Byłam na premierze. Bardzo mi się podał. Ciekawy od początku do końca . Oglądałam większość filmów Vegi. W tym nie było tylu przekleństw ani ciągłych scen erotycznych. Klarowna fabuła, dobry przekaz. Nie nudziłam się. Polecam !
Zgadzam się jestem filmem mile zaskoczona! Nie było tylu wulgaryzmów i nagości jak w poprzednich produkcjach. Na plus jest także,że Vega w końcu sięgnął po innych aktorów a nie ciągle ta sama jego stara gwardia.Bardzo ciekawe połączenie historii z lat 90- tych i dalsza akcja w czasach współczesnych.Jak dla mnie najlepiej zagrał Oczywiście Grabowski, Bluszcz, Syn Grabowskiego, jego kolega Sobel. Naprawdę przyjemne zdziwienie.
Nie szedłem z zamiarem "shejtowania" produkcji i też się nie zdziwiłem. Film jednak trzymał w napięciu, m.in. przez świetnie zagraną rolę "Nosa" i przez dylematy moralne "Gebelsa" interpretującego Księgę Wyjścia. Jak najbardziej polecam innym obejrzeć i przekonać się, że czasem warto obejrzeć film kogoś, kogo internet jest w stanie tylko słabo obsmiewać
Haha. Stary numer klakierów Vegi i priducenta. Konta założone w okolicach premiery filmu by dać 10 plus gość, który wszystko jak leci ocenia na 10 lub 9.
Powiedziała to "zielonka" z kontem zarejestrowanym 4 dni po premierze tej szmiry. roku I ta ocena 10....
Oj Paprykowa Vegeta chyba nie żałowała siana na pochlebne oceny i opinie.
a Wy normalni jesteście? XD padłam.. Nie można wystawić 10 bo ktoś myśli ze mi zapłacili no nie wierze xd Są ludzie i taborety a Wy należycie do tych drugich. Vega ma specyficzne filmy i trzeba je zrozumieć . Przekazuje. prawdę w inny sposób dość kontrowersyjny, a takie buraki jak Wy tego nie rozumieją , wiec wypraszam sobie takie oskarżenia xd Byłam po premierze z chłopakiem i obojgu nam się podobało a jak Wam nie to ok. Tylko po kiego komentować, ze ktoś jest przekupiony. Żenada