Po prostu walcz!

Never Back Down
2008
7,3 94 tys. ocen
7,3 10 1 93855
4,9 8 krytyków
Po prostu walcz!
powrót do forum filmu Po prostu walcz!

4/10

ocenił(a) film na 4

Zachwycony nie jestem.. Podczas oglądania miałem wrażnie, że twórcy z widza próbują zrobić idiotę.. Film w stylu szybkich i wściekłch czy prymitywnych komedii, gdzie pokazują młodzież jako nie wiadomo jakich bogaczy, a życie codzienne jako jedną wielką imprezę.

ocenił(a) film na 8
_ARMIN_

a ze sie tak zapytam kto w szybkich i wscieklych byl bogaty ?? bo nie zauwazylem?? a dla mnie film dobry 8/10 :)

ocenił(a) film na 4
adam_231

A skąd mieli takie samochody i kasę na ciągłe imprezowanie? Logiczne, że musieli być bogaci tak?

ocenił(a) film na 8
_ARMIN_

no tak ale glowni bohaterowie nie bylo bogaci przeciez Dominic okradali ciezarowki to mieli kase.

ocenił(a) film na 4
adam_231

No dobra. Ale chodzi mi tu o porównanie "po prosty walcz" do "szybkich i wściekłych", takąe nie dyskutujmy o innym filmie.

ocenił(a) film na 9
_ARMIN_

Po pierwsze to jest film i " młodzież" może być sobie taka , jaką ją widzi reżyser czy inny koleś. Po drugie nawet jeśli film miałby odpowiadać realiom , to skąd ta pewność, że gdzieś tam nie żyją sobie takie młode bogate i imprezujące ludki ? To tylko film , więc nie bulwersuj się tak , bo nie wiem o co i po co . A jeśli już chodzi o dyskusje na temat innego filmu , to nie gadaj, że nie dyskutujmy , bo sam zacząłeś/ zaczęłaś temat , przez porównanie " Po prostu walcz" do "Szybkich i wściekłych".
I nie rozumiem tego : " Podczas oglądania miałem wrażnie, że twórcy z widza próbują zrobić idiotę" . Dlaczego idiotę ? Nawet jeśli trzymalibyśmy się tego, że ten film jest podobny do "Szybkich i wściekłych" , to czemu czujesz się jakby twórcy chcieli zrobić z ciebie idiotę ,

Ale się rozpisałam, kurde ; / Nieważne =]

Mi się film podobał i jest git majonez , burbaski ;D