Co ten film mi się podoba ,sam trenuje sztuki walki i muszę powiedziec że ładnie ukazano walki w końcu pracowali z prawdziwymi zawodnikami.Może dla nie których fabuła była oklepana ale dla mnie liczy się całośc! ! !Klasówa
no odemnie też 10/10:) a nawet nie wiem co mi sie tak spodobało bo nie lubię takich klimatów ale ten film mi się wyjątkowo dobrze oglądało a scena jak pobił tych lamusów z hummera:)bezcenna
No dobra akcja była co ich pobił przy tym hamerze.Główny aktor cały film chodził na kur..cy ,dobrze to zagrał hehe! ! !
Hahaha co Ty trenujesz? Chyba sranie na odległość. Walki w tym filmie to był raczej minus bo tak naiwnych walk dawno w filmach nie widziałem :lol: Fabuła oklpeana i prosta jak budowa cepa a gre aktorów może pomińmy. Nawet muzyka średnia. 3/10 to wszystko co moge dać.
A ja uważam, że jest to świetny film. Może i jest fabuła oklepna ale moim zdaniem unowocześniono w pewnym sensie ten rodzaj filmu. Najlepsze właśnie to jak zlał tych 3 gostków i na końcu ten prawy, lewy i kop i Ryan leżyhaha ;D Dla mnie cały film bomba 10/10.
Fajna dupa + dwóch adoratorów + pobity przyjaciel = zemsta
Dałbym nawet 5/10, ale przez tą fabułę z karate kid'a, tylko 4/10.
Oglądałam ten film już kilka razy i nigdy się nie nudzi:) Podoba mi się sposób w jaki jest nagrany. Szybkie akcje, efekty dźwiękowe... wszystko to daje super klimat