Plan doskonały

Inside Man
2006
7,6 158 tys. ocen
7,6 10 1 158467
7,0 41 krytyków
Plan doskonały
powrót do forum filmu Plan doskonały

Wiemy że Dalton uciekł po kilku dniach , odsłaniając "wnękę" i przesuwając kartony - normalnie wyszedl z banku ... a jak uciekli jego towarzysze ktorzy czekali na niego w samochodzie ?

ocenił(a) film na 9
masterdruid

Prawdopodobnie opuscili budynek wraz z zakladnikami wtapiajac sie w tlum... takie jest moje zdanie bo w filmie chyba nie bylo to przedstawione

użytkownik usunięty
lvlagik

no chyba po to przebierali zakładników żeby wyglądali tak jak bandyci. i o ile dobrze pamiętam, jedna z przesłuchiwanych kobiet była z grupy napastników choć mogę się mylić.

tego dziadka co pod koniec filmu opuszcza szybe w samochodzie [rabusiow] mozna zobaczyc w autobusie z wiezniami takze rowniez uwazam ze byly to osoby predzej nie notowane wiec mogly spokojnie wyjsc razem z zakladnikami i byc przesluchiwane. Co do Daltona to uwazam ze pewnie predzej cos przeskrobal albo poprostu zdecydowali sie na to poniewaz kazdy mogl poznac jego glos chociazby na przesluchaniach..

ocenił(a) film na 7
masterdruid

wydaje mi się że ktoś musiał zabrać cały łup ;-)

server69

Nie ma to jak uważne oglądanie filmu... Wszyscy towarzysze Owena byli w scenie przesłuchania, udawali zakładników.

masterdruid

Chyba przez tę dziurę którą tam kopali.............................

sufo

czy ktokolwiek z osob piszacych tu widzial ten film zanim postanowil napisac cokolwiek?

proponuje ponowne obejrzenie - w filmie dosc jasno wyjasnione jest jak ucieklie pozostali, po co kopali te dziure, kto byl zakladnikiem, a kto nie byl, po co byl ten napad itd.