PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418870}

Pirania 3D

Piranha 3D
2010
4,4 34 tys. ocen
4,4 10 1 33549
5,2 22 krytyków
Pirania 3D
powrót do forum filmu Pirania 3D

Rewelacja!!!

ocenił(a) film na 1

Niesamowity film!! Jakie napiecie!! Az sie zastanawiam czy brac prysznic kiedykolwiek!! A moj znajomy rybki akwariowe hoduje, juz go nie odwiedze.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
gerwazy_3

Czy ty piszesz takie odpowiedzi z automatu znaczy masz gotowe szablony czy na poczekaniu to tworzysz. Mam rozumiec ze napisales to zeby sie dowartosciowac ze wiesz cos czego nie wie 80% ludzi uzywajacych tego forum, a przy okazji naublizac komus kogo nie znasz, nigdy nie spotkales nigdy na oczy nie widziales i nigdy z nim nie rozmawiales?
Co do filmu to odbior go jest kwestia gustu, jednemu sie podoba innemu nie. Mozemy pisac co osobiscie uwazamy o danym filmie i dla mnie ten film to gniot, bo on ani nie byl horrorem ani komedia. Chyba ze dla ciebie smieszne cos w nim bylo, twoja sprawa. Ktos kiedys uznal ze film to rodzaj sztuki. Wiec nawet chyba dla komedi czy horroru warto sie postarac i stworzyc cos co ma rece i nogi nawet jak je pozniej piranie zjedza. Ten film oprocz budzetu nie ma nic godnego uwagi.

ocenił(a) film na 10
Toludol

Tak brawo za zaniżanie oceny :P Skoro widzisz już, że tytuł filmu brzmi "Piranha 3D" to chyba można się domyślić, iż nie jest to nie zbyt ambitne kino, którego celem jest rozbawienie widza bzdurną fabułą, absurdami znajdującymi się w nim, niewyobrażalnym rozlewem krwi (horror-komedia gore) itd. Nie można puknąć się w głowę i chociaż przez chwile pomyśleć co to za rodzaj filmu i jaki był jego cel ? Nie ! Trzeba od razu skrytykować, bo to "gupie"...

ocenił(a) film na 1
MrDrops

A czy nie uwazasz ze glupote w pelnym tego slowa znaczeniu nie nalezy krytykowac? Po co krecic takie filmy? Czy naprawde brakuje pomyslow na film zeby tworzyc takie dziela?

ocenił(a) film na 10
Toludol

Niektórym widać brakuje, a pierwsze co się nawinie na myśl to zróbmy rzeznie i cycki :P Dodając do tego idiotyczne zachowanie, absurdalną fabułę może wyjść niezły gniot, który albo się podoba, albo i nie :) To już sprawa gustu, ale skoro widać, że to taki gniot to trzeba go tak traktować trochę inaczej można oceniać taki film i jakiś inny ambitniejszy, bo to dzieło raczej nie miało mieć większego sensu i wzbudzać u nas potrzebę przemyślenia pewnych spraw.

Toludol

mnie tam troche jednak rozmieszyla twoja wypowiedz. ostatnie zdanie mi sie bardzo podobalo, ale ocena 1 to chyba troche za malo ;)

ocenił(a) film na 1
KysiuS

dałem 1/10 bo cycki to moge se oglądac nie tylko w tym filmie, zero fabuły efekty komputerowe masakryczne ani to straszne a do tego film ten nakrecony jest w czasach współczesnych bo co innego gdyby był on krecony 10-15 lat temu ale wstydem sa takie efekty komputerowe i ogólnie wszystko w dobie nowoczesnej techniki

Jeszcze nazwali to horrorem!!!