Plan B

The Back-Up Plan
2010
6,3 49 tys. ocen
6,3 10 1 49161
3,0 3 krytyków
Plan B
powrót do forum filmu Plan B

Żenada

ocenił(a) film na 1

Jestem zszokowana, że w czasach, kiedy odbiorca jest coraz bardziej wymagający, kiedy ludzie prześcigają się w pomysłach na zaskoczenie go i zyskanie jego przychylności, powstaje taki kompletny gniot. Na dodatek tenże gniot trafia do kin...Współczuję wszystkim, którzy zapłacili za bilety. W filmie nie dzieje się zupełnie nic. Przeczytaj informacje na plakacie. Wiesz już wszystko - o co chodzi, kto jest kim i jakie jest zakończenie.

ewelina1202

Nie przesadzaj, ten film nie jest taki tragiczny jak go opisujesz. Jestem przekonana ze nie jednej osobie sie spodoba. mi np bardzo sie podobal i uwazam ze jednak duzo sie w nim dzieje

ocenił(a) film na 6
nikitka19872

Dlatego też ja nie chodzę na takie filmy do kina :) ale film mógł byc, podobał mi się, żadko pojawia się wątek z tym "błogim" dla kobiety czasem, raczej sie tego unika. Ja się az tak nie śmiałam jak na innych komediach, ale przyjemnie się go oglądało. Raz na jakiś czas warto obejrzec cos kolorowo-słodziasznego.

ewelina1202

Zgadzam się z Eweliną. Pani Lopez wyjątkowo kiepsko dobrała sobie rolę, którą chciała wrócić na ekrany. Dodatkowo zapomniała chyba, że aktorstwo to nie tylko trzepotanie sztucznymi rzęsami.
Szkoda też O'Loughlin'a i Melissy McCarthy.
Nie mam nic przeciwko lekkim, weekendowym komedyjkom, pod warunkiem, że są inteligentne, bądź śmieszne. Ta nie była ani taka, ani taka.

ocenił(a) film na 10
pazoozoo

Według mnie film był dobry, nawet bardzo. Nie zgadzam się z Eweliną. Po za tym takie są komedie romantyczne, że na wstępie wie się wszystko na temat filmu. Przytoczcie tytuł filmu komedii romantycznej, gdzie jest inaczej. To nie film akcji, ani jakiś thriller, żeby miał wyśmienita obsadę i nie zna się rozwiązania fabuły do ostatniej sekundy filmu.

ewelina1202

Rzeczywiscie niewiele tam było z komedii. Film głównie chyba dla par spodziewajacych sie dziecka lub samotnych matek:/
Ocena zawyrzona za względu na J. Lopez gdyż jestem prymitywnym i szczerym samcem;)