Wczoraj bylam na tym w kinie. Na poczatku nie wiedzialam na co ide; znalam tylko nie wielka ilosc tresci filmu. I musze stwierdzic, ze dobrze, ze dalam sie na niego namowic, bo film mi sie bardzo podobal:) myslalam, ze inaczej skonczy sie ten film, ale jestem zaskoczona pozytywnie. Jedyne co moge zarzucic, to nie wyjasnione okolicznosci z Arabami no i w jaki sposob głowna bohaterka wraz z corka mogly wejsc do jednej z pomieszczen samolotu, ktora akurat nie eksplodowala?!....mimo wszystko film oceniam na 8pkt i polecam!
1.Okolicznosci z Arabami są wyjaśnione. 2.Osoba która pracuje przy budowie silnika może wiedzieć która jego część jest w stanie przetrwac eksplozję.
ci Arabowie... to oni sie wtedy patrzyli przez to okno do mieszkania Kylie? No to w takiem razie jak mozna wyjasnic te okoliczności? ;p
Ja tam nie widziałem kto patrzył do mieszkania i czy ktoś patrzył. Pod koniec filmu jest przecież wyjaśnione, że (uwaga SPOILER) to byli przypadkowi, niewinni ludzie - gest pomocy przy walizkach, pokazujący że nie mają za złe bezpodstawnych oskarżeń. Zabiegi na początku filmu mają tylko na celu spowodowanie niepewności u widza, aby brać taką możliwość pod uwagę. (Kierowca taksówki jadącej na lotnisko też wygląda jak arab)
juz mialem isc na ten film, jak przeczytalem Twoj komentarz odnosnie filmu, niestety (a moze i stety) wszedlem na Twoj blog i sprawdzilem Twoje ulubione filmy - co widze? widze "na wspolnej", widze "nigdy w zyciu", nie wchodzilem juz na Twoje ulubione osoby, balem sie ze zobacze Rysia z klanu, pozdr