanów PzK.
Tak. Ale najgorsze było jak próbowałeś nagrać go szajskim dyktafonem w swojej szajskiej "empetrójce". Świeciłeś wszystkim po sensorach tym szajskim wyświetlaczem. Ale teraz jeszcze zaśmiecasz to forum swoim szajskim wpisem. Pozdrawiam.
Pozdrowienia przyjęte.:P Przyjaciel dobra rzecz...:) ale trzeba przyznać... empetrójka rzeczywiście szajska jest... NIE KUPUJCIE EMPETRÓJEK NA PROMOCJI W AWANSIE!!! Aha.
Vampirku... jeżeli uważasz ten wpis za szajski... radzę poczytać inne "perełki" (niekoniecznie czarne) na film webie...:) Nevermind... w każdym bądż razie,ponawiam apel w sprawie wyżej opisanego motywu muzycznego...:)
Ja sobie zabardzo nie przypominam tej muzyczki ale z pewnością jak obejrze jeszcze kiedyś Piratów 2 częśc to rozpoznam i dam ci nac ;) A była ta muzyczka może w 1 części Piratów?? Bo jeśli tak to napisz to wtedy obejrze sobie i wtedy rozpoznam. Pozdrawiam
Pax, chłopcy, pax. Po za tym- Vampirku, empetrójka Hulka nie jest szajska. Jest szpanerska, kozacka i seksy.
A motywu nie mam, ale ustawicznie poszukuję. Dla Ciebie bejbe- ewriting.
Nie wiem, po co napisałam tego posta. Chyba dla samego faktu pisania... neremajnd.
Kocham was chłopcy, czy coś.
Dziekuje sweetko... za dobre checi... niestety tegoż motywu nie uraczyłem w "Czarnej Perle"... a szkoda... bo fajny jest... poszukiwania trwają...:) A Ty - droga Lene... nie przesadzaj z tą zaebistością owego sprzetu (ledwo) grającego... wszekże nie on jest tematem owej rozmowy...:)
boshe przez małe be... Hulk, Lene... całe Grupa Filmowa Requiem na jednym forum. Stok stok, toż to szok. Do osób nienależących do Requiem: to jest remix "He's a Pirate" aczkolwiek nie ten, który popełnił dj. sriesto... o sory - tiesto.
Oto komunikat dla całej reszty świata: My, Grupa Filmowa Requiem Bez Kamery najpierw zawładniemy całym filmwebem, a potem zjemy Wasze mózgi, o nieczyści! :D
Tzn, już wkrótce będziemy słaaaawni i bogaaaci i będziemy mieli fajne duuuupy.
(Ja nic nie piłam, nic nie piłam, naprawdę, zaprawdę, nic nie piłam.)
A dJ t!eStO jEsT oDj4sToFfYm KoCiAqIeM i KoFf4m gO c4lYm $erDuShQiEm!!!!!! (To dLa CieBiE, TiEsTusH, Fq4d4m KrUtKiE $PuDn!cE. :*:*:*)
(O jacie, ale jestem zua :D.)
A dJ t!eStO jEsT oDj4sToFfYm KoCiAqIeM i KoFf4m gO c4lYm $erDuShQiEm!!!!!! (To dLa CieBiE, TiEsTusH, Fq4d4m KrUtKiE $PuDn!cE. :*:*:*)
(O jacie, ale jestem zua :D.)
tu masz całą scenę...jak coś to sobie na kompie puszczaj http://www.youtube.com/watch?v=jfDeRTR-_wY [www.youtube.com/watch?v...]
Poczekaj trochę, zapewne niedługo pojawi się 2płytowy soundtrack.Tak było z pierwszą częścią
Aha to już wiem co to jest za muzyczka. Wpisujesz poprostu w eMule (czy wjakiś inny program do ściągania) Hello Beastie i ci znajdzie. Muzyke wykonał Hans Zimmer.
Muszę niestety Cię zasmucić sweetko... ale nie wiesz... pisałem,ze tego motywu nie ma na soundtracku... bo soundtrack mam. I owszem,tam jest utwór Hello Beastie. Ale to nie o ten motyw mi chodzi. Nie chodzi mi o to,co "przygrywało" podczas śmierci Jacka... Zaznaczyłem,ze poszukuje utworu,który brzmiał podczas pojawienia się Jacka na Perle... zaraz PRZED śmiercią. Dokładnie podczas akcji ze strzelbą... ale dzięki (raz jeszcze) za dobre chęci...
Muszę niestety Cię zasmucić sweetko... ale nie wiesz... pisałem,ze tego motywu nie ma na soundtracku... bo soundtrack mam. I owszem,tam jest utwór Hello Beastie. Ale to nie o ten motyw mi chodzi. Nie chodzi mi o to,co "przygrywało" podczas śmierci Jacka... Zaznaczyłem,ze poszukuje utworu,który brzmiał podczas pojawienia się Jacka na Perle... zaraz PRZED śmiercią. Dokładnie podczas akcji ze strzelbą... ale dzięki (raz jeszcze) za dobre chęci...
O ile dobrze kojaże ten mix,to jest to He's a pirate-ship ahoy tribal remix.Wszystkie mixy są zebrane na płycie pt.Pirates Remixes.Ja znalazłam ten mix na oficjalnej stronie Disneya dotyczacej piratów.Są tam podane fragmenty utworów a jeden z nich zawiera skrzypce.http://disney.go.com/ disneypictures/pirates/
pozdrawiam gorąco.
I jeszcze raz ja...właśnie dziś po tak długim czasie doszukałam się specjalnego wydania muzyki z Dead Man's Chest...Tu jest wszystko co nie było użyte w oficjalnym soundtracku łącznie z tym kawałkiem co JAck wraca na Perłe :D