Plan lotu

Flightplan
2005
6,7 68 tys. ocen
6,7 10 1 67772
5,3 18 krytyków
Plan lotu
powrót do forum filmu Plan lotu

Mam dziwne wrażenie ze ten film był robiony tak "na siłę". Ponieważ fabuła ma straszne luki można powiedzieć ze jest "niedorobiona" :) Sam pomysł może i w jakiś sposób ciekawy, ale biorąc pod uwagę te braki realizmu to kiepsko, oj kiepsko. Doszliśmy z kumplem do wniosku, ze morał z tego filmu jest taki że Araby nie są tacy źli :) (ten końcowy motyw)

Nomis

u mnie podobne wrażenie.choć film obejrzałam do końca i momentami był całkiem przyzwoity,to górę bierze brak realizmu i oczywiście ta cała scena z niezauważonym przez nikogo wśród pasażerów dzieckiem? jak to możliwe?

użytkownik usunięty
Girl_on_fire

Zgadzam się co do braku realizmu w wielu przypadkach jak wejście przez toaletę tak poprostu każdy by se mógł wejść i tam gdzie elektryka to za pomocą byle monety otworzysz i ta nowa stewardessa która najpierw mówi że widziała dziecko potem że nie wie, jak pierwsze wchodziły i niosła dziecko na rękach to powinna pamiętać no(pierwszego pasażera jeszcze na długo przed wejściem innych, bo same wchodziły) i ci wszyscy ludzie co wchodzili i zajmowali miejsca - nikt nie zauważył dziecka, albo jak szły się położyć na tył samolotu????? No bez przesady!!!! Filmowi sporo brakuje jak by nie dopracowany a zakończenie całkiem legło w gruzach!!!!! Ale nie żałuję że oglądałam!