widzialem juz ten film. nie pytajcie jak i skad ale go widzialem . i naprawde nie polecam nikimu
Wiem, że mam nie pytać, ale z własnej pezkory się zapytam: gdzie go widziałeś? (lol)
Już mniej by to podejrzane było gdybyś nie napisał własnie tego zdania: "nie pytajcie jak i skad ale go widzialem"
Mimo wszystko pozdrawaim cię serdecznie :P
OO Kamil, nie wiemm czy ktos Cie poinformowal ale nie zdasz do nastepnej klasy bo jestes zagrozony ze wszytskiego!!
tak tak, a ja tak naprawdę jestem królową Boną :)
bez urazy, ale ja normalnie nie mogę z takich ludzi jak ty :D
zastanawia mnie, co wy macie z gadania takich głupot, bo nie bardzo wiem - może nas tu oswiecisz?? (lol)
Jak ja lubie takie prowookacje XD Nie pytajcie czemu. Nie pytajcie jak. :D Za mocny jesteś człowieku.
Ten film jeszcze nie wszedł na ekrany nawet w USA, czy gdzie on tam został wyprodukowany... więc nie wiem w jaki spósób go widziałeś! :/
ściągną go można między innymi na emule'u. dla chcącego nic trudnego...
film nie wszystkim sie przeciez musi podobac. ja osobiście go uwielbiam:):)
ściągną go można między innymi na emule'u. dla chcącego nic trudnego...
film nie wszystkim sie przeciez musi podobac. ja uwielbiam pierwsza czesc:):):):):) nie wem jak bedzie z druga ale na pewno wybieram sie na premiere
Coś mi się zdaje że ty wcale nie widziałeś tego filmu! I nawet jeśli go oglądałeś i się tobie nie podoba to nie sądze aby był słaby, ponieważ pierwsza część była cudowna.Jeden z najlepszych filmów jakie widziałam! Pozdro i zapraszam do mnie na profilek
Niemożliwe żeby go widział chyba że filmy ocenia po zwisunach ale nie radziłabym;/Cóż tylko nie wiem po co to zaczynać takie tematy....(?):/
nie, ten film nprawde można ściągnąć na eMule. co prawda ściąga sie w żółwiowym tępie, ale sie da
To może jakaś rosyjska wersja... Oni zawsze wszystko mają przed wszystkimi...
A całkiem poważnie... Ludzie, zastanawialiście się kiedyś czemu kino w Polsce (a także na świecie) ma się coraz gorzej... ? Hmmm... Jak to kiedyś ktoś pięknie powiedział (nie wiem czy zacytuję poprawnie): oglądanie filmów na komputerze jest jak seks przez telefon. Trudno się nie zgodzić. Żadna to przyjemność...
Mi sie wydaje poprostu że kamil chciał żeby jak najwięcej osób pisało o tym....
a tak naprawde jak można ten film ściągnąć z emule jak wszystke opcje piratów z karaibów skrzyni umarlaka to są kłamstwa. Jak chciecie spróbujcie.... ale bardzo długo będzie się sciągać (albo wogóle) a jak się ściągnie to nie będzie działać!!!!
Kamil zmień sobie nick na Kamil Abrakadabra. Dobrze Ci idzie - może w przyszłości będziesz wielkim magiem. Tylko mimo wszystko ciekawi mnie jak i SKĄD go widziałeś ...
Nie rozumiem tego ogólnego poruszenia. Wiecie, że to bzdury, więc po co odpisujecie? Ok, prowokacja czasem się przydaje (?). Ale ja się zapytuje, czemu taka idiotyczna?
Każdy potrzebuje chwili rozrywki, więc odpisujemy... dla zabawy :P
Ale naprawdę: Kamil mnie rozwalił, nie ma co :P
widać, że niektórym się nudzi... może z wyjątkiem Blooma w tym filmie nie może być słabego... Byłeś pewnie na planie filmowym i tam widziałeś ten film...(lol) Pozazdrościć (lol)
widać, że niektórym się nudzi... może z wyjątkiem Blooma w tym filmie nie może być słabego... Byłeś pewnie na planie filmowym i tam widziałeś ten film...(lol) Pozazdrościć (lol)
Ale macie ludzie problem. Widział go może, bo go ściągnął (jest już dostępny w sieci). Podkreślam może, ponieważ z wypowiedzi nic nie wynika. Zresztą niech sobie niektórzy besztają ten film. Wiadome jest, że i tak prawdziwi fani obejrzą go na dużym ekrani :)
PS. Chcicałam jeszcze dodać, że to wcale nie jest powiedziane, że skoro jedynka odniosła sukces to i dwójka musi (chociaż tak pewnie się stanie, ale podajmy najprostszy przykład-'Matrix' pierwsza część fajna, kolejne ekhm...).
"Nie można ściągnąć filmu, który w żadnym kraju nie wszedł na ekrany kin!"
Eee akurat tego nie byłbym taki pewien, często zdobywam filmy przed premierą, ale tego jeszcze nie ma... (wszystko to fake'i)
hej hej, nie najezdzajcie tak na niego! ja tez juz widzialam Piratów 2, przeciez juz od dawna lata po internecie!
Nie no możliwe ,że ktoś widział. Bo niedawno był pokaz przed premierowy gdzieś tam XD no i możliwe, iż przedostał się już do sieci. Ja jednak jestem wierną fanką i nie będę ściągać. Lepiej zobaczyć film na dużym ekranie. :D
Eeeeeee... Przyznajcie się wszyscy... Ile rumu wypiliście??? Bo na trzeźwego się tak chyba nie da ściemniać xD
A nawet jak film jest w produkcji to i tak można go ściągnąć z sieci. Zawsze jacyś ambitni mogą po prostu na własną ręke "dokręcić" brakujące sceny domową cyfrówką i mamy film na dłuuugo przed oficjalną premierą... ;p Tylko ja się pytam, po co?
