PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418870}

Pirania 3D

Piranha 3D
2010
4,4 34 tys. ocen
4,4 10 1 33548
5,2 22 krytyków
Pirania 3D
powrót do forum filmu Pirania 3D

Fabuła momentami wręcz komiczna, bo meeeeega naciągana i sztuczna. Film generalnie dla facetów, zeby mogli popatrzec sobie na nagie kboiety (du**, cycki a nawet waginy). Nagość jest eksponowana nawet w krytycznych momentach śmierci bohatera. Gdyby komuś nie wystarczyła taka ilość "atrakcji", to twórcy wrzucili jeszcze pare ujęć flaków, pływających rąk i obgryzionych do kości nóg, które to zamiast tworzyć nastrój grozy, tworzą nastrój obrzydzenia i politowania ze względu na przerysowanie. Same piranie wygladają jak małe ryby-roboty, a sceny ich ataków były mało widowiskowe (żeby nie napisać wcale). Za tak złe filmy powinno sie karać!

ocenił(a) film na 3
3Grosze

To chyba jeszcze mało widziałaś filmów :) Oczywiście zgadzam się, że słaby. Jakiś recenzent pisze, że to pastisz, z czym się zgodzę, ale nie przemawia on do mnie. Jedyny plus dla mnie to Lloyd, że też zgodził się na grę w takim czymś... heh

ZiD0

Zobacz jej oceny filmów .Tylko się nie przestrasz :)

ocenił(a) film na 3
Danio31b

Nie za bardzo wiem, na co mam patrzeć. Przez chwilę myślałem, że działa w systemie zero-jedynkowym, ale inne oceny też jednak wystawia.
@edit Dobra, już widzę. Co poradzisz... :|

ocenił(a) film na 2
ZiD0

podciągnąć po 0-1 system można , jak sie widzi co dostaje 1 to za głowe mozna sie zlapac...

ocenił(a) film na 3
diablo5257

No i tylko za głowę złapać się można, bo nic innego nie poradzisz.

ocenił(a) film na 4
3Grosze

U ciebie wszystko jest najgorsze. Forrest Gump, Ojciec Chrzestny, DJANGO? Wow, dałaś ocene 10, nie no szacun. Przez takich ludzi jak ty ten portal schodzi na psy. Najlepszy filmom dajesz 1. Przynajmniej dobrze ze LOTR-a nie oceniłaś.

ocenił(a) film na 1
BlakJoint

Według kogoś najlepsze filmy, dla niektórych nie.

ocenił(a) film na 4
3Grosze

Tyle, że u ciebie nie ma najlepszych filmów. Są tylko najgorsze.:)

ocenił(a) film na 1
BlakJoint

Mam swoje ulubione :).

3Grosze

Tobie chyba wystarczyłaby skala 3-stopniowa :) Zresztą nie wiem jak interpretujesz jedynki, dla mnie jest to coś w stylu "jeden z najgorszych filmów, jakie obejrzałem w życiu i stracone xx minut". Nie można mieć tylu najgorszych filmów, Gauss by się w grobie przewrócił..

ocenił(a) film na 7
3Grosze

W jednym muszę zgodzić się z 3Grosze, bo do dzisiaj muszę się męczyć z debilami, którzy nie potrafią zrozumieć, że DA SIĘ NIE LUBIĆ OJCA CHRZESTNEGO. Jedyny film z Top 10 któremu dałem niską ocenę ale nieee, mam brak gustu.

ocenił(a) film na 2
BlakJoint

popieram , dobrze ze tego nie ruszyła

ocenił(a) film na 5
3Grosze

Najgorszy? Obejrzyj jakikolwiek film ze studia Asylum, wtedy porozmawiamy o najgorszych filmach. :P
A co do Piranii, te flaki, obgryzione kości i inne 'straszne' rzeczy były dla mnie komiczne. A wypływające silikony były wisienką na torcie. Przypuszczam, że fabuła została celowo naciągnięta, w końcu chodziło tutaj o komizm sytuacji, a nie o realizm. Tak więc film jak dla mnie był przekomiczny, nawet przymknęłam oko na przesadną ilość golizny, której w filmach zwykle na trawię. Chociaż może to też zasługa towarzystwa i gdybym miała obejrzeć ten film w pojedynkę, to ocena byłaby niższa.

3Grosze

a w ulubionych harry po.jeb, hahhahahahh, z piranii mozna bylo sie chociaz posmiac.

ocenił(a) film na 7
3Grosze

Pierdo.licie tam gowo bo gowno ale jak sie podejdzie z luzem to niezla beka wyszla.