Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433370
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Romance

ocenił(a) film na 10

Hej, na jakieś stronie przeczytałam, że w trzeciej części piratów Jack wda się w romans z Tia Dalmą, eee? jakoś nie jestem co do tego taka prezkonana, nie no lubię Tia Dalmę, ale bardziej wolałabym aby iskrzyło pomiędzy Jackiem a Elizabeth, hehe, co o tym myślicie?

ocenił(a) film na 7
Laylala

Ja wole romans z tia Dalmą ponieważ nie podoba mi się wątek Jack plus ona . Jack w 100% napewno na zawsze nie będzie z żadną kobietą.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Laylala

Hmmm wolałabym nie ze względu na to, że stanie sie wtedy romans najgorszy jaki kiedykolwiek oglądałam;](duzo tego nie było ale jednak) dobre by było jakby z nikim nie był bo Jack tak naprawde do Tia prawdopodobnmie czuje tylko to, że moze mu pomóc a miedzy elizabteh to będzie tylko ta ciekawość bo zapewne Jack miał wiele pań każdego rodzaju typu majątku, stanowiska....

ocenił(a) film na 10
Laylala

zapewne racja, ale kurczę gdyby miał by byc jakiś romans z jackiem to najbardziej by mi się podobało aby był z elizabeth, jednak sądze, że ten film i romanse niezbyt do siebie pasują, hehe:P

Laylala

dla mnie najbardziej pasowałby taki układ: Jack byłby z Anamarią, ale między nimi nigdy nic nie byłoby do końca pewne... oni tak jakoś do siebie pasują :]

Laylala

Johnny Depp mowil w wywiadzie, ze jego postac w 3.czesci bedzie miala romans z Tia Dalma

ocenił(a) film na 10
Binula

Tylko nie to!!! To byłoby okropne gdyby Jack był z Tia Dalmą. Wolałabym już żeby był z Elizabeth ale to jest raczej mało prawdopodobne.

ocenił(a) film na 9
ciciur

hmmm a ja bym się cieszyła;p bo tia delma jest zakrecona tak samo jak on. Nie rozumiem dlaczego ciagle łączycie jacka z elizabeth?? bo co pasują do siebie w sensie łotr i grzeczna dziewczyna z dobrego domu, któą pociągają w sumie od niedawna szalone rzeczy?? zreszta brak mi słow łaczcie w pary jacka z elizabeth on do siebie moim zdaniem pasuja tak jak sledzie do lodów

ocenił(a) film na 9
Laylala

tak to niezla koncepcja;)ona sie tak na niego gapila i wogóle a Jack nie powinien byc z Ellizabeth,tylko Will bo oni do siebie pasują