Super film. Można się świetnie rozerwać. Dawno nie oglądałem tak dobrego filmu o bijatyce. Gorąco polecam :)
niby przewidywalny film a wg mnei i tak świetny daje 10/10.
myslalam ze mnie znudzi ale nie ;d podobal mi sie , i to jak xD
Po prostu nadaje sie do Top100. Z całym szacunkiem ale macie nieżle narombane jak takie filny oceniacie 10/10.
jak dla mnie jakieś 7/10.
spoiler
poza sceną jak tego złego Ryana zdyskwalifikowali(byłem już gotowy na kicz w postaci zwycięskiej walki i mistrzostwa dla Jake`a).
Tak poza totalną przewidywalnością całkiem przyjemnie się oglądało.
jak dla mnie jakieś 7/10.
spoiler
poza sceną jak tego złego Ryana zdyskwalifikowali(byłem już gotowy na kicz w postaci zwycięskiej walki i mistrzostwa dla Jake`a) wszystko było wiadome co zaraz się stanie.
Tak poza totalną przewidywalnością całkiem przyjemnie się oglądało.
proszę o usunięcie poprzedniego posta bo myśl mi się urwała.
A czego wy chcecie... Teraz już rzadko się zdarzają filmy nieprzewidywalne... Praktycznie każdy film można przewidziec.
A Never Back Down bardzo mi się podobał, oglądam go raz na jakiś czas, żeby popatrzec na Sean'a Farisa ;] Moja ocena to 10/10 !! Polecam ;DD
Ludzie na 10 zasługują filmy ambitne, z morałem, niosące przekaz, życiową prawdę! a tu co? totalny gniot, szkoła dla śmietanki towarzyskiej z kontami, na których piętrzą się zielone dolary i przyjeżdżającej do szkoły najnowszymi modelami z salonów samochodowych! na jakim Wy świecie żyjecie? LITOŚCI! LITOŚCI! LITOŚCI!
PS. Chyba, że CAŁOŚĆ filmu oceniacie tylko i wyłącznie, po wyglądzie zewnętrznym bohaterów, a nie ich talencie....
Jakie To $swEtA$nE ;//