PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=877615}
4,7 12 tys. ocen
4,7 10 1 12324
3,1 15 krytyków
Pitbull
powrót do forum filmu Pitbull

Ostatnia szansa!

ocenił(a) film na 3

Jeśli to nie będzie pitbull na miarę 1 części to nigdy więcej ! Ale widzę że jest pershing , jest magdalenka może będzie wkoncu poważny film.

ocenił(a) film na 4
ADR13

Dodać można jeszcze Gama na Woli...

ADR13

Tak sobie właśnie obczaiłem kilka razy ten zwiastun.
Ptibull (2005) - Historia Desperskiego i walka z Czeczeńcami.
Pitbull Nowe Porządki - Historia Majamiego i Grupa Mokotowska.
Ptibull Niebezpieczne Kobiety - Historia Majmiego i przekręty z paliwem itd.
Pitbull Ostatni Pies - Kontynuacja historii Desperskiego i zakończenie jej doszczętnie dowiedzieliśmy się że pracował przez ten cały czas dla ruskich jako wtyczka, Pasikowski domknął historię Metyla który bujał się po melinach i wyczyniał bójki z menelami na końcu Pasikowski domknął jego wątek w którym Metyl dostał zawału.

Pitbull (2021) - Historia Jacka Goca czyli Gebelsa który bujał się z gangusami jako wtyczka w latach 90'tych, historia będzie pewnie opisywać historię o Pershingu, Magdalence itd. Współczesnych czasach wróci jakiś gangus który będzie się mścił na Gebelsie i wszystkich dookoła za dawne czasy, przy okazji mszcząc się na ich rodzinach itd. ale najbardziej na Gebelsie, końcówka zwiastunu sugeruje że dostaniemy powrót Jarka Goca do filmu odgrywaną pewnie przez innego aktora, ewentualnie Goc sobie strzelił dziecko Galą po wydarzeniach z 3 sezonu... Fajnie by było jakby powróciła tylko znając życie będzie tą rolę odgrywać inna aktorka.Co do obsady nie martwię się mamy tu Bluszcza jako tego głównego, później Gebelsa jako głównego tego dobrego, następnie Dedek który jest świetnym aktorem, widzę że Vega postanowił również zagrnąć doświadczone aktorki jak na przykład Aneta Zając ( czasami sobie zerknął na pierwszą miłość xD I kobieta potrafi grać świrniętą )Marta Malikowska jako pazina odegrał świetną rolę w ślepnąc od świateł tutaj mnie mocno Vega zaskoczył że postanowił po nią sięgnąć bardzo dobra decyzja! Warto promować nowe twarze jej rola może być na prawdę spoko... Dalsza obsada nie jest znana ale widziałem tam TPS'a ale to znając życie będzie krótka rola pewnie jako jakiś przemytnik... No i dostaniemy debiut Błachowicza na dużym ekranie, wygląda na to że współczesnych czasach będzie grał glinę, bardzo dobra decyzja ja wierzę że się sprawdzi jako aktor, mam poważną mimikę i ogólnie śmiało może się wpasować jako glina w tym filmie... Obsada będzie z pewnością lepsza niż w nowych porządkach i niebezpiecznych kobietach większość doświadczonych aktorów plus kilka debiutów.

Z powrotów do filmów możemy dostać tylko powrót właśnie Jarka Goca i najprawdopodobniej Galii tylko już z innymi aktorami.A więc film może przypominać ten z 2005 roku, oczywiście nie klimat a Historią ale wydaje mi się że krytyka mogła go wzmocnić po ostatnich częściach, pali się pod tyłkiem ostatnio bo słabo filmy się sprzedają, bo ludzie sami skrytykowali Vegę że mają już dość tego kina co serwował przez ostatnie lata i niech zrobi coś w końcu poważnego.

Myślę że Vega może mieć w planach zrobić choćby serial dla Netflixa z kontynuacją tej historii, facet mógłby śmiało ściągnąć takiego Kamila Nożyńskiego za jakiś czas do tej kontynuacji który mógłby śmiało odegrać świetnego gangusa, to samo tyczy się Jacka Belera, Więckiewicza i wielu wielu innych dla chcącego nic trudnego :) z tego mógłby wyjść spoko serial i 4 sezon.

ocenił(a) film na 3
ambrose123

No właśnie, ten wątek Despera z Ostatniego Psa to jedyny wątek, który nie do końca zrozumiałem. On latał dla ruskich już w czasach serialu? I w końcu kim on tam był, funkcjonariuszem Interpolu, agentem ruskiego wywiadu czy po prostu przeszedł na drugą stronę?

The1995Master

Właśnie cała ta akcja z Ruskim działa się już po serialu, też nie wiadomo co się stało z Dżemą i jak wyglądało ich dalsze życie... Wygląda na to że po prostu przeszedł na drugą stronę jako wtyczka, Metyl do niego miał o to żal że latał dla Ruskich, a Despero miał żal do Metyla że okazał się zwykłą K*** która zaczęła trzymać z gangusami i handlować prochami.

ambrose123

Despero nie przeszedł na drugą stronę, tylko był normalnym gliną, który wziął udział w akcji Interpolu. Jest o tym mniej więcej w 1 godz. 25 min. filmu.

ADR13

W którym momencie jest Magdalenka?

ocenił(a) film na 2
ADR13

Po trailerze i obsadzie wnioskuję, że będzie kicha. Sam Grabowski nie zastąpi wszystkich

ocenił(a) film na 1
ADR13

Nie jest. Najgorszy z możliwych. Po świetnym serialu, nie najgorszy dwóch pierwszych filmach, tego nie dało się chyba bardziej spieprzyć...

ocenił(a) film na 2
chomniuk

az taka kicha i sztampa? bo chce sie dzisiaj wybrac ;)

ocenił(a) film na 1
pabuu

Mnie w kinie zatrzymał tylko popcorn...

ocenił(a) film na 3
chomniuk

Motyla noga. Dzięki za info. Do kina na pewno nie pójdę. Bo na popcorn mnie nie stać