Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 433 tys. ocen
7,8 10 1 433370
6,8 46 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

z tego powodu ze sie pojawia coraz więcej postów/tematow krytykujących POTC,więc pokażmy jak bardzo cenimy sobie piratów---kazdy kto lubi piratow z karaibow niech sie wpisze!(jesli chce oczywiście)

ocenił(a) film na 9
Kapitan_Jack_Sparrow

ja sie wpisze :)bo lubie szczególnie Johnny Depp'a jego teksty i miny i tez popatrzec na Keira Knightley.

ronos0

ja lubie w tym filmie nie tyle deppa ile kapitana Jacka Sparrowa, jego wierną i szaloną załogę, oraz cenna perłę.

ocenił(a) film na 8
ronos0

jasne że "Piraci z Karaibów" są najlepsi!!!Szczególnie Johnny Depp w roli Sparrow'a :)!!Juz nie mogę sie doczekać trzeciej części !!pozdro

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

Świetny pomysł! Ja tez sie wpisuje i mam nadzieję, ze tych wpisów będziekilkaset! ten film ma fanów a Ci, którzy chcą nas sprowokować to.. mają pecha :PP.

ocenił(a) film na 5
AnaMaria

No cóż. Wygląda na to, że też się wpiszę.

ocenił(a) film na 8
Kapitan_Jack_Sparrow

PIRACI GóRą !!! niewiem jak inni moga widziec w tym zajefajnym filmie cos glupiego!! chyba oni maja w sobie cos nie tak:):D Pozdrawiam*

Kapitan_Jack_Sparrow

Wpisuję się !!!! Lubie ten film, Czarną Perłę i fory Jacka Sparrowa ;-)

ocenił(a) film na 7
hekate_6

nie może i mnie tu zabraknąć :)

piraci górą!

ocenił(a) film na 9
Kapitan_Jack_Sparrow

Jeśli chce?? To jego obowiązek!!
Mając na celu uwagi z innych postów/tematów chciałbym zakomunikować, że ja, FreakOnALeash, będąc w pełni sił fizycznych jak i umysłowych, jak i trzeźwy niezmiernie pragnę zakomunikować, że "Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły" oraz "Piraci z Karaibów: Skrzynia Umarlaka" są moimi ulubionymi filmami.
Kiedyś błądziłem po wszelakich filmach szukając filmu, który pokaże mi drogę, nawróci na dobrą drogę do ziemi obiecanej...
(co ja kurwa pierdolę??)
hmmmm... obejrzałem w 2003roku zwiastun i od tamtej pory z niecierpliwością czekałem na ten film. Teraz czekam na 3 i powiem głośno wielkimi literami:
UWIELBIAM PIRATóW!!! KTO JEST ZE MNą???

ocenił(a) film na 10
Freak_On_A_Leash

Jestem z wami!!! Uwielbiam Piratów z Karaibów (obie części), to są moję ulubione filmy (zajmują honorowe miejsce w moim zbiorze filmów). Kocham w tym filmie grę Johnny'ego jako Jack'a Sparrow'a, przkomazanie się z nim Lizzie i nie pospolity humor sytuacji. ;P

ocenił(a) film na 10
TheCloudEater

Wpisuję się;) Piraci są the best i nic tego nie zmieni!!!

Kapitan_Jack_Sparrow

Dobra obsada, super efekty => bardzo dobry film. Piraci są najlepsi :)

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

niepokonani nasi Piraci ukochani!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

Wpisuje się do was- fanów piratów xD :)Ten film jest niezły i nie zasługuje na obraźliwe komentarze.

użytkownik usunięty
Kapitan_Jack_Sparrow

Ołłłłł no jakże mogłoby mnie tu zabraknąć!!:D:D:D KOCHAM PIRATóW!!:D A DEPP JEST BOSKI WYJE BISTY I W OGóLE!!:D maniacy piratów łączmy sie!!:D:D hehehe pozdro dla was i założyciela tematu!!:D:D
PS:mam nadzieje,że będzie nas więcej

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

Jak to!?! Kto śmie krytykować Piratów?!? Ten film to arcydzieło! przecież to właśnie Piraci przełamali złą passę filmów o korsarzach i pokazali, że takie historie wciąż się ludziom podobają. Ja osobiście kocham Piratów i Kapitana Jacka Sparrow'a.

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

Pewnie że się wpisze a jak? Jak mołoby mnie tu zabraknąć!!! O nie nie darowałabym sobie. Film jest po prostu odlotowy...Ach ten Johnny Depp.. Co on takiego w sobie ma, ze wszystkich czaruje? Boski film. Pozdro dla fanów.

ocenił(a) film na 4
cziki12

Bardzo cenię piratów, a głupie komentarze zawsze będą, ale jeżeli zawsze znajdzie się ktoś kto film skrytykuje to zawsze znajdzie się ktoś kto go obroni. Mam tylko jedno ALE do całego filmu spodziewałam się więcej śmiesznych tekstów, ale tak film naprawdę przez duże Ś ŚWIETNY.

