po zwiastunach można stwierdzić że scenarzsystówza mocno poniosła fantazja...
nie chce oceniać filmu i wsztrzymam się do momentu premiery ale nie wygląda to najlepiej
Troche racji masz ale czy Davey Jones jest bardziej fantazyjny od chodzących żywych trupów z pierwszej części?Chyba nie bardzo..
niestety po obejrzeniu zwiastunow odnioslam podobne wrazenie. jakos za malo mi tu piratow, a za duzo potworow, efektow specjalnych...boje sie troche o ta druga czesc...
Najważniejsze jak poprowadzą historię... ja mimo wszystko mam dobre przeczucia, a to naprawdę - o filmie wypowiem się w dniu jego premiery.
To jest sequel, a w sequelach zawsze jest tak, że wszystkiego jest wiecej. Podobnie będzie z Piratami. Jednak patrząc na scenografię, to moim zdaniem zapowiada się film, który trzeba obejrzeć przynajmniej 2 razy. Najpierw żeby zobaczyć jaka będzie fabuła, a za drugim razem żeby podziwiać wszystkie lokalizacje!! Zarąbiście wygląda jak ten kolo gra mackami na fortepianie...miodzio :):)
:D tez ten moment mnie tak jakby "wział" :D ale najlepsza wydaje mi sie czarownica ;]
nie wiem czy zauwazyliscie ale jak ona mowi na filmie - Capitan Sparrow! to jakis glos szepcze Elizabeth ;] wezcie mi powiedzcie ... po co ;]
Nie wiem czy dobrze rozumiem o co ci chodzi?? Jedyny moment, w którym ktoś mówi Cpatain Sparrow to jest własnie Elizabeth...A słowo 'Elizabeth' wypowiada zapewne Jack, tylko, że jest to z innego momentu z filmu, ale dali tutaj by zwiastun miał sens...nie wiem czy o to ci chodzi ;/ A czarownica miażdży...Fajny ma akcent :D:D
Moim zdaniem po zwiastunie widać ze film bedzie rewelacja będzie również śmieszny np. Gdy Sparrow dmucha w ten ogień kiedy wiśi wg mnie w 2 części bedzie o wiele szybsza akcja nie zabraknie również bitwy morskiej i walki na miecze scenariusz zapowiada się swietnie moim zadaniem pobije 1 część albo będzie na tym samym wysokim poziomioe co 1 część filmu.
Pozdro
Wiadomo, że to pewnie z innego momentu filmu bo jakos Jack nie rusza ustami jak to mowi :P jakby ktos nie wiedzial ;] A powiedz mi jaki sens widzisz w tym ze wlasnie to powiedzial? :] zwiastun to zwiastun okej ale jak widac ze to elizabeth, to po co sie powtarzac? ;]
aha i chcialam tez zaznaczyc co do zwiastunu, jezeli barbossa sie pojawi, czemu tego nie pokazali? ;] wydaje mi sie ze to jest tez wazne.
mój kumpel mysli , że To właśnie smiech Barbossy słychać , gdy Jack otwiera skrzynię na zwiastunie .
wlasnie ja tez tak coraz bardziej mysle, i wydaje mi sie ze ta skrzynia truposza to wlasnie ona ozyla barbosse.
''Twój kumpel'' nie życzy sobie żebyś WYPISYWAŁ JEGO DOMYSŁY BO SAM JUŻ TO ZROBIŁ I NIE POTRZREBUJE POMOCY!!!! ok??
Cóż, nie wszystko muszą pokazać w trailerach. Rok temu, przy premierze 'Zemsty Sithów' w żadnym trailerze nie było Generała Grievousa...dopiero później w krótkich spotach migał chwilami...w zwiastunach muszą pokazć co ciekawsze momenty, ale też nie mogą przesadzić, żeby w kinie tez jakaś niespodzianka była :) A w trailerze do PzK2 pokazali i tak bardzo duzo :)