Po prostu walcz!

Never Back Down
2008
7,3 94 tys. ocen
7,3 10 1 93855
4,9 8 krytyków
Po prostu walcz!
powrót do forum filmu Po prostu walcz!

Był wciągający, a to najważniejsze. Nie jakieś tam flaki z olejem. Wątek tej całej walki według mnie również świetny. Może i nie jest to film z jakimiś specjalnymi ambicjami i rewelacyjną grą aktorską , ale trzeba zauważyć że to nie ten rodzaj filmu . Swoją role jak najbardziej spełnił. A po za tym duży plus za Seana Farisa i Cama Cigandeta oraz super muzykę :)

olcia125_3

Zgadzam sie w 100%. Warto rowniez wspomniec o Djimon-ie Hounsou, ktory zagral rewelacyjni jak dla mnie. Daje 10/10. 1 przedstawiala pewne wartosci i bardzo przyjemnie sie ja ogladalo, a to zasluga bardzo dobrej fabuly - a tego zabraklo w 2. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 6
Shurtugal_Eragon

Hounsou bardzo dobrze wcielił się w rolę trenera, a także kumpla głównego bohatera, myślę że spokojnie najlepsza postać drugoplanowa jak nie lepiej, poza tym trzeba docenić że MMA jest tu pokazane bardzo realistyczne włącznie z treningami zawodników ( duży plus), a w filmach "rozrywkowych" raczej stawia się na mocne przekoloryzowanie walk ..

SzymonS1

Zgadzam sie. Slusznie, ze wspomniales o realistycznym pokazaniu walk, jak i treningow. To rowniez dodaje temu filmowi duzy plus i sprawia, ze bardzo przyjemnie sie go oglada...