__luthien__

Dobrez, ze zrobiono ten temat. Pojawia sie coraz wiecej krytykujacych piratow, ale ja moge sie zalozyc, ze niektorzy z nich nawet POTC nie ogladali... Oczywiscie sa tez tacy ktorym nie podobaja sie Piraci, owszem maja do tego prawo, ale wg mnie nie musza tego oglaszac publicznie. Kazdy ma inny gust i jesli komus piraci nie przypadli do gustu to spoko, tylko niech nie zachowuja sie jak dzieci robiąc durne (inaczej nie mozna tego nazwac) tematy.Niech ida sobie na forum filmu ktory lubia i pisza o nim pochlebnie a nie....

Ja lubie Pirattów i to bardzo. Jest to moj ulubiony film!

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

też sie wpisuje :D bo po prostu kocham ten film :D i nie bedzie drugiego takiego jak piraci z karaibów! Jack Sparrow rulezz :D

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

też się wpisze. bo uwielbiam sparrowa i jego łajbe która poszła na dno :):D :P

użytkownik usunięty
Kapitan_Jack_Sparrow

tak nie może mnie tu zabraknąć. Lubie Piratów choć z początku nie przywiązywałam do nich zbytniej uwagi, dopiero druga częśc mnie oświeciła!! Naprawde SUPER film (oraz Depp i jego rozbrajające teksty:D).

Współczuje tym którzy w każdym filmie muszą dopatrywać się jakiś wartości morlanych czy dydaktycznych, czy nie można sie poprostu bawić i smiać, w końcu to komedia przygodowa i tyle.

Pozdrawiam fanów J.Deppa i Piratów!

ocenił(a) film na 10

ja sie wpisuje bo ja lubie piratow z karaibow i johnnego deppa

ocenił(a) film na 10
Lady_of_the_Curiosity

Muszę się wpisać, uwielbiam ten film! Myślę zresztą, że nie tylko ja:)

ocenił(a) film na 8
Kapitan_Jack_Sparrow

Piraci z Karaibów to film, który podbił nasze serca :)
wspaniała akcja i świetna obsada
jednym słowem ten film wymiata
a jeśli ktoś ma coś przeciwko temu filmowi, niech wcale nie zagląda na forum, bo szkoda jego wysiłku, ponieważ fani wiedzą swoje i żadne głupie prowokacje nie zniechęcą nas do Piratów...

Kapitan_Jack_Sparrow

Piraci z karaibów to najlepszy film jaki w zyciu widziałam.... Za humor, Johnnego Depp'a , Keire Knightley, Orlanda Blooma, za wszystko ...

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

Film jest po prostu świetny! :) Nie mogę się doczekać kolejnej, 3 części...

ocenił(a) film na 10
Ann_17

Ja wprost kocham ten film!!! To chyba najlepsze zestawienie aktorów, z resztą wszystko w tym filmie jest najlepsze!!! x)

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

I ja też się wpisuje, bardzo lubię ten film ;) Pozdro dla wszystkich.

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

Również się podpisuję. Kocham obie części. W gatunku kina przygodowego najlepsze filmy jakie widziałem. I love it!!! I love Jack Sparrow!!! I love Johny Depp!!!

ocenił(a) film na 8
Marat_Sade

Fajny filmik. Doskonałe połączenie kina przygodowego z elementami fantasy, bardzo dobra gra aktorska, dużo humoru...i chyba najlepsza muzyka jaką kiedykolwiek słyszałem :))))..Podpisuję się, i nie mogę się już doczekać trójki :D

ocenił(a) film na 9
BladeMaster

Oczywiście ja muszę się wpisac :D Wspaniały film. Johnny Depp przeszedł samego siebie nie omieszkam wspomniec o młodziutkiej ale utalentowanej Keirze Knightley i oczywiście Bloom...

ocenił(a) film na 8
Kapitan_Jack_Sparrow

oczywiscie ze sie wpisuje:)Piraci najlepsi!!!genialny Kapitan Jack Sparrow i jego załoga,no i cala reszta:D plus obsada,ah.

Kapitan_Jack_Sparrow

W pisze się,Piraci z Karaibów to najlepszy film.Johny Depp zagrał Jacka czyli najbardziej fajnego kapitana w Piratach.

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

Uwielbiam ten film, Jacka Wróbelka <przeeeeeeśmieszny>, kocham Blooma, wcale nie jest glusiowaty...

ocenił(a) film na 8
Smeagol_jest_OK

Nie może mnie tu zabraknąć. Rewelacyjny film a obsada...cudo!

ocenił(a) film na 10
Kapitan_Jack_Sparrow

lubie ten film... wiec moge sie wpisac ;)

ocenił(a) film na 10
Monia_49

Zauważyliście, że ostatnio klocek się nie odzywa... dziwne.

Blackie_pearl

Zgodze sie... ale przynajmniej jest z nim (jak na razie) święty spokój...
PIRACI GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!