Plan B

The Back-Up Plan
2010
6,3 49 tys. ocen
6,3 10 1 49161
3,0 3 krytyków
Plan B
powrót do forum filmu Plan B

Co za frajer

użytkownik usunięty

Ten główny bohater to po prostu frajer po prostu obelga dla rodzaju męskiego. :)

ocenił(a) film na 8

Nie dla kobiet ;) .. Moim zdaniem jest cudowny.

użytkownik usunięty
Diiamond

To samo mówi moja kobieta Normalnie ręce mi opadają

Diiamond

Zgadzam się. Niestety takich facetów nie ma...

ocenił(a) film na 6

Zgadzam się - frajer kompletny. Albo ma w sobie nienaturalne pokłady cierpliwości (ja bym od takiej zwiewała gdzie pieprz rośnie), albo mega niskie poczucie własnej wartości, które mu lekko wzrosło, gdy poczuł się potrzebny (szybko jednak stał się bardzo wykorzystywany). Wątpię, czy jakaś kobieta marzy o takich ciepłych kluchach jak ten gość.

użytkownik usunięty
Maniwa

;)

Maniwa

jak on ciepłe kluchy to ja jestem ksiądz!!....... normalny zakochany mężczyzna. ! Nie widziałaś faceta jeszcze chyba takiego żeby takich określeń używać!!

użytkownik usunięty
pumaadi

fakt faktem nie gustuje w facetach ani w ciepłych kluchach PS wole lazanie ;)

użytkownik usunięty

w księżach też nie gustuje :p

Frajer???O.o facet który tak pisze to jest w ogóle nieodpowiedzialny, dzieciak który chce się jeszcze wyszumieć z pannami i uprawiać seks bez zobowiązania - po prostu się zakochał i nie zostawił ją dlatego że jest w ciąży..... nie zdradziła go nic. Prawdziwy mężczyzna który wie co to jest MIŁOŚĆ. Jak się kogoś kocha to od tak się nie zostawia.
Ja bym nie chciała mieć takiego faceta jak TY! co taki ma tok myślenia i tak podchodzi do sprawy i nie wiem co to jest miłość!!!

użytkownik usunięty
pumaadi

ale Ty masz brudne myśli O mnie :)

hehe.... normalny facet- kochający, odpowiedzialny, cierpliwy, zaradny, ma swoje zdanie -żadne ciepłe kluchy hehe. Nie ja lubie kluski w rosole lazanie też lubię hehe.
Dlatego Pisze panna nie widziała gościa "ciepłe kluchy" a 1 co go wyróżnia brak swoje zdania i milczący jak grób, sierota .. ogólnie dziwny facet.
hehe brudne myśli to ja mam o swoim chłopaku... zjadłabym go w całości ..mniam;P i nie tylko.

użytkownik usunięty
pumaadi

fuj

użytkownik usunięty
pumaadi

Gdybyś kochała swojego faceta to byś ze mną nie pisała tylko robiła byś mu laskę. BASTA DZIEWUCHO

laskę a czy zjedzenie faceta to od razu laska weź ja nie z tych!! To że Ci panna nie robi albo odwrotnie to nie mój problem....

użytkownik usunięty
pumaadi

W kwestii spożywania ciała to akurat połykanie laski to jedyna rzecz jaka możesz zrobić nie szkodząc swojej drugiej połowie :) haha PS Uzyskasz w ten sposób cenne proteiny ;) hahaha Nie wiedziałąś o tym?

"zjadłabym w całości ciało" to metafora. Sam nie umiesz albo samo wyjaśnić kwestii spożywania ciała hehe. Członek dalej ci zostaje a płyn to nie część ciała. Tylko gimnazjalista słysząc zjem cie myśli wyłącznie o członku bo dopiero co zaczyna odczuwać pragnienie.
Jeżeli takie są dobre te białka proponuje je pić codziennie a wnioskuje że skoro taki obeznany w skład spermy to na pewno z tych pięknych uroków korzystasz smacznego. Ale ja nigdy nie zamierzam skorzystać.
bleeeeeeee... jak napisałam w 1 komentarzu wszystko idealnie pasuje czy kobieta czy mężczyzna ta sama główka.

użytkownik usunięty
pumaadi

A kto tu pisze o spermie? Głodnej chleb na myśli

W kwestii spożywania ciała to akurat połykanie laski to jedyna rzecz jaka możesz zrobić nie szkodząc swojej drugiej połowie :) haha PS Uzyskasz w ten sposób cenne proteiny ;) hahaha Nie wiedziałąś o tym?
wyjaśnij o co ci chodzi bardzo mnie ciekawi???? bo inaczej nie rozumiem!!! jak uzyskać cenne proteiny i o co tutaj chodzi ?O.o

użytkownik usunięty
pumaadi

chodziło mi o laski nadziewane proteinami np mrówczy kawior prosto ze słomki w kształcie laski

heheh piszesz bezsensu nie logicznie "W kwestii spożywania ciała to akurat połykanie laski to jedyna rzecz jaka możesz zrobić nie szkodząc swojej drugiej połowie :) haha PS Uzyskasz w ten sposób cenne proteiny ;) hahaha Nie wiedziałąś o tym?" - tu jest mowa o ciele ludzkim wg mnie, a nie o mrówczym kawiorze ehhehe nie łapie cię!!!!

użytkownik usunięty
pumaadi

ludzkim ? to ty dopowiedziałaś :)

hehhehehe a ciało to co to jest???

użytkownik usunięty
pumaadi

niekoniecznie np ciało niebieskie lub jamniste to też ciało :)

Kto umiejętnie milczy, wydaje się zwykle mądrzejszy.
Tolerowanie głupców jest nieodzownym elementem mądrości.
Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie.
Nie kłóć się z głupim, bo postronni nie zauważą różnicy.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.!!!! ------> tyle mam na koniec dopowiedzenia ..hhehe .. i tego sie będę trzymać.

użytkownik usunięty
pumaadi

miedzy innymi poznajesz siebie No chyba że nie korzystasz z netu :)

użytkownik usunięty
pumaadi

tak na marginesie to chyba samiec się zdenerwował , zabrał ci klawiaturę i przejął inicjatywę :)

ocenił(a) film na 4

Obejrzałem z nudów , koleś ma nadmiar chemii w głowie, szkoda że nie ma dalszej części jak mu "chemiczna miłość" zmniejsza nacisk na głowę i myśli logicznie.
Zanim ktoś wjedzie że nie znam prawdziwych mężczyzn :) Nie gustuje w nich, ale każdy znajomy co ma dzieci nie jest taki... wiec k,,, koleś urwany z choinki i tyle.

użytkownik usunięty
Antixus

hyh popieram i proponował bym aby admin zmienił kategorie filmu z komedii romantycznej na romantyczne-fantasy :)