Po prostu walcz!

Never Back Down
2008
7,3 94 tys. ocen
7,3 10 1 93855
4,9 8 krytyków
Po prostu walcz!
powrót do forum filmu Po prostu walcz!

Jezu....

ocenił(a) film na 9

10/10 Film zarąbisty dla fanów walki. i jeszcze ta wyje.bista muza jak np. Kenye West - Stronger.... ścieżki słucham prawie cały czas :D

ocenił(a) film na 3
Dolek_2

stronger !

Dolek_2

świetny też jest kawałek My chemical romance- teenagers :]

ocenił(a) film na 8
Dolek_2

Dokładnie! Soundtrack mnie powalił, zwłaszcza 'Stronger' - świetny kawałek, świetnie dobrany do akcji. Z resztą wszystkie piosenki były genialne :) Ja dałam 8/10 za całokształt (bo fabuła nie była tak do końca dopracowana - wiem, czepiam się ;p) ale oczywiście film ląduje w moich ulubionych :D Sceny walki były meega mega dobre! Czułam te emocje, jakbym tam była ;) Pozdro dla fanów walki :D

Dolek_2

zgadzam sie film super! :D piosenki tez niczego sobie ;)

ocenił(a) film na 9
Dolek_2

Film genialny w swojej prostocie. Dla wybitnych smakoszy kina będzie to bajeczka nie mniej jednak pokazuje fajne wartości, które w realnym sporcie walki mają swoje miejsce. Umiejętności to nie wszystko. W tym fachu liczy się przede wszystkim psychika, upór, wola walki. Stąd tytuł - Never back down - Nigdy się nie poddawaj! Plus genialna ścieżka dźwiękowa

ocenił(a) film na 10
Dolek_2

Sciezka dzwiekowa jest zaje... mi szczegolnie zapadly w pamieci dwa kawalki The Bravery-Time wont let me go i Above and Below,zaje...