Widział jak całuje Jacka[ chociaz zrovbila to tylko aby ich uratowac] , jak myslicie, wybaczy? Czy producenci nie beda tradycyjni i rozwina romans Sparrowa i Lizzy?ja stawiam ze tradycji bedzie zadość i Lizzy bedzie z Willem A wy?i jeszcze jedno: Jak byscie chcieli zeby bbylo? Wg mnie romansik mógłby sie trovche rozwinąc, dodało by to tropche pieprzu ale na koncowke 3 czesci widzialabym jednak Lizzy z Willem
Sądze że producenci postawią na happy end i że will wybaczy elizabeth, jednak wolałabym żeby pomiędzy elizabeth i jack'iem coś zaiskrzyło
Uważam że Will i Lizzy będą razem. I tak bym wolała. No bo jak to by wyglądało? Jack i panienka Swann? Bez przesady...
Jeśli plotki o piratach są prawdziwe, to Elizabeth rozstanie się z Will'em na dobre, zwiąże się z Jack'iem (ponoć Will przyłapie ją i Jack'a na czymś czego jej nie będzie mógł wybaczyć) i do tego zostanie kapitanem Cesarzowej (chińskiego okrętu pirackiego). Ale na razie możemy się tylko domyślać jak będzię naprawdę.
Pozdrawiam. :)))
Myślę że Will wkoncu wybaczy Elizabeth to na czym przylapie ja z Jackiem. Chociaz wolalabym zeby nic ja z Jackiem nie łączyło, i żeby była z Willem.Nie przepadam za Elizabeth a Jacka az za bardzo lubie wiec wole zeby byla z Willam ktorego mniej lubie od Jacka pozatym Elizabeth i Jack do siebie nie pasuja ...no bo w koncu pirat i panienka :/:/ poza tym Jack najbardiej pasuje do wolnosci i chcialabym zeby 3 czesc skonczyla sie nastepujaca: Jack znowu juz na zawze jest kapitanem Czarnej Perły. Will i Elizabeth wreszcie sie pobierają ,maja 2 dzieci i zyja dlugo i szczęśliwie tak jak Disney to lubi. tak by bylo moim zdaniem najlepiej :):)
A co jeśli poczciwy Jack zakochałby się w Elizabeth ?? W końcu w 2 części ma 2 kierunki jeden skrzynia, a drugi .. no właśnie ten drugi to Elizabeth. Bo niby czemu oddał jej ten kompas żeby znaleźć skrzynie? Bo nie chciał się upewniać że coś do niej czuje, no i jeszcze ta scena kiedy odpływa tą łódką i to spojrzenie na KOMPAS !! To dla niej wrócił na Czarną Perłę .. :) I jeszcze chociażby to pytanie u Tia Dalmy "Co dręczy wszystkich mężczyzn?" i oczywiście tylko Jack wiedział co .. ;D
Ja chciałabym żeby w 3 części byli razem Jack i Elizabeth :) A Will może z ojcem wracać do domu ;p
oddal jej kompas zeby znalesc skrzynie bo chcial miec te serce ktore byl ow skrzyni a sam nie umial sie skoncentrowac na tym czego pragnie bo w koncu kompas pokazuje droge do czegos co sie pragnie miec a elizabeth pragnela miec skrzynie dla willa chyba bo juz nie pamietam dokladnie i ja znalazla z pomaca kompasa.A ta scena z lódkąbyła dlatego ze Jack c calej sily pragnal Czarnej perły to przciez o nia walczyl w 1 i dlatego wrocil , wrocil tez dla zalogi dla Willa czul ze musi im pomoc ze chcial byc bohaterea :D:Da to u Tia Dalmy to wiedzial mozliwe ze z tortugi bo przeciez mial tam jakies dwie laski .a znal tez odpowiedz na to pytanie bo wkoncu jest piratem.A przeniesmy sie do 1 czesci jak Elizabeth podwalala sie do Jacka caly czas a potem na koncu jak will juz uratowal jacka z szybienicy i stali otoczeni straza .To na sam koniec Jack powiedzial; elizabeth "Nie bylismy sobie pisani, przykro mi"- cos w tym stylu i to juz oznaczalo ze Jack chcialby byc z elizabeth ale jednak wygral wil i jack sie z tym pogodzil..a pozatym w drugiej czesci jak jack pierwszy raz przyprowadzil załogę do Tia Dalmy przed weściem powiedzial co czego nie zrozumialam za dobrze ale cos powiedzial ze byli razem cos w tym stylu nie pmietam wiec prosze przypomnijcie mi jak pamietacie :):):D:D no ale jednak wole zeby Elizabeth byla z willem .
Ja zdecydowanie wolałabym, zeby Elizabeth była z Jack'iem. Przeciez ona od małego marzyła o przygodach i pirackim życiu. A tym bardziej teraz po tych wszystkich przygodach gdzie poczuła wolność pomyślcie jakby sie czuła w domq gotując dla Will'a! Ale Disney zrobi co tam zechce.
Ja zdecydowanie wolałabym, zeby Elizabeth była z Jack'iem. Przeciez ona od małego marzyła o przygodach i pirackim życiu. A tym bardziej teraz po tych wszystkich przygodach gdzie poczuła wolność pomyślcie jakby sie czuła w domq gotując dla Will'a! Ale Disney zrobi co tam zechce.
Elizabeth marzyla zeby poznac pirata a nie byc z nim...przeciez sama jak wchodzila na perle zdobyta rpzez zaloge Jacka powiedziala" Zadnych piratow" naprawd eelizabeth to panienka przyzwyczajona do wygody .A pozatym przeszkadzala jej ze jack pije rum jakbyli sami na plazy..bylo duzo ciekawych moment ktore mowily ze elizabeth nie chce byc z jackiem ....a Jack jest przyzwyczajony do wolnosci a zreszta will tez zaczyna byc piratem a elizabeth od poczatku kocha willa!!Ale zreszta my nie amy nic dogadania zobaczymy co Disney wymysli :):) ale i tak mam cicha nadzieje ze will bedzie z Elizabeth...Albo ze elizabeth umrze :D:D hehe no alewolalabym zeby zyla i byla z willem :)