Po prostu walcz!

Never Back Down
2008
7,3 94 tys. ocen
7,3 10 1 93855
4,9 8 krytyków
Po prostu walcz!
powrót do forum filmu Po prostu walcz!

1/10

ocenił(a) film na 1

nic dodać nic ująć.. wiedzą Ci co widzieli.. :/

ocenił(a) film na 2
madzix9876543

Ci co nie widzieli też...niektóre filmy można ocenić przed obejrzeniej, wiadomo jakie będą i nie ma co się spodziewać zaskoczenia (osobiście widziałam, niestety)

ocenił(a) film na 8
fiolek155

a mi się film podobał i daje mu mocne 7/10

ocenił(a) film na 7
fiolek155

Nawet nie trzeba tego komentować... Wystarczy przytoczyć "niektóre filmy można ocenić przed obejrzeniej". Współczuje,

ocenił(a) film na 6
Damian_

Nie wszyscy musza sie silic na bycie oryginalnym, chodzic na festiwale kina islandzkiego i zydowskiego. Niektorzy oczekuja od filmu zeby byl lekki, latwy i przyjemny po ciezkim dniu pracy. A skala ocen ma nieco wiecej cyfr niz 10 i 1. Dociera?

ocenił(a) film na 7
madzix9876543

Ja widziałem i nie wiem... może mnie oświecisz?

ocenił(a) film na 5
madzix9876543

Zobaczyłem go w tv, przypadkiem.. nie słyszałem wcześniej nic o nim, ani nie miałem pojęcia, że stworzyli go ludzie od filmów o tańcu. Tak więc podszedłem do niego bez żadnych uprzedzeń i.. było ok. Kolejny schemat typu 'karate kid' ale zadowalający i w sam raz na odprężenie. Aktorstwo nie powala, ale dla samego Djimon Hounsou można obejżeć. Walki są w porządku, można sobie pokibicować ;)
Ot, takie 6/10 i film w sam raz na odstresowanie. Lecz jeśli podchodzi się do niego z jakimiś większymi oczekiwaniami to się człowiek oczywiście rozczaruje.

ocenił(a) film na 5
Murdoc

Aha.. i muzyka dobra.
W czasie oglądania miałem wrażenie że zapomniałem mp3 wyłączyć, bo większość utwory pokrywała się z zawartością mojej playlisty ;d