Niby jakotako ładnie opowiedziana historia zaskakujaca i woógle - ale strasznie głupia i naiwna jednoczesnie. Jodie jak zwykle do dupy nie lubie tej aktorki... grała tak że ziewałem i co chwile spogladałem an zegarek. A rola przeciez jest idealna do pokazania umiejetnosci aktorski: obłąkana matka ktora sama zaczyna wierzyc ze jest oblakana bo wszyscy dookola w ta wierza i jej to wmawiaja a okazuje sie ze nie jest. Jodie do domu.
Jakiś taki głupi ten film... taki bzdetny i skomplikowany plan dla 50 milionów przelewem? nie kumam. Za bardzo amerykańskie to było. Przesadzony. Nuda.
idealna rola to nie jest, bo temu filmowi daleko od ideału. Przeciętny i tyle. Historyjka nawet bardzo naiwna... Gra również kiepska... ale dzielnie dotrwałąm do końca:] dało się to znieść;]
Pomysl oryginalny, ale cala historia kiepska, jak juz pisalam, masa niezliczonych niespojnosci, nielogicznych elementow, niezrozumialych reakcji, przerysowanie.. Gra aktorow fatalna, Jodie, ktorej nie znosze spiepr.zyla role aktorska ktora mozna bylo tak wspaniale zagrac, nie wiem w ogole dlaczego oni ja wybrali do tej roli?! zreszta pozostale role, tez byly cienkie. Ogolnie wynudzilam sie, wypatrzylam na zegarek i wkurzalam nienarturlanoscia gry i zdarzen. MOzna obejrzec z nudow :/