Jedna osoba podaje dwie opcje, następna wybiera jedną z nich i podaje swoje. Bierzemy pod uwagę obie części POTC. Opcje mogą być naprawdę zwariowane, więc nie krępujcie się:-)
Zacznę od siebie:
Wolał(a)byś mieć:
Niemartwą małpkę
czy
Gadającą papugę Cottona?
Zabic Becketta xD
Pojsc na randke do Latającego Holendra z Willem czy z Norringtonem?
Z Norringtonem.
Lepiej, żeby Barbossa zginął(znowu;-), czy przeżył i dostał np. Latającego Holendra?
Zeby Barbossa zginal.
(nie wiem czy bylo powtarzane...) *do dziewczyn* Chcesz, żenic sie z Davym Jones'em czy z Gibbsem?
(lepszego pytania nie moglo byc xD)
Byc przekletym.
Rzuce jeszcze raz pytanie....:
Chcesz, żenic sie z Davym Jones'em czy z Gibbsem?
Eee, co a wybór;-) Gibbs już chyba lepszy.
Być przeklętym:-)
Mieć kupę forsy i wieeeelki pałac, czy Czarną Perłę?
Papugę, ale najchętniej zjadłabym marchewkę xD.
Mieć dziecko z Davy'm Jones'em, czy z małpką xD?
Z Davym Jones'em :/ Z maply by bylo jakies... cos xD
Zatanczyc walca z krakenem czy z Willem?
Z Krakenem :P:P.
Chodzić i zachowywać się jak Jack, czy być przebiegłym czymś jak Beckett?
Chodzic i zachowywac sie jak Jack xD
Kogo najchetniej nauczylabys robic na drutach? Davy'ego Jones'a czy Willa?
Davy'ego xD. Miał by więcej "rąk" do pracy ^^.
Być córką/synem Tia Dalmy, czy Jack'a?
Z Jonesem. Jest bardziej człowiekiem, a przynajmniej kiedyś nim był (nie wyobrażam sobie mieszańca jaki mógłby powstać z drugiej opcji). Pocałować Pintel'a czy Ragetti'ego?
Zdrada i oszustwo Jack'a. To bardziej mnie pociąga :P
Moje pytanie już pojawiło się dwa razy :D
Ups, spóźniłam się. Jones'a było by trudniej tego nauczyć więc wybieram Will'a. Pocałować Pintel'a czy Ragetti'ego?
Chyba wykituję z tym internetem. Być córką Jack'a (fajnie by było mieć takiego szurniętego tatę). Mieć dredy jak Tia Dalma/Jack Sparrow czy być łysym jak Pintel?
Piratem oczywiście. Mieć oddech Krakena czy być pokrytym śluzem jak Davy Jones?
Chustka na głowie. Zginąć przez poderżnięcie gardła i wrzucenie do morza czy w paszczy Krakena?
Mieć oddech Krakena :D
Od czego jest pasta Colgate :D
Mieć zęby jak Barbossa, czy drewniane oko?
Miec zeby jak Barbossa xDDDD
Chustka na glowie czy chustka na biodrach? *moglo sie powtorzyc :P*
Już wcześniej odpowiedziałam, że chustka na głowie. Zginąć przez poderżnięcie gardła i wrzucenie do morza czy w paszczy Krakena?
o lol!!!!!! 2 albo 3 posty temu było to samo pytanie.....na głowie!!!!
zginąć ze swoim statniem czy pocałowac willa w dupe?
Ja tam juz nie pamietam :PPP
zginac ze swoim statkiem xD
Byc matka/ojcem Tii Dalmy czy Willa i Jacka rownoczesnie?
Myśle, że wariant drugi, bo jest osłodzony w osobie Jack'a (pewnie jako jego matka wyrywałabym sobie włosy z głowy), a Will'a jakoś się zniesie.
Myśle, że wariant drugi, bo jest osłodzony w osobie Jack'a (pewnie jako jego matka wyrywałabym sobie włosy z głowy), a Will'a jakoś się zniesie.
Elizabeth :PPPP
Byc wariatem jak Jack czy szlachetnym jak Will? *chyba sie powtorzylo. pozapominalam, wiec nie moja wina :P*
Wychłostać Will'a. Być przeklętym czy wyglądać jak członek załogi Latającego Holendra.
Byc przekletym xD chyba z ktorys raz to mowie.
Pytanie to samo na poprezdnim poscie xD
Byc wariatem jak Jack czy szlachetnym jak Will?
Powtarzam ostatni raz pytanie =.=""
Być wariatem jak Jack (chyba każdy by chciał mieć tak narąbane w głowie jak on). Nic mi nie przychodzi do głowy, oddaje głos.