Coraz czesciej czytam o tej niby milosci jacka i elizabeth, a co z willem? Ten film bedzie bez sensu jesli elizabeth zakochala sie w jacku... Zrobi sie z niego romansidlo... Ja bym chciala zeby elizabeth byla z willem.Jesli ma byc inaczej , to ja chyba nie chce oglądac 3 czesci...
Nie sądze żeby to się sprawdziło. A jeśli nawet to co z tego? Ja oglądam ten film w 70% dla Depp'a :D Pozdrawiam;)
Nie sądze żeby to się sprawdziło. A jeśli nawet to co z tego? Ja oglądam ten film w 70% dla Depp'a :D Pozdrawiam;)
Zgadzam się w 100%! Uważam, że Elizabeth nie jest dla Jacka a on rwie każdą jaką napotka na drodze. Wątek Willa i Elizabeth ubarwia fabułę ale jej nie przysłania. Jak Jack będzie z Elizabth wszystko szlag trafi...
Bardzo mało prawdopodobne ze Elizabeth bedzie z Jackiem skoro Wyznala juz od początku miłość Willowi nawet gdy byly jakies nie wazne pocalunki nic tego nie zmieni nawet gdyby ale watpie ze sie tak zdazy Elizabeth bedzie z Jackiem to ten zwiazek długo nie przezyje poniewaz Jack jest poszukiwanym piratem i
lubi ryzyko wiec moze Disney zrobi tak ze zginie ale pfupfu nie chce tego :(;(A pozatym Jack ma Scarlet i Giselle w Tortudze . Ale jeśli Jack kocha w filmie Elizabeth a ona jego i beda razem i Jack bedzie szczesliwy to ja tez bo mojemu koffanemu Jackowi bedzie dobrze i niech tak zostanie:):)
Ludzie, jak wy oglądacie film? Ja rozumiem, że to wygladało tak, jakby Elizabeth podwalała sie do Jacka, a on do niej ale to wszystko miało sens! Najpierw po te dokumenty, a potem, żeby zwiększyc szanse! Ona musi być z Willem, scenarzyści też maja umysł i wiedzą, że nie mogą zrobić romansu...
Bardzo mało prawdopodobne ze Elizabeth bedzie z Jackiem skoro Wyznala juz od początku miłość Willowi nawet gdy byly jakies nie wazne pocalunki nic tego nie zmieni nawet gdyby ale watpie ze sie tak zdazy Elizabeth bedzie z Jackiem to ten zwiazek długo nie przezyje poniewaz Jack jest poszukiwanym piratem i
lubi ryzyko wiec moze Disney zrobi tak ze zginie ale pfupfu nie chce tego :(;(A pozatym Jack ma Scarlet i Giselle w Tortudze . Ale jeśli Jack kocha w filmie Elizabeth a ona jego i beda razem i Jack bedzie szczesliwy to ja tez bo mojemu koffanemu Jackowi bedzie dobrze i niech tak zostanie:):)
ludzie! to do holery jest tylko film! dalsze losy zaleza od scenarzysty! oipanujcie sie. do kazdego filmu trzeba podchodzic z dystansem i myslom, ze to co sie dzieje na ekranie to tylko zcyjas fantazja zrealizowana przez obsade aktorska i ekipe filmowa, do tego filmu terz terz trzeba tak podchodzic!!!
To durne ... Skąd pomysł że Elizabeth mogłabybyć z Jackiem ...
Po pierwsze Ten pocałunek to było normalne wykorzystanie Jacka
Po drugie gdyby go kochała to by NIE zastawiła go na tym statku
Po trzecie gdyby go kochała to by była z nim juz dawno, np wtedy gdy do niej "zarywał"
A po czwarte Jack nawet nie pamiętał dobrze jej imienia
Więc skąd pomysł, że Elizabeth i Jack będą razem ... Nie bądzcie jak Will, który (co było dobrze widać w filmie) myśli tak jak WY !!! że zdradza go Elizabeth.
A tak poza tym znienawidziłam Elizabeth za to że "wykorzystała" Jacka, bo mimo to, że ON wykorzystał ją i Willa (a Will o mało nie przepłacił życiem) to i tak nikomu nic się nie stało, no może nie licząc załogi, która zginęła. Jak ona mogła go tam zostawić !!!