Po prostu walcz!

Never Back Down
2008
7,3 94 tys. ocen
7,3 10 1 93855
4,9 8 krytyków
Po prostu walcz!
powrót do forum filmu Po prostu walcz!

typowy dla Hoollywood scenariusz: nowy w szkole chłopczyk po przejściach,spotyka innego, jeden leje 2 i od razu wiadomo co będzie na końcu, do tego ładna blondi ala Britney Speras, szczypta dramatyzmu, pare łzawych i górnolotnych tekstów i mamy super produkcje;/ szkoda bo zapowiadało się super

marcellia

Kompletne dno i jeszcze ten śmiesznie przetłumaczony tytuł. Jedyne co mi się podoba w tym filmie to Sean Fariss i Cam Gingated :*

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Darthalex

zgłaszaj sobie, mam prawo wypowiadac swoje zdanie, takze negatywne maly cwaniaczku

marcellia

Według mnie fabuła filmu chociaż troche ograna jest uniwersalna z tej przyczyny że wcześniej powstało sporo podobnych filmów i pewnie jeszcze sporo ich będzie. Kiepskie aktorstwo ( oprócz oczywiście Djimona Hounsou ) film rekompensuje tym że jest to w zaszadzie pierwszy film fabularny o MMA i dlatego przyciąga fanów tego sportu którego ja też jestem kibicem.

ocenił(a) film na 10
norbert911

to proszę o podanie tytułów tych filmów podobnych do tego .

ocenił(a) film na 9
klakowicz7

film jest świetny, warto obejrzeć... no ale cóż ile ludzi tyle gustów.

oEmajlao

różnorodność tematów nawet w Hollywood jest ograniczona a wy byście chcieli co chwile nowe produkcje z zaskakującą fabułą. Bądźcie trochę obiektywni, każdy film ma swoje dobra i złe strony.