Plan doskonały

Inside Man
2006
7,6 158 tys. ocen
7,6 10 1 158484
7,0 41 krytyków
Plan doskonały
powrót do forum filmu Plan doskonały

To najlepszy film z tych ktorych niedawno zobaczylam, a zobaczylam jeszcze Lucky Number Slevin(Zabojczy numer)- film dobry, ale mnie nie urzekl, a kolejnym jest Miami Vice ten film to totalna porazka poprostu nic ciekawego i szkoda czasu na niego. Inside Man (Plan doskonaly) to swietny film i wszystkich namawiam do zobaczenia. Po tym filmie nie moglam pojac jak to wszystko sobie Dalton(postac grana przez Clive`a) wymyslil

ocenił(a) film na 10
FY4every1

Popieram. To naprawde świetny film i mogłabym go w kółko go oglądać. Nawet bardzo spodobała mi się piosenka, która rozpoczyna i kończy film. A co do planu Daltona to był świetny i też mnie troche zastanawiało jak on go tak dobrze obmyślił:]
Pozdrawiam

FY4every1

Popieram, Inside Man to dobry film... jednak Miami Vice wcale nie bylo zle, bylo inne. Zabojczego numeru jeszcze nie widzialem, ale mam :). Z dobrych filmow sensacyjnych to warte obejrzenia jeszcze jest 16 Blocks.

FY4every1

Popieram, Inside Man to dobry film... jednak Miami Vice wcale nie bylo zle, bylo inne. Zabojczego numeru jeszcze nie widzialem, ale mam :). Z dobrych filmow sensacyjnych to warte obejrzenia jeszcze jest 16 Blocks.