Plan lotu

Flightplan
2005
6,7 68 tys. ocen
6,7 10 1 67772
5,3 18 krytyków
Plan lotu
powrót do forum filmu Plan lotu

Do momentu, w którym dowiadujemy się, co tak naprawdę stało się z córką głównej bohaterki, film oglądało mi się całkiem dobrze. Można było mieć skojarzenia z "Życiem, którego nie było", z tym że, "Plan lotu" zdecydowanie lepszy. No ale w moim odczuciu, po przekroczeniu pewnego momentu (o którym napisałem na początku) do filmu wkrada się banał. No i zakończenie niestety też takie bardzo typowe, a scenę, w której Arab podaje głównej bohaterce torbę, spokojnie można było pominąć.
Podsumowując film nawet niezły, ale bez rewelacji. Oczywiście moim zdaniem;)

Kucharz

To z tą torbą to był taki sarkazm ze strony tego Araba. :]

ocenił(a) film na 6
Polish

Możesz wytłumaczyć w jakim sensie to był sarkazm z jego strony? Bo ja to odebrałem jako swojego rodzaju chęć "pojednania".

użytkownik usunięty
Kucharz

Może to zabrzmi bezsensownie ale uważam że oboje macie rację!!!!
To była chęć pojednania ze strony Araba, ale z małą nutką sarkazmu!!!!
Pozdrawiam!!!!

użytkownik usunięty

jak dla mnie był interesujący do czasu napisów wstępnych

Polish

tylko i wylacznie dobra wola.......chyba ze jescze glos rezysera a propos problemu nietolerancji mniejszosci muzulmanskiej w USA...eee nie..)choc i to wydaje sie juz bardziej prawdopodobne....

ocenił(a) film na 10
Schutze

A własnie co do tych arabów to jak to bo dalej tego nie rozumie widziała ich w oknie a pozniej nagle spotkanie w samolocie i na nich zrzuca wine ... niewyjasnili tego skąd oni wczesniej sie zobaczyli w tym oknie ani nic ... ogólnie film sie naprawde podobał ale tak jak mówą poprzednicy do czasu kiedy to ze ten policjant i steewardesa nie zabrali jej córki i to sie stało oczywiste co bedzie dalej ... Ja daje ocene 8 na 10