To dla tych co chcieliby to obejrzeć. ;) Obejrzeć można, ale nie trzeba... szczerze to jak dla mnie to, to jest lepsze niż Undisputed 2, z którego bije po oczach nie realizmem.. nie mówię, że tu nie ma rzeczy niemożliwych (praktycznie cały film to jedna wielka niemożliwość) ale nie jest tak naciągane jak w/w Czempion2...
Sceny walk są sztuczne. Widać, że to zwykła pokazówka... W Czempionie z Wesley'em Snipes'em walki były na dobrym poziomie lecz w 2 było bardzo dobrze widać, że ciosy nie trafiają w przeciwnika(co mnie bardzo raziło), natomiast choreografia była świetna ;). Nie wiem jak z "trójką" bo "jeszcze" nie oglądałem..
http://www.youtube.com/watch?v=YEvGlQV7Wzc
chyba nie sadzisz ze te salto-kopniecia sa realne ;)
zreszta to ty chyba bajki dalej ogladasz :D
Po primo zaden Wasley Snipes nie grał w Championie tylko MIchael Jay White... Co do braku realizmu... hmmm to sa filmy i musza napedzac ogladalność jakimis efektownymi kopnięciami saltami itd. bo gdyby mieli pokazac realistyczne macanie sie przez 2min w parterze czy inne nudy jakie zdarzaja sie np. w MMA... to sorry. To ze takich efektownych elementów niestosuje sie np. w MMA nie znaczy ze w realnej walce nie szło by ich wykorzystać bo ktos po cos ktos je dawno temu stworzył... A powiem od siebie, ze pod wzgledem montazu sekwencji walk filmy z serii Undisputed sa realistyczne np. dynamika kopnięc. Porównójąc do dawnych filmów walki np. krwawy sport........ jest ooooo niebo lepiej.
Po pierwsze..w Czempionie z 2002roku grał Wesley... a o nim w tamtym momencie wspomniałem.. radzę czytać ze zrozumieniem.
Po drugie.. pisałem, że perfidnie widać brak trafień w przeciwnika. Nawet wspomniałem, że choreografia jest świetna.. ponownie radzę czytać ze zrozumieniem.
i dodam jeszcze, że w undisputed 2 (nie wiem jak w 3) KAŻDY z zawodników (czy to Boyka czy ktoś inny) jakoś dziwnie prosto, wręcz sztywno stoi.. "dostaje" pare razy po pysku a stoi sztywno jak Statua Wolności.. no nie mów mi, że to też jest według Ciebie dobre.. obejrzyj sobie ze dwa, trzy razy filmik na Youtube ze wszystkimi walkami, to może przejrzysz na oczy.. bo albo jesteś ślepy i nie widzisz tego(sztuczności w walkach.. i nie myl sztuczności z choreografią!) albo jesteś mało wymagającym widzem.Link wyżej podał fantastickey .