Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433370
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

nie wiem czy to nazwisko pasuje do Jacka:P więcej poszukajcie sobie na www .ling.pl

ocenił(a) film na 10
Pirat_9

Ameryki to ty nieodkryłeś i niewiem czym się podniecasz. Każdy to wie. Ja nawet od dwóch lat. Człowieku masz zapłon jak maluch z zepsutym katalizatorem.

ocenił(a) film na 10
Monica_Turner

jeny a tak jakoś napisałem moze niektórzy nie wiedzą;/

ocenił(a) film na 10
Pirat_9

Ja niewiedziałam:) pozdrawiam:) a ty sie tak zaraz zucac nie musisz;/

blablabla_2

zgadzam sie ... ja wiedziałam o tym co prawda..ale jak ktos nie wiedział to mogło mu sie przydać:) :_ wyluzujcie:)

Cpt_Pchelka

Tak. A Turner znaczy ''tokarz'', a Swann ''łabędź''...

ocenił(a) film na 10
Kaja90

widzisz ja elizabeth i jack do siebie pasują?? wróbel i łąbędź:D:D a will niech sie wypcha...jak można przez cały film tylko raz się zaśmiać i to pod wpływem jakiegoś czegoś (tego na wyspie co jacka zobaczył co mu coś wstrzykneli....)

Pirat_9

Will niech wraca do tokarki zgadzam sie z toba Jack i Elizabet pasuja do siebie choćby patrząc na nazwiska :) Dwa PTASZKI! :) hahaha... nie ale ja bardzo jestem za!

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Ja się niezucam :) ja tylko stwierdzam fakty :) u mnie to była dość delikatna odpowiedź :) ten kto zna skorpiony ten wie jakie to są żyły :) więc powinieneś się cieszyc, iż się bardziej nierozpisałam. W tedy bym na tobie suchej nitki niezostawiła :)

ocenił(a) film na 10
Monica_Turner

ja Cie nie czaje;/ jesli wiesz oc to znaczy nie musisz odpisywać jeny;/ jak masz tak pisać to wogóle nie pisz. inni mogą tego nie wiedzieć a jak Ty wiesz to fajnie.