Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433358
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

myślicie, że może być nią Tiia? bo kiedy Jack bierze sobie z jej domu pierścionek obok na stole leży serduszko srebrne. Podobne serce ma Davy Jones (widać je w scenie jak gra na organach). Zbieg okoliczności?

ocenił(a) film na 6
dr_Szajkalove

Chya nie bardzo. No bo skąd miałaby pewność, że jej wersja hisorii jest prawdziwa???????

ocenił(a) film na 10
Maqda

Ja mysle, ze jest to ta Callipso (chyba tak sie nazywa), bogini morz, o ktorej jest cos w trzeciej czesci. Podobno chinski pirat Sao Feng pomyli z nia Elizabeth (porwie Lizzie) i bedzie oddawal jej czesc, he, he. Potem Lizz bedzie dowodzila statkiem (o matko). ;PPP

TheCloudEater

Ja rowniez mysli .ze to ta bogini....a tak w ogole to ma się nią okazac nie kto inny jak Tia Dalma :-) To by sie zgadzalo...bo kiedy opowiadali sobie historie Jonsa to jedni mowili ,ze zakochal sie w morzu inni ,ze w kobiecie a Tia powiedziala ,ze rozne wersje ale wszystkie sa prawdziwe :-)

ocenił(a) film na 10
dr_Szajkalove

ja czytalam ze ta ukochana jest Tia Dalma ale ona go rzucila dla Jack'a bedzie o tym w 3 czesci.
Zauwazcie jak ona mowila o tej kobiecie to rekami wskazywal na siebie nie sadzicie ze to jakis znak??

ocenił(a) film na 8
dr_Szajkalove

Jeśli zauważyliście, to w domu Tia Dalmy jest naszyjnik identyczny, co na organach Davy'ego.

ocenił(a) film na 10
dr_Szajkalove

Tak też to zauważyłam. I myślę, że to będzie Tia. Jako ukochanego Tii - Jacka wykluczam. No bo przecież jak przyszedł Will to go "podrywała" :)

dr_Szajkalove

W spoilerach wyraxnie pisza że ukochana Davyego Jonesa jest -była Tia Dalma..heh... więc musi byc w tym jakas prawda!:P

ocenił(a) film na 9
dr_Szajkalove

o o tym nic nie słyszałam:D no będzie ciekawie w każdym bądź razie..