Po prostu walcz!

Never Back Down
2008
7,3 94 tys. ocen
7,3 10 1 93855
4,9 8 krytyków
Po prostu walcz!
powrót do forum filmu Po prostu walcz!

Ulubiony

ocenił(a) film na 10

Najlepszy film jaki kiedykolwiek widziałem...Oglądałem go 18 razy i ciągle mi się podoba...:)Sean Faris Najlepszy aktor...

ocenił(a) film na 9
Maniek1946hhc

ja szczerze mówiąc oglądałem wczoraj po raz pierwszy, gdyż znajomy od dłuższego czasu zachęcał mnie do obejrzenia i nie żałuję, na prawdę mocne 8/10, przynajmniej jak dla mnie ;d

użytkownik usunięty
fighter_2

Marne prowokacje...

To, że komuś sie podobał i pisze to publicznie oznacza, że są to prowokacje? Ogarnij się człowieku...

ocenił(a) film na 5
Johnny_D

Widać mało filmow widziales badz masz naprawde plytkie pojecie o dobrym kinie. no chyba ze uwielbiasz filmy proste , przewidywalne i powielajace schematy do bolu...

elfik_5

Jak dla mnie film super.
8/10
Po 18 razach oglądania by mi się na pewno znudził, ale jak dla mnie film jest fantastyczny.

ocenił(a) film na 7
elfik_5

generalnie niektórzy ludzie mają zajebiste podejście do innych ludzi. to takie piękne, kiedy na forum filmowym można do siebie porzucać inteligentnym mięsem, żeby zrównać innych z podłogą. pozdrawiam.

nie traktuję kina jako sztuki, raczej jako dobrą rozrywkę i nie sądzę, żeby czyniło to ze mnie człowieka drugiej kategorii. lubię filmy, które wyzwalają we mnie pozytywną energię, takie, po których obejrzeniu przez tydzień przeskakuję przez pęknięcia płyt chodnikowych czy łażę po krawężnikach. takim filmem jest "Hair", "Wszystko, co kocham" albo właśnie "Po prostu walcz!". pewnie, fajnie czasem włączyć coś ambitnego i porozkminiać nad sensem życia, ale to raczej kiepski pomysł na spędzenie piątkowego wieczoru ze znajomymi, żeby odreagować po ciężkim tygodniu. chyba że nie?

ocenił(a) film na 3
Maniek1946hhc

Film mało ambitny i bardzo przeciętny. Pomysł może być, szkoda tylko że w roli fighterów grają przystojni chłopcy nadający się do boys bandu, a sceny walk są dosyć kiepskie, przypominają bardziej grę w tekkena niż walkę mma. Zaznaczam że to moje zdanie, uszanujcie je. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 2
damian111

Film przypomina step up. Gatunek: Rodzinny

użytkownik usunięty
jachoooo

Słuszna uwaga. Jak tu namówić takie osoby na ambitne kino? :)

ocenił(a) film na 9

warto oglądać ambitne kino, ale dobrze również obejrzeć filmy z nieskomplikowaną fabułą, które stanowią czystą rozrywkę, jakaś równowaga musi być. film jest super

ocenił(a) film na 2
damian111

Zgadzam się w 100% z damianem, zastanawiam się jak można go oglądać aż tyle razy (18!!!)...Sean Faris? Najlepszy???

ocenił(a) film na 10
Maniek1946hhc

10/10 !

Filmowa_Obsesja x33

ja kiedyś na tvn widziałam ten film i najbardziej to mi się chyba spodobał Cam Gigandet w tym filmie^^ szczególnie jego budowa tak nie za duże ma mięśnie ale takie mmm. A film ogólnie sie przyjemnie oglądało :)

ocenił(a) film na 3
Maniek1946hhc

ten film wzoruje się na takich klasykach jak karate kid,kicxboker itp. - czyli na starym dobrym , klasycznym już kinie karate....... , niestety nawet w połowie im nie dorównuje - owszem dzisiejszym nastolatką może sie podobać , ponieważ jest tak zrobiony aby był modny teraz. Już o wiele bardziej podobała mi się nowa wersja Karate kid z j.Chanem. Mmoja ocena 5/10 za pomysł , ale nie do końca wykorzystany...