Plan B

The Back-Up Plan
2010
6,3 49 tys. ocen
6,3 10 1 49161
3,0 3 krytyków
Plan B
powrót do forum filmu Plan B

W ciagu seansu w kinie mialysmy niezly ubaw z kumpela, bo po kazdym incydencie mozna bylo przewidziec, i to bardzo dokladnie, co sie nastepnie wydarzy. Tak, komedie romantyczne zwykle rzeczywiscie nie maja skomplikowanego scenariusza (a juz zawsze wiadomo kto z kim bedzie na koniec), ale tutaj to mamy chyba rekord nad rekordami. A najlepsze w tym wszystkim jest to, ze ten film mi sie spodobal... :D Mozliwe, ze to dlatego, ze tylko raz go widzialam, i to w kinie, i nastepnym razem bede zazenowana swoimi obecnymi odczuciami, ale naprawde chwilami byl bardzo zabawny. O wielu komediach romantycznych mozna mowic rozne rzeczy, ale niekoniecznie, ze smiesza. Tutaj jak najbardziej sie ubawilam. No i dla fanow Jennifer Lopez informacja - wygladala naprawde przeslicznie, jeszcze nigdy nie widzialam jej tak ladnej. Takze, z dobroci serca, daje 7/10 za... ogolne, mimo wszystko niezle, wrazenie ;) [sory za brak akapitow, przez co tekst moze sie wydawac mniej czytelny, ale po uzyciu edytora nie moge jakos nic z tym zrobic... ]

ocenił(a) film na 7
sonia_6

ja też daje 7/10, bo jest to kolejna komedia, która mnie pozytywnie zaskoczyła, odziwo musze przyznać ze można się posmiać z niektórych scen, a co do J.Lo to zgadzam się że naprawdę ładnie w tym filmie wyglada. Polecam

ocenił(a) film na 8
jesse_b

Mi też się podobał ten film, nie mam do niego jakiś szczególnych uwag.
Owszem wszystko można przewidzieć, ale to nie jest jedyny taki film. Przecież, jest pełno komedii romantycznych, wszędzie jest ta sama historia (dwoje ludzi się zakochało w sobie i wszystko jest ok, potem coś się wydarzy pokłócą się, rozstaną się, ale na końcu i tak są razem) tylko z różnymi przygodami.
Było wiele zabawnych momentów, i dość dużo się uśmiałam.

ocenił(a) film na 6
sonia_6

też byłam na tym w kinie i muszę powiedzieć że w porządku :D miły film :]