A nawet jak film jest w produkcji to i tak można go ściągnąć z sieci. Zawsze jacyś ambitni mogą po prostu na własną ręke "dokręcić" brakujące sceny domową cyfrówką i mamy film na dłuuugo przed oficjalną premierą... ;p Tylko ja się pytam, po co?
alez można!! masz emula to se wejdź i sprawdź. mi sie saciąga już od miesiąca co prawda, ale sie ściąga
Z tego co widzę to w necie faktycznie już jest. Na Emulu konkretnie, ale nie ma jak Piraci w kinie...
Taaaa? To podajcie stronę albo program którym można ściągać... Nie zobaczę - nie uwierzę. Skąd mogę mieć pewność że nie nabijacie w butelkę?
Anamaria ja pije rum i to codziennie :D ale takich pierdół jak ten Kamilek niewypisuje. Człowieku jeżeli oceniasz film po zwiastunach to się zapytam otwarcie. Co ci się w nich niepodoba? Bo wedłóg mnie są zarąbiaste. Ech szkoda mi sów na takich ludzi ale przynajmniej pośmiać się idzie. Brawo Kamilek daj jeszcze coś co mnie rozbroi. Bo widze, że masz nature komika :D.
Ja też pije codziennie ale nie każdy ma mocną głowe^^ A co do tego co Kamilek wypisuje, to cię popieram. Po co tracić czas na pisanie takich głupot?? No ja sama już nie wiem^^ Ja też sie uśmiałam xD
Ja też pije codziennie ale nie każdy ma mocną głowe^^ A co do tego co Kamilek wypisuje, to cię popieram. Po co tracić czas na pisanie takich głupot?? No ja sama już nie wiem^^ Ja też sie uśmiałam xD
Moim zdaniem Kamilek napisal to poprostu bo lubi byc wysmiewany:) Poprostu koledzy przestali sie z niego nasmiewac bo zrobilo sie to nudne wiec chlopak wpadl w depresje i zaczol smieszne zeczy wypisywac zeby znowu byc zauwazonym. Wiesz Kamilku jak zobaczysz juz 3 czesc to tez napisz bo jestem ciekaw czy twoim zdaniem tez jest kiepski skoro juz ten widziales. Wiec niesmuc sie juz zostales wysmiany na calej lini Pozdro;p
nie wierzycie to uwierzcie bo film jest juz na necie oto link http://peb.pl/233252-piraci-z-karaibow-skrzynia-umarlaka.html [peb.pl/233252-piraci-z-...]
ale trzeba byc zarejestrowanym
Co za lole tu sa niektóży to az sie płakac chce....
PO PIERWSZE: filmu nie ma, jest nie do zdobycia, nie słuchajcie wypowiedzi typu "o jest film na emulku od 2 lat!!!" Blahahaha!!
Wiec ludzie zastanowcie sie najpierw co mowicie... a nie denerwujcie i PISZCIE to co wiecie napewno a nie "tak jest widzialem, świetny!!!" bo to NIE P R A W D A. Chyba ze nie odrużniacie pierwszej cześci od drógiej tak jak link podany powyzej http://peb.pl/233252-piraci-z-... [peb.pl/233252-piraci-z-...] costam mial niby by. DENERWUJECIE POPROSTU!
Jak BĘDZIE DOSTĘPNY film to dam znac wszystkim zainteresowanym, ale i tak kino rolez , a pozniej takie ciacho do kolekcji dobrych filmow dac :D
Przepraszam za orty, ale pisałem to szybko bo no normalnie nie da sie no jak sie czyta ileś tam już postów, że się oglądało i takie tam:).
Pozdrawiam wszystkich oczekujących na seans kinowy :D
Ekhmmmmeh... przepraszam, zakrztusiłam się z wrażenia:) Nie było jeszcze światowej premiery, a ty twierdzisz, że już widziałes ten film? Tylko jakim cudem, skoro nie jest on nigdzie dostępny? Chyba że... Johnny, czy to naprawdę ty:D??!!
NO!!! A ja wydziałem Matrix: Powrót Neo, Szybcy i Wścikli: Sprawy policyjne, Władca Pierścini: Zagłada Śródziemia, Spider-man 3, Tomb Raider: Maska Asorda....... widzisz Kamilku.... też umiem wymyślać!!!
Jedni piszą że widzieli,drudzy że nie a Ja CHCĘ GO zobaczyć i nikt mnie od tego nie odwiedzie (Jack Sparow był świetny, połowa z tego w dwójce to będę happy)
Teraz już prędzej uwieżę ,że ktokolwiek widział Piratów z Karaibów 2 ponieważ w Disneylendzie odbyła się światowa premiera. XD
Tyle, że Kamilek widział film już 12 czerwca i nie uwierzę, że ściągnął z neta, bo wtedy by po prostu o tym napisał, a nie "nie pytajcie jak i skąd" xD
A Ci cwaniacy co widzieli na eMule, to poproszę o link eD2K do Skrzyni Umarlaka. Świat nie jest różowy i czasami pod jednoznacznym tytułem kryje się coś innego... Dajcie mi link eD2K to uwierzę!
jak Kamilek widział POTC2, to ja widziałam 4, 5 i 6 część Władcy Pierścieni... ja nadal twierdzę że on wypił za dużo rumu =]