Jak w temacie. Czy ktoś już oglądał ten film??????? Bo pojawiło się kilkanaście głosów...
Ja wlasnie sciagam ;) Wiem , ze to nielegalne ale przed pojsciem na ten film do kina chce go "obadac" w domu .
Jak zobacze - dam znac .
Ja tam poczekam, aż będzie w kinie... ale sądziłam, że może komuś się udało zobaczyć ;) Bo jak na razie recenzje w miarę pozytywne...
nie mam nawet zamiaru ściągać, czekałam już tyle miesięcy, poczekam jeszcze dwa tygodnie... (Boże, to już tylko dwa tygodnie :D:D)
Ja też poczekam;-) dwa tygodnie to nie tak dużo czasu;p czekałem 2 lata na ten film wiec poczekam jeszcze 2 tygodnie(lol)
POZDRAWIAM fanów Piratów;-)
A owszem, widziało się.
Niestety, zgadzam się z pierwszymi recenzjami: trochę za długi wstęp wyjaśniający, co tak naprawdę będzie się robiło, a w niektórych momentach seria gagów przypominająca te ze slapstickowych komedii. Nie jest to już takie lekkie, jak pierwsza część, która, muszę przyznać, była lepsza. I co na końcu robi ten cliffhanger? Pomimo wszystko jednak film oglądało się przyjemnie, równie miłym zaskoczeniem była obecność starych znajomych ;) i pomimo pewnego przesytu polecam wizytę w kinie (efekty specjalne na ekranie komputera na pewno nie będą wyglądać tak widowiskowo ;) )