W jedynce niezapomniane cumowanie w Port Royal, w dwójce powstanie z trumny - jakby nie spojrzeć Jack ma dość oryginalne wejścia ;)
Ciekawe jakie będzie w trójce ;)
A może jego trzecie wejście będzie wyglądało tak, że zostanie wypluty z żołądka Krakena?;)
Hehe zgadzam się ma bardzo orginalne wejścia to trzeba mu przyznać ;) A w 3 może nie będzie chciał wrócić albo będzie coś w stylu
Barbossa: No dalej Jack przyszedłem cię uratować !
Jack: (spojrzenie i obraza) Pheh.. nie chce od ciebie pomocy, przecież cię zabiłem
Barbossa: No wiesz ja też nie chcę cię ratować ale muszę
Jack: To masz problem!
Heheh ... zobaczymy w 3 części jak to będzie. Jeśli ktoś chce kilka fotek i info z 3 to zapraszam na bloga :)
Roxy - wolałabym uniknąć takiej sceny :-/ Póki co mial wejścia pełne gracji, a w wypluciu przez potwora morskiego nie ma za wiele szyku ;) Zresztą to nie bajka o Pinokiu, żeby się tak dawać połykać i wypluwać ...
Elizabeth - niezły dialog ;) To mogłoby przejść ;)
Na angielski sobie przetłumaczcie i wyobrazcie sobie głos Jacka i Barbossy ;) naprawde fajny tekst Elizabeth ;P
Hah?! Wejścia pełne gracji, zobaczmy:
W pierwszej części płynie małą łudką, która zanim dobiła konkretnie do portu była już w połowie pod wodą. W dwójce wychodzi z trumny jakiegoś nieboszczyka i zaczyna wiosłować jego "ciałem"... Jak dla mnie to nie są wejścia pełne gracji xd Może zostać wypluty przez potwora, walnąć kilka śmiesznych tekstów i będzie jak zwykle mój ulubiony Capitan Jack Sparrow :d
predzej wyjdzie u z odbytu a nie zostanie wypluty;] albo zrobi mu dziuerw w pepku i wyjdzie:)
lepszych wejść nie widziałem :D Jack Sparrow to wogle jedna z najlepszych postaci
Dzięki dzięki hehe .. macie linka na mojego bloga
http://www.filmweb.pl/user/601614/Elizabeth+Sparrow.html [www.filmweb.pl/user/601...]
Mam w temacie Piraci z Karaibów 3 nowe foteczki :) i krótkie info o tej części niestety wszystkiego nie mogłam napisać bo by miejsca zabrakło ;) Pozdrawiam